Bobbel vaffeljern tilbud

Findes der noget mere fristende end lækre vafler? Med et bobbel vaffeljern kan du forkæle dig selv, familien og gæster med fyldte vafler. Du kan putte alt fra is over chokolade til frisk frugt og bær i.
Her får du en lynguide til, hvad et bobbel vaffeljern kan. Samt de billigste priser.

Viser alle 3 resultater

Hvad er et bobbel vaffeljern?

Et bobbel vaffeljern bager dejen, så den får en masse huller eller “buler”. Vaffeljernet bager med seks kanter og det karakteristiske mønster, der gør, at du nemt kan putte fyld i vaflerne. Præcis ligesom ved en gammeldags isvaffel.

Vaflerne er kendetegnet ved at være ekstra søde og luftige. De har ofte et stref af vanilje – men det styrer du som selvfølgelig selv som kok. Jernet bruges på samme måde som de klassiske modeller. Du laver en lækker dej af hvedemel, sukker og smør (find en opskrift på nettet) og kommer så lidt vaniljesukker ved.

Olie og æg giver smørrelse og gør, at dejen kan skille sig fra jernet og blive sprød. Et godt bobbel vaffeljern har non stick belægning, så du nemt kan få vaflerne af og rense efter med en fugtig klud.

Du skal blot tilslutte dit vaffeljern til en stikkontakt og lade det stå et par minutter. Her på Tilbudskongen.dk finder du de bedste bobbel vaffeljern tilbud med smarte egenskaber som skridsikre fødder og automatisk display, der viser, hvornår bagningen er færdig.

Hvad koster et bobbel vaffeljern?

Mens de billigste vaffeljern fås for omkring 200 kroner, ligger de dyreste oppe omkring 1,500 kroner. Sidstnævnte er dog mest til professionelle sælgere. For langt de fleste familier vil det dække behovet med et godt og gedint bobble vaffeljern på tilbud til for eksempel 300 – 500 kroner.

Normalt skal du bruge lidt fedtstof for at sikre, at dejen slipper jernet til sidst. Men jo bedre non stick belægning der er, jo “sundere vafler” kan du lave. Prisen for fragt svinger alt efter, hvilken forhandler du bestiller fra. Typisk er det gængse Post Nord priser (dvs. fra 30 kroner og opefter)

Køber du et større vaffeljern, kan det godt være, at det skal sendes i en pakke.

Bobbel vaffeljern vs almindeligt vaffeljern

Den helt store forskel mellem de to er, at et bobbel vaffeljern giver mere luftige og fyldige vafler. Dem kan du nemmere fylde med alskens søde sager. Hvis du er glad for vafler, er det en måde at udvide dit repetoire på.

Selve den opskrift, du følger, er meget lig et almindeligt vaffeljern. Du laver en dej af samme grundlæggende ingredienser:

  • Hvedemel
  • Smør
  • Sukker
  • Æg
  • (Bagepulver).

Jernet giver mulighed for at lave en velsmagende dessert hurtigt. Det kan snildt vaskes op og gemmes væk i køkkenskuffer eller skabe.

Hvor stammer bubble waffle konceptet fra?

Konceptet er ret nyt herhjemme – og i resten af Europa. Faktisk skal vi helt til Hong Kong i Japan for at finde oprindelsen på den luftige vaffel. Den har nemlig i mange år været ekstremt populær blandt diverse gadesælgere.

I stedet for is, flødeskum, bær og marmelade har de dog fyldt den med “rigtige” fødevarer som for eksempel pølse. De sidste par år er der åbnet flere butikker herhjemme, der sælger den populære vaffel med forskellige delikatesser indeni.

Det er en vaffel, du nemt kan tage med i hånden, når du slentrer ned gennem byen.

Find lækre opskrifter online

Heldigvis kan du nemt lade dig inspirere til at lave de lækreste vafler. Online finder du mange spændende opskrifter, der tager udgangspunkt i de klassiske ingredienser som æg, smør og hvedemel.

Du kan komme ret langt for basisvarer, og samtidig er det en alsidig dessert, som kan varieres i det uendelige. Hvis du gerne vil starte med en simpel opskrift med blandt andet flødeskum, is og krymmel, så har Mambeno lavet et godt bud.

Fordelen er, at du også kan bruge de rester, du har i skabene (for eksempel nødder eller smagsgivere som chokolade, kakao og sukker). Varm vaffeljernet og opdag, at der ikke skal meget til for at lave kulinariske mirakler, der smelter på tungen.

SE OGSÅ TILBUD PÅ DISSE KØKKENMASKINER:

Scroll to Top