Blender tilbud

Blenderen er et must-have køkkenredskab! Med den kan du nemt lave alt fra kolde supper over friske smoothies eller drinks til hjemmelavet hummus.
Prisen på dem kan dog svinge meget, ligesom du kan få et hav af modeller. Derfor får du her en oversigt over markedets bedste blender tilbud og lidt indsigt i de forskellige typer.

Viser alle 20 resultater

De forskellige typer af blendere

Du kan få store og små blendere i farver som rød, blå og sort. Men du skal først og fremmest vælge ud fra funktion! Her findes der tre overordnede typer:

Den klassiske blender

Skal du have knust mere massive ingredienser som is, grøntsager eller måske nødder, så er en traditionel blender mest oplagt. Den klassiske blender har masser af plads, og her skal du blot trykke på en knap for indholdet knuses til små stykker.

De fleste blendere har en eller to hastighedsfunktioner, som du kan rotere indholdet med. Mens denne blendertype klarer alt, så er det også den mest tunge og besværlige at gøre rent.

Smoothie-blenderen

Vil du primært bruge dit nye køkken-gadget til at lave lækre og sunde smoothies, så kan du nedskalere lidt og gå efter en decideret smoothie-blender. Med den blender du direkte ned i en kop, som du hurtigt kan tage med på farten.

Den er speciallavet til smoothies, og desuden er den relativt nem at gøre ren. Det er faktisk kun selve kniven, du skal rense, og så selvfølgelig kop og låg efter brug.

Stavblenderen

Den old-school udgave er stavblenderen, som er ekstraordinært god til supper. Den er meget mobil at operere, og du kan også bruge den til at røre, hakke eller piske med i din madlavning. Stavblenderen kan du proppe direkte ned i en gryde eller skål.

Den eneste rigtige ulempe er, at du ikke kan knuse is med den.

Hvilken blender skal jeg vælge?

Det spørgsmål afhænger selvfølgelig af dit blenderbehov.

Du kan spørge dig selv:

  • Skal jeg bruge blenderen til mange forskellige madlavningsformål?
  • Er det en prioritering, at den skal være nem at gøre ren?
  • Hvor meget må den fylde?
  • Skal jeg knuse is med blenderen?

Hvis du kan svare ja til det første spørgsmål, så er enten en traditionel blender eller en stavblender de bedste bud.

De er nemlig multifunktionelle og kan bruges til nærmest alle ingredienser.

Vælg den traditionelle blender, hvis du også vil kunne knuse isterninger til fester eller lignende.

Er dit behov mest smoothies eller supper, så er en smoothieblender både nemmere at rengøre og typisk også billigere.

Er du presset på køkkenplads, så fylder stavblenderen mindst og kan lægges ned i en skuffe.

Hvad koster en blender?

Generelt skal du af mere flere penge for en traditionel blender end både stavblenderen og smoothieblenderen. Det er selvsagt fordi, at du her får en køkkenmaskine, der kan håndtere alle slags råvarer.

Prismæssigt er smoothie-blenderen den billigste, da dens funktionalitet er skræddersyet til frugt-drik-elskerne. Her er et par vejledende indikatorer:

Smoothie-blenderen: Kan du finde til omkring 200 – 300 kroner. Her får du blender funktion og tilhørende kop og låg.

Stavblenderen: Ligger lidt højere prismæssigt på omkring 300 – 900 kroner.

Den klassiske blender: Her skal du op og slippe et par tusinde kroner. Blenderen kan faktisk koste helt op til 7000 – 8000 DKK for de avancerede af slagsen med flere funktioner. Du kan dog sagtens finde en kvalitetsblender til 800 – 2000 kroner, hvis du finder et godt blender tilbud.

Lav lækre smoothies

Uanset hvilken form for blender du køber, er det oplagt at lave sunde og nærende smoothies. I dag findes der et hav af opskrifter i diverse madbøger og på nettet, som du kan eksperimentere med.

En god hovedregel er at spare på isterningerne, da de udtynder konsistens og smag. Du kan lave frugtsmoothies med bær som jordbær eller hindbær, som du kan blende med yoghurt for eksempel.

Vil du have lidt mere kant på smagen, kan du prøve kiwi eller ananas.

I den senere tid er det også blevet populært at lave smoothies med kål. Smoothies er ideelle energi-boostere til morgenmaden, og du kan også tage dem med på farten.

Se også opskrifter på disse links:

https://iform.dk/sunde-opskrifter/smoothie

https://www.alt.dk/emner/sunde-smoothies

Mærker med gode tilbud på blender

Der er mange kompetente mærker på markedet, så derfor kan man tit finde et tilbud på blender.

Blandt de bedste mærker, når det kommer til blendere, er Wilfa, Kitchenaid, Phillips, Grundig og Magimix.

Wilfa

Wilfa er et rigtig godt mærke, som leverer kvalitetsblendere, der kan bruges til mange ting. De har forskellige modeller, hvor nogle er gode til at knuse is og andre kan opvarme supper.

Hvis du ved, hvad du vil bruge din blender til, kan du sagtens gå efter et godt Wilfa blender tilbud.

Kitchenaid

Kitchenaid er et stort mærke indenfor alle slags køkkenmaskiner, så selvfølgelig udmærker de sig også i forhold til blendere.

Kitchenaid blendere har et virkelig fint design i forskellige farver, så blenderen godt kan tåle at stå fremme på køkkenbordet.

Derudover har de mange gode modeller, og du kan finde modellerne Kitchenaid artisan blender på tilbud. Disse blendere kan klare alt fra saft til supper og har en virkelig god motor.

En Kitchenaid blender er på grund af den høje kvalitet dog også lidt af en investering. Det gør så også, at blenderen kan holde i lang tid, og det er derfor smart at finde et blender tilbud, når det kommer til Kitchenaid.

Phillips

Phillips leverer højhastighedsblendere, og de kommer med forskellige egenskaber, så du kan vælge de funktioner og den prisklasse, som passer til dig. Med højhastighed menes der 35.000 omdrejninger i minuttet på 1400 watt, så det er altså rimelig imponerende.

Derudover kan de fås med vakuumfunktion, så for eksempel din smoothie kan holde sig meget længere.

Grundig

En Grundig blender er et rigtig godt bud på en god billig blender, som har de vigtigste funktioner. Blenderne kører på 600 watt og fås med hastighedskontrol, så du selv kan styre blenderens hastighed.

Hvis du er på budget, kan du derfor med fordel finde et godt Grundig blender tilbud og stadig lave lækre ting.

Magimix

En blender fra Magimix er en utrolig stærk og holdbar blender med en kande i solidt termoglas. Find et Magimix blender tilbud, og få en blender, som kører på 1300 watt og op mod 22.000 omdrejninger i minuttet.

Det er altså power blendere, der vil noget.

Hvor kan jeg købe en billig blender?

Du kan sagtens finde en billig blender online, hvis blot du kender de rigtige steder. Og faktisk behøver du ikke at gå ned på kvalitet, fordi du gerne vil spare penge.

Flere gode forhandlere har nemlig fremragende blendere til nedsatte priser.

Nedenfor finder du nogle af markedets bedste blender tilbud i øjeblikket.

KitchenOne

Hos KitchenOne finder du flotte og funktionelle blendere med kraftige motorer og slidstærke blade. Mens prisniveauet spænder bredt, kan du sagtens få traditionelle blendere til under 1000 kroner.

Brug deres nemme søgefunktion til at justere efter pris, farve, mærke og kapacitet.

Elgiganten

Ved Elgiganten har de gjort det rigtig nemt for dig at finde de gode blender tilbud og søge efter bestemte mærker. Du kan også filtrere efter watt behov.

Her finder du nogle af markedets laveste priser på blendere i høj kvalitet.

Coop

Hvad enten du leder efter en klassisk blender eller en smoothie-blender, så er der gode penge at spare ved at handle på Coops hjemmeside.

De har blendere med mange hestekræfter og blendefunktioner fra forskellige mærker som OBH Nordica eller Wilfa.

Proshop

Hurtig levering og et bredt udvalg kendetegner blenderne hos Proshop. De har forskellige modeller inden for både stavblendere, klassiske blendere og smarte smoothie-blendere.

Du kan for eksempel sortere efter popularitet, pris eller mærke.

SE OGSÅ TILBUD PÅ DISSE KØKKENMASKINER:

Scroll to Top