Airfryer tilbud

Glæd dig til sprød og velsmagende mad uden brug af traditionelle frituregryder. Med en billig airfryer kan du få alt fra sprøde pommes frites til stegte grøntsager uden brug af den varme olie. En airfryer kører nemlig på cirkulerende hed luft, som tilbereder dine ingredienser hurtigt. Find de bedste airfryere på tilbud her og glæd dig til et sprødt resultat!

Viser alle 11 resultater

Tilberedning på en fedtfattig måde

Elsker du friturestegt mad men har dårlig samvittighed over de mange mættede fedtsyrer? Mange mennesker nyder den sprøde kvalitet men ønsker et sundere alternativ.

Det problem løser en airfryer på tilbud. Det er nemlig en såkaldt varmluftsfriture, der cirkulerer opvarmet luft rundt omkring maden. Processen giver en sprød overflade og bibeholder samtidig tekstur og saft.

Du skal kun bruge lidt olie – faktisk en femtedel af den normale portion – for at lave velsmagende mad i en airfryer. Som om det ikke var nok, så bruger apparatet også mindre energi og arbejder hurtigere end din traditionelle varmluftsovn. Du får en jævn tilberedning, uanset om du steger små eller store mængder mad.

Modsat den traditionelle frituregryde skal du ikke holde øje med spruttende og osende olie. Kom dine ingredienser i airfryeren og lad den gøre arbejdet, mens du slapper af. Brug dens timer funktion til at holde styr på, hvornår middagen er færdig.

En billig airfryer er utrolig nem at betjene. Der er en beholder og en kurv, hvori du ligger pommes frites, eller hvad du nu vil tilberede. Graderne indstilles herefter, og maskinen sættes i gang.

Inspiration til at friturestege mad i din airfryer

Hvad kan jeg friturestege, udover pommes frites, tænker du måske? Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser. Vi skal ikke give os i kast med nogen uudtømmelig liste her, men nedenstående kan give lidt ideer:

Julemad: Ja, faktisk er en airfryer fremragende til at tilberede maden til jul, Thanksgiving eller lignende højtider. Du kan både lave medister og flæskesteg, så det bliver super sprødt, på de fleste airfryers. For ikke at tale om brune kartofler med perfekt glasering af sukker!

Sprød fisk: Fisk er sundt, men for eksempel laks eller torsk kan godt blive lidt kedeligt, hvis ikke du spicer det up. Prop blot lidt bagepapir i bunden, læg fisken ind med en smule olivenolie på, vent en ti minutter og vupti: Så er der perfekt fisk.

Kylling og rodfrugter: En klassiker i den danske husholdning. Selvom du ikke plejer at bruge en traditionel frituregryde til kylling, så får du et dejligt gastronomisk resultat, når du tilbereder i en airfryer. Rødderne skæres i stykker, og kyllingebryst krydres godt.

Listen fortsætter. Du kan lave nærmest alle grøntsager til wokretter eller snacks, gå efter hjemmelavede hotdogs med pølser og brød, snack nødder og meget mere. Nogle airfryers har også både grill og bagefunktion.

Vær opmærksom på størrelse og funktioner

Før du trykker “køb” og bestiller din nye airfryer på tilbud hjem, så overvej dens litermål. Din airfryer kan være på 4 til 5 liter, hvis du skal lave store mængder friturestegt mad. En mindre airfryer er på 1 til 2 liter. Når det kommer til nedtællingsuret, findes der to modeller:

  • Mekanisk ur
  • Digitalt ur.

Sidstnævnte er lidt nemmere at indstille, men begge gør arbejdet. De fleste kurve kan heldigvis komme i opvaskeren, og du kan tørre selve airfryerens overflade af med en våd klud, når den er beskidt. Modsat en traditionel frituregryde, så sviner madlavningen ikke så meget, fordi du bruger varmluft frem for spruttende olie.

Ønsker du at diversificere tilberedningen, kan du købe separate rister eller plader. Det kan være aktuelt, hvis du vil tilberede grillbøffer, bage hotdog brød eller lignende.

Airfryeren er et sundt alternativ

En billig airfryer koster ikke meget mere end en frituregryde. Prisen afhænger selvfølgelig af størrelse, brugervenlighed og mærke. Du kan få alt fra en Philips airfryer til næsten 3000 kroner og en fra for eksempel Bodum til under 1000 kroner.

I sidste ende giver de alle god friturestegt mad. En airfryer kan være en glimrende måde til at udvide dit repertoire i køkkenet på. Overrask familie, kæreste og venner med nye og delikate retter eller blot en omgang gode tømmermænds pommes frites.

Pointen er, at du ved at bruge mindre olie – eller blot en smule olie – skærer ned på det usunde fedt. Fedt som lagres i kroppen omkring vævene og kræver en del motion at slippe af med. Vi har samlet airfryers på tilbud fra forskellige forhandlere, så du med få klik kan sammenligne og vælge det bedste bud.

SE OGSÅ TILBUD PÅ DISSE KØKKENMASKINER:

Scroll to Top