Moccamaster

Mange foretrækker Moccamaster, når de skal lave den perfekte kande kaffe. Bryggetiden er på beskedne 5 minutter, og de lækre kaffearomaer blandes effektivt, så du får den gode smag. Alle modellerne er i et tidsløst design, som passer ind på både kontor og i køkkenet derhjemme.
Her finder du de bedste Moccamaster kaffemaskine tilbud online!

Viser alle 20 resultater

European Coffee Brewing Centre godkendte

Hvis vi starter med kvaliteten, så ligger Moccamasters kaffemaskiner helt i top. De har nemlig alle undergået en streng testproces, som foretages af enheden European Coffee Brewing Centre. Testene udføres altid 10 gange, og der fokuseres særligt på bryggetid, temperatur og ikke mindst den korrekte kaffekoncentration.

Eksperterne kigger også på, hvor mange sedimentrester, der er i den færdigbryggede kaffe. Enhver billig Moccamaster kaffemaskine lever op til samtlige kriterier. Nærmere bestemt betyder det at:

  • Bryggetiden ligger altid på 4 til 6 minutter.
  • Kaffearomaerne fordeles jævnt, og der er ikke for meget grums.
  • Vandet er på den ønskede temperatur omkring 92 til 96 grader. Lige under kogepunktet.

Brandet Moccamaster er baseret i Holland og har over 50 år på bagen. Konceptet er simpelt: En kaffemaskine til hjemmebrug, der brygger fantastisk kaffe. Hver en kande fra firmaet produceres og samles samme sted, og der er indbygget ekstra varmbeskyttelse, så overophedning og brand forebygges.

Moccamaster står bag flere forskellige varianter, og nu skal vi dykke lidt ned i nogle af dem.

Alle Moccamasters – sådan næsten

Over årene har Moccamaster udviklet kaffemaskinen på fabrikken i Holland. Resultatet er blevet mange forskellige modeller som for eksempel Moccamaster Clubline og Moccamaster Cup One. Kaffemaskinen laver i al sin enkelthed en fremragende filterkaffe. I dag vil du støde på i omegnen af ti forskellige modeller fra Moccamaster.

Mens vi ikke kan gennemgå hver enkelt her, så vær opmærksom på, at de findes i fire hovedgrupper: Den normale Moccamaster kaffemaskine med plads til 1,25 liter. Enkeltmodellen laver en kop god kaffe. Kontormaskiner har en større kapacitet og kan køre op til 20 kopper. En kaffemaskine til catering har typisk en indbygget ekstra termokande.

Når man har købt sin Moccamaster, så kan man glæde sig over en 10 års garanti. Du er altså sikret en velfungerende kaffemaskine i mange år, så se det som en investering. Det er ret unikt, at et firma giver så lang en garanti, men det er netop fordi kvalitet og holdbarhed er testet grundigt, allerede inden modellerne rammer markedet.

Ekstra funktioner ved kaffemaskinerne

Den førnævnte 10 års garanti gælder for samtlige Moccamaster modeller. Du får altid to varmeelementer – et til at opvarme vandet og et til at holde kaffen varm. Et blendingsrør sikrer, at vandet fordeles jævnligt, så smagen optimeres. Den perfekte opvarmning af vandet. Metoden er ganske simpelt kaffebrygning med kaffefiltre og finmalede bønner.

Du kan overveje at tilkøbe en billig kaffekværn, hvis bønnerne skal være helt friskknuste og aromatiske. Selvom de alle kan brygge en god kop kaffe, er der alligevel forskelle på designet. Her er nogle af elementer, du kan vælge til:

  • Automatisk frem for manuelt drypstop:Stopper filteret fra at lække ned på kogepladen, når du fjerner glaskanden. Det giver selvsagt mindre at gøre rent bagefter.
  • Ekstra termokande:Selvom du allerede har et varmelegeme til den færdige kaffe på kanden, så kan en termokande forlænge varmens levetid, om man så må sige. Du kan overveje at tilkøbe denne mulighed.
  • Kalkmåler:Nogle geografiske områder i Danmark har mere kalk i vandet end andre. Hvis dit vand fra hanen har et relativt højt kalkindhold, så kan det være en fordel at have en lille knap, der blinker, når det er tid til at afkalke dit varmelegeme.

Tilpas udvalg, når du søger online, så kan du automatisk filtrere for de her egenskaber. Vi viser dog en bred palette af gode Moccamaster tilbud, så du bør kunne finde drømmemodellen ved at browse øverst på siden. Og det endda til en stærkt reduceret pris!

Tidløst design og god kaffe

Nu har vi været omkring det mest basale: De to varmeelementer, glaskande, filter, ekstra funktioner samt garanti. Fabrikken Moccamaster imponerer særligt med deres brugervenlighed og enkle, smagfulde design. Du kan få de populære kaffemaskiner i et væld af flotte farver – lige fra det mere afdæmpede til det mere spraglede.

Selvfølgelig kan du få din nye kaffemaskine i sort eller hvid. Derudover er der sølv, messing og kobber. Og fire pastelfarver. For ikke at nævne grøn, orange, gul, rød, turkis, antracit og elfenben. Alle er håndlavede og klar til at pryde dit køkken.

Moccamaster kombinerer effektivitet i dagligdagen med kaffe, hvor du ikke skal gå på kompromis med smagen. Din Moccamaster brygger lige så godt, som hvis du var på café eller arbejde. Nyd en høj kvalitet derhjemme og forkæl dig selv med forskellige spændende fint malede kaffesorter.

En kop kaffe er billigere, når du selv brygger den, end hvis du bruger kapselmaskiner. Det koster faktisk op til en fjerdedel mindre!

Forventet normalpris på Moccamaster

Som gennemsnit ligger en kaffemaskine fra Moccamaster på 1500 kroner. Nogle modeller er dyrere, mens andre er billigere. Uanset om du falder for Cup One eller en anden udgave, sparer du gode penge ved at finde den høje kvalitet på udsalg. Vi screener markedet bredt – så du får tilbud fra både de støre forhandlere af elektronik samt mindre forretninger for køkkenudstyr.

På et godt tilbud kan du spare alt fra 100 til 500 kroner. Det sker, når butikkerne holder sæsonbestemt udsalg og derfor skærer ned på alle deres varer. Forbrugeren har vel at mærke samme garanti, så du kan bruge din kaffemaskine i rigtig mange år. Brygningen er rigtig nem at sætte sig ind i, og der medfølger altid en lille manual.

Scroll to Top