Kaffekapsler

Hvis du er kaffeelsker, vil du nyde at anvende kapsler! Med dem kan du lave et væld af spændende smagsvarianter på rekordtid. Kapsler indeholder formalet kaffe, og de giver den lækreste friskbryggede kaffe.
Her finder du de bedste tilbud på kaffekapsler!

Viser alle 13 resultater

Hvor kan jeg købe billige kaffekapsler?

Nettet er et rigtig godt sted at finde kaffekapsler til fornuftige priser. Ofte får du rabat, når du bestiller flere pakker på samme tid, og det kan løbe op i over 100 kroners besparelse. Du kan købe kaffekapsler fra forskellige kendte mærker som Nespresso, Starbucks eller Espresso House.

På Tilbudskongen kan du holde dig ajour med de bedste kaffekapsler tilbud. Vi opdaterer løbende, når der for eksempel kommer nye gode kampagner eller udsalg fra udvalgte forhandlere.

Mange kunder er også glade for Pricerunner, hvor du nemt kan sammenligne produkter og deres priser. De har en smart “sortér” funktion, hvor du vælger efter procentvis besparelse (eksempelvis 5, 10 eller 25 %).

Det vigtigste er, at du tjekker om de valgte kaffekapsler passer til din maskine. Hvis du skal ud og investere i både kapselsystem og kapsler, så kan du gå efter:

  • Vejledende priser på kapslerne.
  • Hvilken type drik du ønsker (om det mest er kaffe eller også eks. te og chai latte).
  • Hvilket materiale kapslerne er lavet af (typisk enten plastik eller aluminium).
  • Om der er et bestemt mærke, du foretrækker.

Populære kaffekapsel mærker

På det danske marked findes der i dag fire maskiner til kapsler: Nespresso (original eller vertuo), Dolce Gusto eller Tassimo. Hver især passer til bestemte mærker, så derfor er der en “begrænset pulje af kapsler” at vælge alt afhængig af maskinen.

De mest populære er:

Nespresso kaffekapsler

De fleste kender Nespresso, som i mange år har været dominerende herhjemme. Bag det succesfulde brand står virksomheden Nestlé. Ivrige kaffedrikkere vil elske Nespresso, som kun tager 30 sekunder at brygge. Du kan få sæts med sorter fra forskellige lande i verden, hvor smagens intensitet varierer.

Kapslerne har forskellige farver, så du nemt kan genkende dem. Husk at vælge efter, om du har en original eller virtue maskine (der er nemlig forskel på kapseltyperne).

L’OR kaffekapsler

Uanset om du er til espresso eller sort kaffe, laver L’OR simpelthen de lækreste varianter. Du kan også få sunde og økologiske bio-versioner samt decaf. L’OR kapslerne kommer i ti styks og med forskellige noter og intensiteter.

Nogle er mere subtile, mens andre er stærke. Kapslerne passer til de fleste Nespresso maskine udgaver. Ofte kan du opnå et bedre tilbud, hvis du bestiller eksempelvis 100 L’OR kaffekapsler hjem på én gang.

Dolce Gusto kaffekapsler

Nestlé står også bag Dolce Gusto serien af små kapsler med formalet smagfuld kaffe. Her kan få blandt andet espresso, café au lait og cappucino, hvis du gerne vil have et alternativ til ren sort kaffe. Kaffekapslerne købes online i 30 styk.

Du kan også få andre produkter – bare søg på Dolce Gusto her på siden eller alternativt Pricerunner.

Starbucks kaffekapsler

Starbucks er en klassiske inden for barista-verdenen. Og med deres relativt nye sortiment af kaffekapsler kan du brygge kaffe – og andre varme drikke – ligesom en vaskeægte barista derhjemme!

Nestlé har været med inde over udviklingen af denne kaffe, så du kan selvfølgelig bruge dem på din Nespresso maskine. Prøv foruden House Blend også den fristende smag af mange andre varianter.

På nettet kan du finde fremragende startpakker.

Hvilke kaffekapsler er billigst?

Prisen på en kapsel beregnes efter, hvor mange kroner det koster at lave en kop kaffe derhjemme.

Det kan svinge mellem alt fra 1 krone til 4 eller 5 kroner. Nespresso ligger – sammenlignet med andre kapsler på markedet – i den lidt dyrere ende på omkring 3 kroner per kop (afhængig af variant).

Dolce Gusto er lidt billigere. Du kan selv regne prisen per kapsel ud ved at dividere prisen på et sæt med antallet af kapsler. Bestiller du på nettet, skal du huske at tage højde for fragtomkostningerne. Til gengæld er det ofte billigere end at gå ned i dit lokale supermarked og købe kapslerne.

Prisen vil afhænge meget af, om den pågældende butik fører kaffekapsler tilbud. Netop derfor hjælper Tilbudskongen.dk dig med at finde den bedste deal.

Hvis du investerer i en maskine fra for eksempel Senseo eller Tassimo, kan du også få relativt billig og fin kaffe.

Hvilke billige kaffekapsler er bedst i test?

De enkelte discount supermarkedskæder som Rema og Netto producerer også deres egne brands. De er billigere – men ikke alle får en lige god smagsbedømmelse. Se videoen her for en hurtig test af de enkelte mærker.

ALDI scorer hele fire ud af seks stjerner for deres Lungo kaffe, der som bekendt er en større kaffe brygget på ægte italiensk manér. Nespresso får også ros for at sætte en lidt højere standard med sin syre og afrundede sødme.

Du kan læse mere om resultaterne og finde kaffeeksperten Frederik Schiøtz’ vurdering her. Som testen viser, er det ikke altid, at pris hænger sammen med den bedste kvalitet. Der er bestemt mulighed for at drikke god kapselkaffe for få kroner om dagen.

Økologiske kaffekapsler

Hvis du går op i kroppens sundhed samt miljøet, vil du formentlig gerne købe økologiske kaffekapsler. Dem kan du blandt andet få fra L’OR men også andre brands som jydske Peter Larsen kaffe og mindre producenter.

Nespresso fører selvfølgelig også økologiske blandinger fra certificerede gårde i eksempelvis Andes-bjergene i Peru. Når du finder gode kampagner med kaffekapsler tilbud online så brug søgeordene “økologisk” eller “bio” for hurtigt at fravælge de konventionelle kaffetyper.

Udover økologi kan kaffegårde også være certificeret for arbejdsforhold. Det kan også være relevant at sætte sig ind i som bæredygtig forbruger.

Køb en kapsel kaffemaskine

En kaffemaskine med kapselsystem er selvfølgelig nødvendig, hvis du skal brygge kaffe fra kapsler. Gå efter en maskine der er:

  • Nem at hælde vand på.
  • Har den ønskede kapacitet (ift. antal kopper af kaffe).
  • Er pæn og har overflader som du hurtigt kan tørre over med en våd klud.
  • Kan tage flere brugte kapsler, før du skal til at rense.

Nespresso er absolut førende på markedet for kaffedrikkere. Du får et stort udvalg af kapsler inden for forskellige kategorier, og der er flere maskiner at vælge imellem. Her på Tilbudskongen finder du det mest aktuelle online udvalg af Nespresso maskiner på tilbud.

Scroll to Top