Topbetjent vaskemaskine

Den helt store fordel ved topbetjente vaskemaskiner er, at du sparer plads. Put tøjet ned foroven og lad maskinen vaske tøj helt automatisk.
Vi guider dig til de mest populære brands og de billigste priser her. Uanset dit behov for tromle, plads, energimærkning og støjniveau.

Viser alle 3 resultater

Hvad er en topbetjent vaskemaskine?

Svaret er meget intuitivt. Alle topbetjente vaskemaskiner åbnes ovenfra, hvor låget er monteret. Du kan putte tøjet ind og tage det ud uden at skulle bukke dig ned. Modsat så åbnes lågen på en frontbetjent vaskemaskine ud i rummet, hvilket kræver mere plads.

Topbetjente vaskemaskiner er smallere og højere i designet end frontbetjente vaskemaskiner, som er mindre og mere kvadratiske. Din topbetjente vaskemaskine er god, fordi den:

  • Fylder mindre i hjemmet (særligt oplagt for dem i lejligheder eller mindre huse).
  • Du kan tilføje ekstra stykker tøj, mens maskinen kører.
  • De udnytter vaskekapaciteten ekstra godt.
  • Nogle modeller har hjul og kan flyttes rundt.
  • Låget og indstillingerne er ude af rækkevidde for børn.

Kigger vi på ulemper, så er den største nok, at en topbetjent vaskemaskine bruger mere vand per vask på grund af tromlens form. Til gengæld kan du køre hurtigere programmer, fordi tøjet hele tiden er dækket af vand.

Hvordan vurderer jeg kvaliteten af en topbetjent vaskemaskine?

Når du skal vælge den bedste topbetjente vaskemaskine, kan du vurdere efter:

  • Hvor stor en literkapacitet den har (typisk fra 2 til 8 kilo).
  • Hvilken energimærkning der er på maskinen (A er den bedste)
  • Hvor højt støjniveauet er i decibel (der er forskel på vask og centrifugering).
  • Om der er det ønskede antal normale vaskeprogrammer og specialprogrammer.
  • Tromlens styrke og antal omdrejninger i minuttet (hvis du er teknisk).

Mange populære hvidevare-producenter laver topbetjente vaskemaskiner i dag. Du kan for eksempel kigge på Miele, Bosch eller AEG. Vi har også – for at gøre det endnu nemmere for dig – lavet individuelle sider om deres respektive modeller.

Sidst men ikke mindst kan du selvfølgelig vurdere på prisen.

Topbetjente vaskemaskiner til lavpris

Vi finder dagligt de bedste tilbud på topbetjente vaskemaskiner i forskellige størrelser. Du kan finde nogle til en husholdning på 2 personer og nogle til en på 8 personer. Leder du efter den absolut billigste blandt alle topbetjente vaskemaskiner, kan du komme ned på 2.000 kroner. Andre koster 8.000 kroner eller mere.

Det bedste råd er at gå efter en, der scorer højt på alle ovennævnte kvalitetsparametre. Men som er sat betydeligt ned, så du ikke skal betale den fulde pris. Gå hellere efter en lidt større model, så du er sikker på, at den kan vaske meget tøj.

For tiden er det også in med en kulfri motor, som er mere miljøvenlig. Vores søgemaskine screener alle kategorier, så du er sikker på ikke at gå glip af et gyldent tilbud.

En stor lettelse med egen topbetjent vaskemaskine

Hvis du bor i lejlighed, har du måske prøvet enten at skulle i vaskekælderen eller endda ud i byen, når du skal vaske tøjet. Det er tidskrævende og dyrt. Noget de færreste gider at bruge tid på efter en lang arbejdsdag. Hvis du køber din egen maskine, så kan du altid ordne vasken, præcist når det passer ind i dit skema.

Du skal blot sørge for at finde et spot i hjemmet, hvor der kan tilsluttes vand, og hvor den kan centrifugere stabilt. Hvis du vil, kan du altid købe dig til professionel hjælp med installeringen. Når du er i gang, kan du overveje at tilkøbe en tørretumbler.

Så skal du ikke bøvle med at hænge tøj til tørre på snore eller stativ efter endt vask. Vi har også lavet en side specifikt målrettet gode tørretumbler tilbud.

SE OGSÅ:

Scroll to Top