Siemens vaskemaskine

Køb en billig Siemens vaskemaskine, når den er på tilbud og få skinnende rent vasketøj. Siemens vaskemaskiner er et hit herhjemme. Du kan finde en god Siemens vaskemaskine på tilbud inden for flere forskellige prisklasser.
Vi har samlet et aktuelt udvalg til dig her, så du kan finde drømmemodellen hurtigt.

Viser alle 12 resultater

Hvad kendetegner en god Siemens vaskemaskine?

Du skal selvfølgelig kigge på både:

  • Form
  • Design
  • Og funktion.

De fleste er enige om, at en god vaskemaskine skal arbejde med så lavt et støjniveau som muligt. Dvs. at du ikke skal generes for meget af tromlen, når den centrifugerer. Problemet er selvsagt mindre, hvis du har en aflukket vaskekælder.

Energimærkningen er også vigtig. Jo højere den er, jo mere strøm sparer du på hver enkelt vask. El er som bekendt en ret betydelig omkostningspost på husholdningsbudgettet i disse tider, så det kan godt betale sig at opgradere til energimærkning A i stedet for B eller C.

Siemens vaskemaskiner har typisk et godt udvalg af vaskeprogrammer. Men det er klart, at nogle har mere avancerede funktioner end andre. Eksempelvis har nogle et smart pletfjerningsprogram (stainRemoval), som fjerner de fire mest almindelige former for pletter helt automatisk.

Smarte funktioner ved Siemens vaskemaskiner

Nu vi er ved de smarte funktioner, kan vi nævne et par andre favoritter fra Siemens. Når du køber fra producenten kan du nemlig finde både:

  1. Automatisk doseringsprogram:Så du får den perfekte mængde vand og vaskemiddel til dit tøj.
  2. En “ekstra hurtig vask-funktion”:Så du kan indstille programmer helt ned til 15 minuters varighed, hvis du har travlt.
  3. Nem styring med tilkoblet app:Så du kan få kontakt til din vaskemaskine og styre den over distance. På den måde skal du ikke ud i vaskerummet hele tiden.
  4. Motor med hele 10 års garanti:Så du får en iQdrive motor, som er både robust og lydsvag. Den kommer med en garanti på hele 10 år, så du altid kan henvende dig, hvis den ikke fungerer optimalt.

Du kan få Siemens vaskemaskiner i forskellige størrelser. Til den mindre husholdning kan 7 kilo måske række, mens den større familie har gavn af at have at vaske tøj på op til 10 kilo ad gangen.

Frontbetjente vaskemaskiner fra Siemens

De fleste Siemens vaskemaskiner er frontbetjente. Det betyder, at du åbner lågen udadtil, når tøjet puttes ind. Du skal selvfølgelig have plads til det, men til gengæld føles det for mange mere “naturligt” end at proppe tøjet i ovenfra.

Maskinerne fås primært i sort og hvid, så de er stilerene og nemme at indrette med. Foroven finder du doseringsmekanismen, indstillingerne og et smart display over de vigtigste informationer.

Du kan enten vælge en fritstående model, eller én der er fuldt integrérbar. Af energimærkninger laver Siemens alt fra D til A (den der før hed A+++). Produktserierne hedder iQ og går fra 300 til 800.

Hvis du ønsker bestemte vaskefunktioner, kan du normalt sortere efter dem. Siemens har lavet programmer til at vaske udendørstøj, reducere krøller samt fjerne bestemte typer af pletter.

Hvad er prisen på et Siemens vaskemaskine tilbud?

Siemens vaskemaskiner er både populære og langtidsholdbare. Det er derfor ikke nødvendigvis den billigste forhandler på markedet. Til gengæld får du meget kvalitet for pengene. De fleste af modellerne kan du få for omkring 4.000 til 6.000 kroner. Nogle kommer op over 10.000 kroner, mens andre lejlighedsvis kan fås til under 3.000 kroner.

Det handler – som altid – om at købe på det rigtige tidspunkt. Det hjælper Tilbudskongen heldigvis danske online købere med. Hvis du bruger os til at finde målrettet markedsføring på Siemens vaskemaskiner på tilbud, så kan du spare måske 500 eller 1.000 kroner for samme produkt.

Butikkerne holder nogle gange sæsonudsalg eller har pludselige prisfald. Står du og mangler en ny og billig vaskemaskine, så er det her, du skal slå til! Du får selvfølgelig de samme købsgarantier og brugervejledninger som altid.

Den eneste forskel er, at der er slået x antal procent af prisen, når du finder et Siemens vaskemaskine tilbud.

SE OGSÅ:

Scroll to Top