Bosch vaskemaskine

Bosch er en af de største spillere på markedet for hårde hvidevarer. Deres vaskemaskiner sælges i stor stil, fordi de har langtidsholdbare motorer, nemme programmer og et smart design. Vi har samlet de billigste Bosch vaskemaskiner på nettet og gør en dyd ud af at levere målrettet annoncering til den prisbevidste forbruger.

Viser alle 20 resultater

Sådan sporer du dig på den rigtige model

Bosch vaskemaskiner kommer i mange forskellige designs. Her er et par gode skridt til, hvordan du finder den maskine, der bedst matcher dit vaskebehov.

  1. Tag stilling til, om du vil have en vaskemaskine med eller uden tørrefunktion.
  2. Vælg størrelse ud fra, hvor mange medlemmer I er i husstanden. Hvis maskinen skal rumme tøj fra et par, så vil en kapacitet på 7 kilo række. Fire personer kræver 10 kilo. Selvfølgelig afhængigt af, hvor tit og meget du skal vaske.
  3. Vælg om du vil have en fritstående Bosch vaskemaskine eller en, der er integreret i skabe.
  4. Kig efter specialprogrammer, der matcher dit tøj. Standardprogrammer inkluderer typisk uld, finvask og hurtigvask, mens specialprogrammer kan være til sportstøj, skylning eller for eksempel sengetøj.
  5. Overvej din sarthed ift. støjniveau. Skal vaskemaskinen placeres i en gang tæt ved stuen eller værelset, så er det bedst med en lavere decibelydelse.
  6. Vælg om du vil have specielle funktioner som børnelås, automatisk sæbedosering eller allergiprogrammer.
  7. Filtrér din søgning, så du finder de billigste Bosch vaskemaskiner og ikke overstiger dit budget.

Fordele ved en Bosch vaskemaskine

Bosch konkurrerer typisk med vaskemaskiner fra Miele og vaskemaskiner fra AEG. Virksomheden er tysk og har været på markedet siden 1958. I dag har de lavet flere kombinerede vaskemaskiner, som er inddelt i serienumrene 2, 4, 8 og og HomeProfessional. Jo højere serienummeret er, jo flere avancerede funktioner har din Bosch vaskemaskine.

Det kunne være alt fra et anti-vibrationsdesign over ekstremt god centrifugering til en reload funktion, så du kan tilføje vasketøj, mens maskinen kører. Alle Bosch vaskemaskiner udmærker sig ved en høj energimærkning og et meget effektivt vandforbrug.

Hvis maskinen går i stykker eller ikke lever op til den relevante brugeroplevelse, så giver Bosch rigtig god support og garanti. For eksempel 10 års motorgaranti, foruden den gængse 2 års reklamationsret med mulighed for at tilkøbe yderligere 3 år.

Kulfri motor og centrifugering

I dag vil mange købere nok gå efter de mest miljøvenlige Bosch vaskemaskiner, der bruger så lav energi som muligt. Kig derfor efter deres innovative kulfri motor, som også larmer mindre. Du kan også vurdere en bestemt maskine på dens centrifugeringsevne og hastighed. Reglen er, at du behøver færre omdrejninger, hvis du kan tørre dit tøj i en tørretumbler bagefter.

Bosch producerer frontbetjente vaskemaskiner, hvor du putter tøj ind foran. Du kan også sagtens få en mere pladsbesparende topbetjent vaskemaskine, hvor lågen åbnes fra ovnen.

Spar mange hundrede kroner på en Bosch vaskemaskine

Vi giver dig dagligt en oversigt med billige vaskemaskiner i høj kvalitet. Udsalgspriserne kan svinge mellem 3.000 kroner og 10.000 kroner alt afhængig af, hvor nyt et serienummer, du går efter. Ved at finde Bosch vaskemaskiner på tilbud kan du ofte spare 500 kroner, hvis ikke mere. Penge som kan bruges et andet sted.

Forhandlerne bruger specifik markedsføring til at nå deres kundegrupper, og derfor vil de også gerne forkæle køberen. Det gør de gennem nedsatte priser. Handler man online i dag, kan det immervæk være lidt en jungle at navigere rundt i. Der er så mange forskellige forhandlere i Danmark, der kører kampagner og nedsatte varer forskudte af hinanden.

Derfor hjælper vi her på Tilbudskongen med at sortere efter de billigste hvidevarer, herunder billige vaskemaskiner og billige tørretumblere.

SE OGSÅ:

Scroll to Top