Asko vaskemaskine

ASKO er en skandinavisk producent af effektive vaskemaskiner, som er utroligt nemme at betjene. De har tre serier – Classic, Logic og Style. Alle er favoritter hos de danske forbrugere.
Her gennemgår vi, hvordan du vælger det perfekte ASKO vaskemaskine tilbud til din families behov. Vi fortæller os lidt om ASKO’s design og innovative funktioner, der letter den daglige vask og gør tøjet rent på en skånsom måde.

Viser alle 5 resultater

De tre vaskemaskine-serier fra ASKO

Først starter vi med at give et kort oprids af de tre typer af vaskemaskiner fra ASKO. Inden for hver serie findes der selvfølgelig flere vaskemaskiner med varierende farver, kapacitet og energiklasse.

Logic

Hvis du er til minimalistisk design og grå farvenuancer, så vil du elske Logic vaskemaskinen! Den er lavet i rene linjer i både børstet metal og rustfrit stål. Begge to er gode og langtidsholdbare materialer, der er nemme at tørre af.

Vaskekapaciteten ligger på 8 til 9 kilo, og der er hele 23 forskellige programmer. Du kan få energiklasse B eller A og også en tilhørerende Pro Wash funktion til ekstra effektiv vask. Der er selvfølgelig både allergi- og økovenlig tøjvask.

Vaskemaskinen er fritstående, så den er nem at installere.

Classic

Classic modellen vil tilfredsstille alle hverdagsbehov. Der er tre forskellige driftstilstande, så du nemt kan vælge den perfekte løsning til dit tøj. Designet er elegant og hvidt, hvilket er smertefrit at tilpasse til din øvrige indretning og forskellige farver.

Du får mellem 16 og 19 vaskeprogrammer i en fritstående maskine. Centrifugeringshastigheden ligger på mellem 1400 og 1900 omdrejninger. De fleste modeller passer til en tøjmængde på 8 kilo.

Style

Style har et smart betjeningspanel med fuld farve. Her får du helt op til 12 kilos vask, så der er godt med plads til al husstandens snavsede tøj. Du kan også vælge mellem intet mindre end 26 vaskefunktioner.

Samt mellem 1400 og 1800 omdrejninger i hastighed. Style er helt sikkert en luksuriøs vaskemaskine til dig, der ikke vil gå på kompromis, når du skal have rent tøj derhjemme.

Maskinen er topbetjent, så du kommer tøjet ind ovenfra.

Hvorfor investere i høj kvalitets Asko vaskemaskiner?

Måske du tænker, at det handler om at få så billig en vaskemaskine som muligt. Og det er selvfølgelig en stor fordel at spare penge, som så kan gå til andre poster på husholdningsbudgettet.

Men det kan sagtens betale sig at give lidt ekstra for høj kvalitet, så dine vaskemaskiner kan vaske godt i mange år uden irriterende defekter. Mange brugere giver ASKO vaskemaskiner på tilbud topkarakter, fordi de kombinerer funktion og design i én ideel løsning.

Du får selvfølgelig alle de gode programmer og funktioner så som anti-krøl, eco-wash, super rinse og så videre. Det er ikke for sjov, at ASKO laver vaskemaskiner til professionelt brug.

Uanset hvor snavset dit tøj er, så kan du få det rent med en af de omtalte ASKO modeller. Og selvom centrifugeringen er høj og vandtilførslen effektiv, så slider det ikke unødvendigt på dit tøj. Glæd dig til:

  • Lang levetid.
  • Skånsom og effektiv vask.
  • Stilfulde designs der passer perfekt til det skandinaviske hjem.

Hvad koster ASKO´s vaskemaskiner?

Standardmodellen ligger på omkring 10.000 kroner. Du kan dog sagtens finde et godt ASKO vaskemaskine tilbud online – især når forhandlerne holder fødselsdags- eller sæsonudsalg over hele linjen.

Hvis du skal have fat i den mest avancerede Style model med det højeste antal programmer, så ligger normalprisen immervæk omkring 16.000 kroner. Til gengæld skal du huske, at der er gode garantier på. For eksempel er der på udvalgte vaskemaskiner 10 års motorgaranti samt 2 års eller 5 års garantier.

Vær opmærksom på, at du som oftest skal registrere dit produkt og købsdatoen for at få ret til garantierne.

ASKO´s egne skånsomme vaskemidler

ASKO står bag det smagfulde og sunde vaskemiddel “Laundry Essentials”. Det er både vegansk og svanemærket, så det rammer plet hos den miljøbevidste forbruger. Midlet er lavet med seks effektive enzymer, der hurtigt nedbryder snavs og skidt.

Der er lavet målrettet markedsføring mod forbrugeren, der godt kan lide æstetik. Flaskerne er flotte at se på, og du kan få dem med den lækreste skovduft. Det er en subtil aroma, der stadig får tøjet til at virke endnu mere friskt!

Af duftnoter kan nævnes: Fyr, eukalyptus og balsamgren. Det dufter lige så godt, som det lyder! ASKO har – foruden vaskemaskiner – specialiseret sig i tørretumblere og tørreskabe.

SE OGSÅ:

Scroll to Top