Miele tørretumbler tilbud

Miele er en absolut sværvægter inden for hårde hvidevarer og tørretumblere i topkvalitet. De laver maskiner med en effektiv tromle, mange forskellige tørreprogrammer og god holdbarhed. Tilbudskongen samler hver dag de bedste besparelser på Miele tørretumblere.
Desuden får du en hurtig guide til, hvordan du vælger det bedste match!

Viser alle 8 resultater

Hvad kendetegner en god Miele tørretumbler?

Du finder maskiner fra Miele i forskellige størrelser og designs. Måske du tænker, at det kan være svært at vælge den rette. Heldigvis er der et par overskuelige parametre, du kan sortere efter. Kapacitet er det første. Reglen er:

 • 1 til 2 personer: Gå efter 3 til 4 kilo.
 • 3 personer: Gå efter 6 til 7 kilo.
 • 5 personer: Gå efter 8 til 9 kilo.

Den næste vigtige ting er maskinens energimærkning. A er den højeste, og du kan desuden læse det forventede energiforbrug per år af manualen. D er den laveste. Din Miele tørretumbler kan – foruden standardtørrefunktionen – have flere specialprogrammer. For eksempel:

 • Skjorter
 • Bomuld
 • Silke
 • Uld
 • Jeans
 • Express
 • Strygelet med mere.

Tromlen kan også være reverserende, hvilket sparer på energien og samtidig kan tørre tøjet hurtigere. En dampfunktion gør, at tøjet ikke krøller så nemt i maskinen efter endt tørring.

To typer Miele tørretumblere

Foruden kapacitet, energimærkning og specialprogrammer, kan du også vurdere på, hvor vedligeholdelsesfri maskinens varmelegeme er og hermed, hvor tit fnugfiltret skal renses. Tilstopper filtret let, vil det hæmme evnen til at tørre tøjet effektivt og hurtigt.

Mange ønsker desuden en smart timer-funktion, så de selv kan vælge, hvornår programmet skal starte og stoppe. Miele tørretumblere fordeler sig – præcis ligesom med AEG tørretumbler og LG tørretumbler – i to kategorier:

 • Tørretumblere med aftræk
 • Kondenstørretumblere.

Kondens-versionen bruger recirkulering af den fugtige luft til at tørre tøjet. Den er nem at installere, men til gengæld afgiver den fugt under brug. Udluftning undervejs er derfor alfa og omega. En model med aftræk monteres via en kanel til ydervæggen og henter luft udefra. Den tørrer hurtigere men brænder også mere energi af.

Miele er populær blandt danskerne

I tæt konkurrence med Siemens og Bosch, så er Miele tørretumblere helt klart de mest kendte herhjemme. Næsten halvdelen af de danske forbrugere overvejer Miele, når de skal investere i hårde hvidevarer. Det siger en nylig undersøgelse udgivet på Ritzau.

En af grundene er den høje tyske kvalitet. Mieles slogan er da også “Immer besser” = altid bedre! Virksomheden specialiserer sig – foruden Miele tørretumblere – i køkkenudstyr, støvsugere og vaskemaskiner. Du får generelt en lang levetid og høj ydeevne sammenlignet med prisen, når du køber fra Miele.

De laver målrettet markedsføring og sætter den relevante brugeroplevelse i højsædet. Som køber på nettet, er det nemt at navigere i deres udvalg.

Få topkvalitet til billige penge

Vi har i toppen af siden fundet de allerbilligste Miele tørretumblere på markedet lige nu. Det gælder både de enkle og mest prisvenlige, dem i midten og de super avancerede og mere pebrede. Uanset hvad jeres husstands præferencer er, kan du helt sikkert finde en Miele tørretumbler, der lever op til kriterierne.

Maskinerne er brugervenlige, og det er nemt at aktivere grundlæggende funktioner. Priserne kan normalt svinge mellem 5.000 og over 10.000 kroner alt efter, om du vil have den nyeste og bedste. Flere online butikker fører dog tilbudskampagner med store procentvise besparelser.

Det er dem, vi finder for dig. Du får altid den samme kvalitet, de gode garantier og køberrettigheder. Dvs. returret, gode fragtpriser og reklamation. Ifølge købeloven har du altid en garanti på 2 år.

Miele leverer desuden private servicechecks løbende, hvis du skulle få brug for det. Find alle billige tørretumblere på tilbud på Tilbudskongen!

SE OGSÅ:

Scroll to Top