LG tørretumbler tilbud

Elektronik og hårde hvidevarer fra LG er nogle af de bedste på markedet. Tør dit tøj i en skånsom tørretumbler fra LG med unik varmeteknologi. Maskinerne har effektive og energibesparende programmer og forskellige allergivenlige funktioner.
Vi har fundet de bedste LG tørretumblere på tilbud frem til dig!

Viser alle 12 resultater

Hvorfor er LG tørretumblere så populære?

Vi lever i en tid, hvor de fleste danske forbrugere går op i at skåne miljøet og spare penge på energiregningen. Billige LG tørretumblere lever op til de to kriterier. Mange af deres modeller har energimærkningen A, en smart varmepumpe der selv skalerer op og ned i intensitet samt et naturligt kølemiddel, som reducerer CO2-aftrykket for den enkelte vask.

Varmepumpen sikrer også, at tøjet bliver langt mindre krøllet end ved traditionelle tørretumblere. LG konkurrerer med særligt Miele tørretumbler og AEG tørretumbler, som vi også har separate sider for. Alle tre producenter sætter den relevante brugeroplevelse i højsædet, når det kommer til betjening af maskinerne.

LG’s tørretumblere vinder gang på gang tests fra forbrugere og eksperter. De kommer i gode størrelser med plads til 8 til 9 kilo tøj. Den kapacitet svarer til en familie med børns normale forbrug. Mange LG maskiner har dele med 10 års garanti, fordi produktionskvaliteten er så høj.

Hvor meget koster LG tørretumblere?

Heldigvis laver LG et bredt udvalg til alle forbrugertyper. I den billige ende finder vi dem til 4.000 kroner, mens de dyrere modeller kan koste op mod 10.000 kroner. Enhver LG tørretumbler vil tørre tøjet hurtigt og smertefrit samt have forskellige tørreprogrammer at vælge mellem.

Du kan for eksempel få funktioner til at tørre uld, sart tøj, sportstøj med mere. Mange har også en smart timerfunktion, så du kan planlægge start og sluk, også selvom du ikke er hjemme. Vær opmærksom på, at du sagtens kan få vaske- og tørre funktion i en ny maskine.

Har du allerede en vaskemaskine derhjemme og skal installere tørretumbleren, så er det en god idé at måle op og finde drømmeplaceringen, inden du trykker køb.

Du kan se alle tilbud på tørretumbler på linket.

Hvad er forskellen på kondens og aftræk?

Især hvis du køber en billig LG tørretumbler på tilbud med aftræk. Den skal nemlig monteres til ydervæggen, så luft kan ledes ud i det fri under hver tørring. Du støder nok hurtigt på de to overordnede typer af tørretumblere:

  • Kondens
  • Aftræk.

En kondens tørretumbler bruger en recirkuleringsmetode til at dræne luften for vand, som fører automatisk ned i en lille beholder. Tøm altid denne beholder og rens fnugfiltret, så maskinen er ren og klar til næste omgang. Kondens-modellen afgiver fugt under brug, så den skal installeres i et rum med vindue for udluftning.

Aftræk kræver montering gennem væggen. Du kan dog altid købe dig til professionel hjælp, så du ikke selv skal stå for den praktiske installering. Aftrækstørretumblere tørrer tøjet hurtigere men bruger til gengæld lidt mere energi.

LG laver tørretumblere inden for alle kategorier.

Hvilke modeller er nedsat lige nu?

Godt spørgsmål! Det er det, vi er her for. Tilbudskongen finder nemlig alle tilbud på tørretumblere, herunder dem fra LG. En billig LG tørretumbler fås til mange hundrede kroner under normalprisen, hvilket kan være for eksempel 10 eller 20 procent.

Du får den samme maskine med de samme tørreprogrammer. Blot til færre penge. Når du shopper online, så tjek altid dine basale købsvilkår hos den enkelte forhandler. Foruden den gældende 2-års reklamationsret på hårde hvidevarer, så kan du kigge på:

  • Fragtvilkår og priser.
  • Kundeservice og kontaktmuligheder.
  • Garantier fra LG – på hele maskinen eller de enkelte dele.

Uanset dit behov, kan du helt sikkert finde det perfekte LG tørretumbler tilbud her på siden!

SE OGSÅ:

Scroll to Top