Kondens tørretumbler tilbud

En god tørretumbler gør hverdagen meget nemmere. Slip for besværet med at hænge det våde tøj til tørre ved at købe en god og billig kondens tørretumbler! Vi fortæller dig lidt om maskinens funktion og guider dig til de bedste kondens tørretumbler tilbud her.

Viser alle 20 resultater

Kondens tørretumbler = En maskine uden aftræk

Mange sælgere af kondens tørretumblere laver målrettet markedsføring til folk, der bor i lejlighed eller går op i deres energiforbrug. Det er der en simpel årsag til. Modsat de klassiske tørretumblere med en aftrækskanal ud i det fri, så kan en kondens tørretumbler køre helt uden at skulle tilsluttes et hul i væggen.

Hvorfor? Fordi den tørrer tøjet ved en simpel teknik, hvor den fugtige og varme luft cirkuleres rundt inde i maskinen og afkøles helt automatisk. Det overskydende vand opsamles i en lille beholder. Efter hver enkelt vask skal du blot tømme beholderen. Resultatet er lunt og super tørt tøj – lige til at lægge sammen!

Til gengæld udskiller tumbleren både fugt og varme under arbejde, så det er vigtigt, at du placerer den i et rum med god udluftning. Det smarte er, at du kan stille den frit uden at skulle tænke på kobling til ydermuren.

Energivenlig kondens tørretumbler på tilbud

En anden stor fordel er, at en billig kondens tørretumbler bruger mindre energi. Du sparer altså penge på den årlige elregning – især hvis du går efter den attraktive A-mærkning. Tøjet tager lidt længere tid om at blive tørt end ved en tørretumbler med aftræk, men det er beskedent.

Når du skal vurdere tørretumblerens forbrug i watt, så spiller størrelsen selvfølgelig også en rolle. Du skal vælge en tromlestørrelse, der matcher antal beboere i husstanden. Her er et godt pejlemærke:

  • Op til 4 kilo passer til et par voksne.
  • 7 kilo er godt til en lille familie.
  • Over 9 kilo er til den større husstand.

Du kan også bare vælge at tage udgangspunkt i størrelsen på din gennemsnitlige vasketøjsbunke. Nogle er mere flittige til at vaske for eksempel sengetøj, håndklæder og klude jævnligt end andre. Derfor handler det også om dine vaskevaner.

Billige kondens tørretumblere fra populære mærker

I dag vælger mange at promovere produkter online ved at målrette annoncering til bestemte købersegmenter. Vi hjælper dig med at spare penge på samtlige kondens tørretumblere på tilbud, og du kan frit vælge mellem forskellige forhandlere og producenter. Det kan være alt fra LG tørretumblere over AEG tørretumblere til Miele tørretumblere.

Vi søger faktisk blandt alle hårde hvidevarer sælgere i Danmark, som er på nettet. Store som små. De fleste har også vaskemaskiner, så du kan købe et komplet sæt. Foruden energimærkning og størrelse kan du kigge på støjniveauet på maskinen.

Det måles i decibel. Hvor generende støjen er, afhænger dels af din egen lyd følsomhed og dels af tørretumblerens placering i hjemmet. Man siger, at 30 decibel svarer til en hvisken, mens 60 decibel svarer til almindelig tale.

Priser på kondens tørretumblere

Såvel billige kondens tørretumblere som dem med aftræk ligger i spændet mellem 2.500 kroner og 4.000 til 5.000 kroner. Jo flere avancerede tørreprogrammer der er – for eksempel til uld eller sportstøj – jo højere er prisen normalt. Det samme gælder energiklasse årligt og parametre som, hvor effektivt fnugfilteret er.

Vi hjælper den prisbevidste køber med at få den mest relevante brugeroplevelse og nå hurtigt i mål med at spare penge. Butikkerne har løbende udsalg, enten fordi der er sæsonskifte eller fødselsdag og lignende. De sætter procentvise besparelser på eller laver direkte nedslag i selve prisen.

På en god dag kan du spare mange hundrede kroner, som kan gemmes og bruges andetsteds i budgettet.

SE OGSÅ:

Scroll to Top