Robotstøvsuger

Hvis du er træt af den ugentlige støvsugning, så er du kommet til det rette sted. Køb en billig robotstøvsuger og lad den klare rengøringen for dig. Vi giver dig et overblik over, hvor du finder de bedste robotstøvsuger tilbud online.

Viser alle 12 resultater

For ikke særlig mange år siden, lød en robotstøvsuger som noget fra en fjern fremtid. Ikke desto mindre, så findes der i dag mange elektroniske hjælpemidler, der virkelig kan gøre en forskel i en persons daglige liv.

I forbindelse med denne artikel vil vi nu rette blikket imod de såkaldte robotstøvsugere, der faktisk udgør omtrent en fjerdedel af alle anvendte støvsugere i dag.

Der findes nemlig rigtig mange robotstøvsugere på markedet, så det kan være lidt af en opgave at vide præcis, hvad man skal kigge efter.

Læs videre her, og se nogle af de bedste typer robotstøvsugere og ikke mindst, hvilken model der passer til dine behov, så du nemmere kan finde de bedste robotstøvsugere på tilbud.

Der er ikke tale om en egentlig robotstøvsuger test eller robotstøvsuger anmeldelse, men snarere en guide til at finde en god og billig robotstøvsuger.

Vælg en robotstøvsuger med børste

Hvis dit hjems trægulve har en del tæpper, så vil du være bedst stillet med en model med børster, idet denne type robotstøvsuger vil kunne køre dens børster over tæppefibrene og dermed få fat i mere genstridigt støv og snavs.

Et børstehoved er i øvrigt også velegnet til at støvsuge flisegulve, så hvis dit hjem er fyldt med disse, så har du nok med denne model den bedste robotstøvsuger til formålet.

Vælg en robotstøvsuger med mapping funktion

I dag kan man få en del modeller, der er programmeret til at kortlægge og reagere på dit hjems indretning. Der bør dog siges, at det ikke er alle modeller, der er lige gode til at navigere sig igennem forhindringerne i dit hjem – du får nemlig i allerhøjeste grad det, du betaler for.

Men når dette så er sagt, så kan mindre end en superintelligent robotstøvsuger bestemt også gøre det. Det er trods alt nemmere lige at pege robotten i den rigtige retning end at skulle støvsuge på gammeldags manér.

Hvis du ønsker dig en intelligent maskine – men samtidigt ønsker dig et robotstøvsuger tilbud – så vil du uden tvivl være godt tjent med for eksempel en Roomba robotstøvsuger på tilbud. Denne støvsuger er måske ikke så intelligent som de allerdyreste på markedet, men den kan nu godt tænke sig om alligevel.

Perfekt, hvis du har husdyr

Tilbud på en robotstøvsuger lyder nok som sød musik, hvis man er på et stramt budget. Man ønsker jo ikke at forkøbe sig, hvis pengene er små.

Hvis du har husdyr, så vil en Neato robotstøvsuger på tilbud ligeledes ramme alle de rigtige toner i ørene, idet dette mærke er særligt designet til at fjerne selv de mest modstandsdygtige små hår fra dine gulve.

Du får desuden også et såkaldt HEPA filter med disse modeller, der virkelig er guld værd, hvis man lider af allergier.

Batterilevetid på en billig robotstøvsuger

Udover en god robotstøvsuger pris så skal du selvfølgelig også have kvalitet for pengene; og et af de vigtigste kvalitetskrav er et godt batteri på din robotstøvsuger.

Den gennemsnitlige batteritid på et batteri fra de vigtigste mærker, såsom en Miele robotstøvsuger, en Severin robotstøvsuger, en Samsung robotstøvsuger, en Cleanmate robotstøvsuger eller den populære lG robotstøvsuger vil cirka være to timer; så du skal endelig ikke tage til takke med mindre.

To timer er nemlig helt perfekt til at rengøre et gennemsnitshjem korrekt og grundigt. Om du har brug for hele to timer afhænger dog selvfølgelig helt og holdent af, hvilken model du vælger som din robotstøvsuger. Nogle modeller er jo bestemt hurtigere end andre. Hvis du leder efter god værdi for pengene, så vil et godt robotstøvsuger tilbud være den populære Cleanmate s400, der gør arbejdet rigtig grundigt i et godt tempo.

Hvilke producenter er der på markedet?

Der findes rigtig mange forskellige producenter af robotstøvsugere efterhånden, og der er stor forskel i både pris og kvalitet. Vi har herunder lavet en oversigt over nogle af producenterne, så du kan finde den robotstøvsuger, du mener passer bedst til dig.

Bosch

Bosch er et meget anerkendt mærke indenfor elektronik. Dog er de ikke så store når vi taler om robotstøvsugere. Hvis du ikke kender Bosch, så kan det nævnes at det tyske firma har rødder helt tilbage til 1886, og har i mange år været kendt for deres høje kvalitet i deres produkter.

Det er selvfølgelig noget de også har taget med over til deres produktion af robotstøvsugere. Dog skal du være klar på at når du køber en robotstøvsuger fra Bosch, så er det ikke den billigste robotstøvsuger, men du får til gengæld en robotstøvsuger af høj kvalitet.

Cleanmate

Denne svenske producent af robotstøvsugere af også en af de mest populære herhjemme i Skandinavien. En af grundene til at Cleanmate er så populære er pga. prisen. Du kan nemlig godt få en billig robotstøvsuger fra Cleanmate, hvor kvaliteten stadig er god, og den afleverer et flot resultat.

Ecovacs

Kinesiske Ecovacs er grundlagt tilbage i 1998, og er meget kendt i Asien for deres husholdningsapparater, deriblandt robotstøvsugere. Ecovacs havde ifølge Global Asia 60 % af det kinesiske marked indenfor robotteknologi, hvilket er kæmpestort.

Ecovacs har et stort udvalg af robotstøvsugere, hvilket også betyder at du kan finde en robotstøvsuger der passer i prisklasse.

Deres robotstøvsugere er topmoderne, og hvis du gerne vil have en der kan lidt mere end den gennemsnitlige robot støvsuger, så skal du vælge en Ecovacs.

Electrolux

En anden af de helt store spillere indenfor husholdningsapparater, som også gør sig i robotstøvsugere er Electrolux. Den svenske elektronikgigant har et bredt ud valg af robotstøvsugere.

Deres mange års erfaring på elektronikmarkedet, har givet dem en stor viden, og det kommer også til udtryk i deres robotstøvsugere. De er lavet af høj kvalitet, og de er helt tiden med forrest, når der bliver udviklet nye ting.

iRobot

iRobot har udviklet måske den mest kendte robotstøvsuger der findes, nemlig Roomba’en. En støvsuger robot fra iRobot er en af de mest intelligente der er på markedet, og den er med til at sørge for der er rent over alt i hjemmet, uanset om der er mange forhindringer på dens vej.

Dens advancerede teknologi kan blandt andet styres via dens app’, så du kan styre den via din telefon eller tablet.

Dette er blot nogle af de store spillere der er på robotstøvsugere markedet.

De bedste robotstøvsugere fra iRobot koster mange penge. Hvis du ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller mærke, men samtidig ikke har pengene her og nu, kan løsningen være at låne penge. Husk dog altid at tjekke alle betingelserne inden du optager et lån, da det kan ende med at blive dyrt. Brug en hjemmeside som Kviklanet.dk og få et overblik over alle lånemulighederne.

Køb din robotstøvsuger her

Klik på knappen herunder og se udvalget af gode robotstøvsugere til skarpe priser. Vi håber du finder det rette tilbud, held og lykke med jagten!

SE OGSÅ:

Scroll to Top