Ledningsfri støvsuger

Ledningsfrie støvsugere kører på batteri, hvilket gør støvsugningen meget lettere. Du skal nemlig ikke bekymre dig om at støde ind i møbler eller ting undervejs. For manges vedkommende kan en håndholdt støvsuger faktisk helt erstatte den gammeldags på hjul.
Her finder du de billigste ledningsfri støvsugere hos udvalgte forhandlere.

Viser alle 20 resultater

Nemmere end en almindelig støvsuger

Det har taget nogle år for producenterne at udvikle en god håndstøvsuger med lige så høj sugeevne som en almindelig støvsuger. For ikke at tale om driftstiden, som er oppet gevaldigt. Men i dag er de nået i mål, og du kan nu lette rengøringen markant ved at investere i en ledningsfri støvsuger, som bæres rundt i hjemmet.

Du kan hurtigt og let bevæge dig fra rum til rum og uden at skulle tænke på stikkontakter. Samtidig slipper du for at skulle købe støvsugerposer. En aftagelig håndstøvsuger har nemlig en beholder, hvorfra du kan “skyde” snavs ud. Du skal dog vide, at du bør tømme beholderen på ledningsfrie støvsugere efter hver gang.

Inden for denne type er særligt støvsugere fra Dyson kendte. Men du kan faktisk også få støvsugere fra Miele i den nye moderne form.

Vil du se en komplet oversigt over de billigste støvsugere? Så tjek vores store støvsuger tilbudsside.

Hvad skal du kigge efter før køb af ledningsfrie støvsugere

Heldigvis kan du vurdere din nye ledningsfrie støvsuger på tre solide parametre. De kan hjælpe dig med at navigere blandt de gode tilbud, som vi viser i toppen. Vælg efter:

  • Batterilevetid (i praktisk er det driftstid).
  • Støvsugerens lydniveau.
  • Hvor meget den ledningsfri støvsuger vejer.

Hvor en almindelig støvsuger selvsagt kan køre, så længe den er tilsluttet strøm, sætter batteri et par begrænsninger. I nogle tilfælde kan en trådløs støvsuger suge i 20 minutter og i andre halvanden time ad gangen. En god tommelfingerregel er at betale lidt ekstra for lang levetid, hvis du skal bruge støvsugeren til at gøre hovedrent.

Støj kan være særligt generende, hvis du bor sammen med andre eller selv er lyd følsom. Desværre har billige ledningsfrie støvsugere en tendens til at larme mere end den almindelige støvsuger. Lydstyrken måles i decibel, som angives for hvert produkt. Alt under 68 decibel betragtes som “støvsvagt”.

Bemærk at langt de fleste ledningsfrie støvsugere har to funktioner: De kan fungere som håndstøvsuger samt normal støvsuger til gulvflader.

Find den bedste ledningsfrie støvsuger

Derudover kan det – hvis du vil støvsuge i kældre eller mørke steder – være en fordel med indbygget LED lys. En vægt på 2,5 kilo eller derunder er god, for så skal du ikke bære for meget. Det er klart, at prisen også spiller en rolle. Netop derfor viser vi billige støvsugere i høj kvalitet, der er nedsat på sæsonbestemt tid.

Forhandlerne vælger nogle gange at sætte udvalgte varer ned. Det er her, at du med Tilbudskongens hjælp kan gøre en god handel. Det gælder i øvrigt også, hvis du ønsker en traditionel støvsuger med kraftig sugeevne. Vi har blandt andet separate sider for Miele og Electrolux, Nilfisk og Dyson.

De fleste ledningsfrie støvsugere koster mellem 3.000 og 6.000 kroner. Ofte kan du spare 10 eller 20 procent, når du køber dem på tilbud. Garantien pilles der ikke ved.

Glæden ved et mere rent hjem

Når støvsugeren er lettere at arbejde med, vil du helt naturligt få gjort rent oftere. Det vil skabe et sundt indeklima uden for meget ophobet snavs. Med en praktisk støvsuger uden ledning kan du nå ind i alle krogene, bag stoleben og under sofaen.

Fjern spindelvæv, støv, krummer og hår langt nemmere og rens din støvsuger løbende. Apparatet fylder mindre, så det er nemmere at pakke væk i skabet.

SE OGSÅ:

Scroll to Top