Håndstøvsuger

Let den ugentlige rengøring med en nem håndstøvsuger! Håndholdte støvsugere kan nå omkring hjørner og under stoleben langt nemmere end de traditionelle på hjul. Vi screener dagligt for de bedste håndstøvsugere på tilbud fra både Dyson, Bosch, Miele, Nilfisk og andre populære producenter. Du finder alle kategorier – lige fra de helt billigere til de lidt mere avancerede.

Viser alle 17 resultater

Hvordan er en ledningsfri håndstøvsuger designet?

Alle kender den traditionelle støvsuger. Den er lille og kompakt med en ledning, der vikles enten automatisk eller manuelt rundt om toppen, når man er færdig. I dag har vi fået det helt moderne alternativ – nemlig robotstøvsugeren. Modellen kræver rene overflader for at køre rundt af sig selv.

Imellem de to finder vi den ledningsfri støvsuger! Den har ikke hjul, som skal trækkes rundt. I stedet er den konstrueret aflangt med et håndtag foroven. Maskinen kører på et batteri, og den suger kun, når du trykker tænd/sluk knappen ned foroven. På den måde kan du skiftevis suge og slukke nemt, mens du bevæger dig rundt i hjemmet.

Du får samtidig en poseløs støvsuger på tilbud. Støvopsamlingen sidder nemlig inde i selv skaftet på en håndstøvsuger, som tømmes direkte og uden pose. Bemærk at termen “håndstøvsuger” dækker over to ting:

  • En aflang ledningsfri støvsuger uden hverken pose eller hjul.
  • En helt lille støvsuger, som kan spændes fast på den ledningsfrie støvsugere.

Sidstnævnte kan fylde så lidt som tre håndslængder og være specialdesignet til for eksempel møbler eller sarte overflader.

Hvis du ikke fandt den rette håndstøvsuger, så kan vi anbefale dig at tjekke vores støvsuger tilbud, hvor du får et overblik over de bedste tilbud på alle støvsugere.

Fordelene ved en håndholdt støvsuger

Det er klart, at den er mere mobil og fleksibel at arbejde med end en almindelig støvsuger. Du kan bevæge dig frit omkring og målrette din rengøring, så du retter mundstykket direkte mod krummer, skidt og snavs. I hverdagen betyder det for mange, at de får støvsuget oftere. Simpelthen fordi opgaven virker mere overskuelig.

Beholderen tømmes nemt efter hver omgang, og du skal ikke bakse med at købe støvsugerposer hjem. En anden fordel er det kompakte design, som gør den håndholdte støvsuger nem at putte i skabet, bag døren eller i garderoben.

Når det er sagt, så vælger mange ledningsfrie støvsugere som et supplement. En håndholdt støvsuger er nemlig rigtig god til den hurtige og lidt mere overfladiske rengøring, mens en almindelig støvsuger kan bruges til den ugentlige og grundige gennemgang af alle gulvoverflader.

Fordi den billige håndholdte støvsuger kører på batteri, skal den også lades op indimellem. Brugstiden efter opladningen ligger normalt på mellem 40 minutter og 2 timer.

Bredt udvalg af håndstøvsugere til nedsatte priser

Du skal regne med, at en spritny håndholdt støvsuger koster mellem 2000 og 5000 kroner. Det er vel at mærke for de store af slagsen (de helt små fås billigere). Vi finder ledningsfrie støvsugere fra forskellige forhandlere, som fører tilbud på håndstøvsugere i anerkendte mærker. Tilbuddene kan skyldes, at forhandleren vil styrke effektiviteten i sit salg eller skifte sit sortiment ud.

I stedet for at du skal bruge din fritid på at sammenligne på kryds og tværs af de hundredvis af hårde hvidevarer sælgere i Danmark, står vi for at indsamle oplysninger om de største besparelser. Du kan altid sammenligne med normalprisen og se, hvor stor din procentmæssige besparelse er. Det kan være 10, 20 eller endog 30 procent.

Når du køber din håndholdte støvsuger, så husk at kigge efter batterilevetiden. Har du et stort hus og ingen almindelig støvsuger, skal du op og have både hurtig opladningstid og lang køretid. Derudover kan du vurdere efter garantien. Den kan være alt fra udelukkende returretten over et halvt år til flere år. Naturligt følger prisen derefter.

SE OGSÅ:

Scroll to Top