Dyson støvsuger

Dyson er førende inden for trådløse støvsugere. De er kendt for deres innovative teknologi og gode kundegarantier. Køber du en billig Dyson støvsuger, får du høj sugekvalitet, lang driftstid og avanceret filtrering. Nedenfor kan du se de bedste Dyson støvsuger tilbud hos danske forhandlere lige nu.

Viser alle 10 resultater

Ledningsfrie Dyson støvsugere er smarte

De fleste kender følelsen af snigende stress, når man støvsuger, og ledningen truer med at vælte planter eller vaser undervejs. Når vi bruger en traditionel støvsuger, skal vi manøvre rundt om diverse møbler og døre. En lille og ledningsfri støvsuger eliminerer det problem. Den er utrolig nem at betjene, og du kan bedre nå ind i kroge og sprækker.

Dyson har specialiseret sig i at fabrikere solide håndholdte støvsugere. De har en utrolig kraftig sugeevne, som fjerner alle slags partikler og støv fra gulvoverfladen. Du tænder og slukker “as you go” på en stor knap, der sidder lige under håndtaget.

Dyson laver desuden poseløse støvsugere. Det vil sige, at du ikke skal bakse med at åbne maskinen, tjekke posen regelmæssigt, tage ud i byen og købe nye poser i passende størrelse og til sidsdt skifte. I stedet klikker du beholderen af, åbner låget og “skyder” støvet ud i affaldsposen.

En poseløs støvsuger bør tømmes efter hver støvsugning.

Dyson støvsugere vinder ofte i test

Billige Dyson støvsugere er et hit hos danske forbrugere. For ikke at tale om i diverse tests. Videncentret Bolius testede for eksempel 16 ledningsfrie støvsugere, og Dyson indtog alle top-tre pladser! Både Dysons Absolute støvsuger, Motorhead modellen og AnimalPro får stor ros med på vejen.

Alle Dyson støvsugerne fjerner effektivt skidt fra både hårde gulve såvel som tæpper. De lader hurtigt op og har en høj driftstid (en til to timer). Modellerne har en lav vægt, så de er yderst lette at bevæge rundt. Eneste minus i bogen i den omtalte Dyson støvsuger test er lydniveauet, som grundet den kraftige sugeevne godt kan være lidt højt.

Af andre populære Dyson mærker kan nævnes Detect, Omni-glide og Cyclone. De forskellige støvsugere er produceret med moderne teknologi, herunder effektive cykloner, filtrering og en kraftfuld motor. Flere af dem har forskellige mundstykker, så du kan skræddersy din støvsugning til underlag og krummer.

Sådan vælger du din Dyson støvsuger

Selvom Dyson støvsugere har de samme fordele, så er der også forskelle i både pris og kvalitet de enkelte modeller imellem. For eksempel:

  • Kan batteriopladning og efterfølgende brugstid svinge. Nogle modeller skal kun oplades et par timer for at kunne støvsuge en time, mens andre skal oplades dobbelt så længe.
  • Har nogle typer håndstøvsuger en smart LED-skærm, hvor du kan holde øje med støv og batteri.
  • Vejer nogle poseløse støvsugere nærmere 2 kilo, mens andre vejer 3.
  • Svinger antallet af funktioner. En Dyson V12 Slim har eksempelvis både normal, øko og boost funktion.

Dyson er desuden kendte for deres ekstra gode kundeservice og produktgarantier. Selvom du køber din håndholdte støvsuger gennem en hvidevareforhandler, så gælder de gode kunderettigheder stadig. Hos Dyson får du reparation og gratis reservedele inden for garantperioden. Du har mulighed for at ringe til en hotline med eventuelle tekniske spørgsmål og ikke mindst få en erstatning, hvis én enkelt del er i stykker.

Den bedste støvsuger til den bedste pris

På Tilbudskongen hjælper vi dig med at spare penge på alle produkter. Det gælder, uanset om du er på udkig efter en Dyson model eller alternativt en Miele støvsuger eller Nilfisk støvsuger. Dyson støvsugere fås normalt til mellem 3000 og 6000 kroner. Garantien lyder på to år.

Det sker dog, at udvalgte forhandlere fører stærke tilbud. Både på Dyson støvsugere og din almindelige støvsuger. Vi hjælper med at sortere de bedste støvsugere til prisen, så du får alle de gode egenskaber: Mange cylindere, effektiv filtrering af snavs og krummer, en stærk motor til at suge støv, forskellige mundstykker, en nem beholder som erstatning for støvsugerposen, lang brugstid med mere.

Uden ledning og med en lav vægt gør Dyson det nemmere at støvsuge dit hjem uden for meget besvær. Rent fysisk er den nem at stille ind i skabet – du skal ikke til at adskille en masse komponenter.

Rengøringen bliver nemmere

Ledningsfrie støvsugere gør det simpelthen meget nemmere at gøre rent ofte. Du skal bruge mindre energi på at bære, tømme og stille væk. Stort set alle overflader i hjemmet samler støv, og det giver et dårligt indeklima. Lufter du ud regelmæssigt og fjerner snavs, så forbedrer det din livskvalitet og hele atmosfæren i hjemmet.

En god støvsuger er en investering i et rent hjem, som er sundt at være i. Bor du i et hus eller en lejlighed med flere etager, kan du nemt flytte din Dyson støvsuger op og ned. Den kan bruges i kælderen og endda i skuret udenfor. Fordi du ikke er afhængig af en stikkontakt i nærheden.

SE OGSÅ:

Scroll to Top