Støvsuger tilbud

I dag findes der et væld af forskellige støvsugere på markedet fra populære mærker som Nilfisk, Bosch, Electrolux, Dyson og mange, mange flere, og det kan indimellem være en jungle at finde rundt i. Heldigvis kan du få et samlet overblik over gode og billige støvsugere på tilbud her på siden.

Viser 1–60 af 85 resultater

Dyk ned i udvalget af billige støvsugere online

Når du indtaster ”billig støvsuger” på Google, bliver du mødt af et væld af støvsugere og sider.

Allerede dér kan det være svært at finde hoved og hale i det store onlineunivers af eksempelvis Nilfisk støvsugere, men det bliver også tidskrævende at sidde og klikke sig igennem den ene side efter den anden for at finde de absolut bedste priser på støvsugere.

De forskellige forhandlere og brands er udmærket klar over, hvor populær og til tider livsnødvendig en støvsuger kan være, og derfor kører de naturligvis uimodståelige tilbud på dem.

Hos Tilbudskongen gør vi det nemmere for dig at få et overblik over priserne på støvsugere fra forskellige brands, og du finder markedets skarpeste priser her på siden.

I det kommende afsnit guider vi dig igennem forskellige støvsugere på tilbud, som du kan finde online netop nu.

Støvsuger tilbud – Hvilke finder jeg her på siden?

Som sagt kan det være noget af en jungle at begive sig ud i: det sagnomspundne marked af støvsugere.

Der findes nemlig et væld af forskellige støvsugere til forskellige behov og pengepunge, men heldigvis findes mange populære støvsugere fra anerkendte mærker som Nilfisk, Bosch, Dewalt, Electrolux, Miele, Melissa, Dyson og Siemens på tilbud.

Du finder blandt andet gode poseløse støvsugere tilbud og/eller ledningsfrie støvsugere, 2-i-1 støvsugere, robotstøvsugere, støjsvage støvsugere og mange, mange flere.

Robotstøvsuger

Robotstøvsugeren har opnået enorm popularitet de seneste år, og det er ikke uden grund.

Selvom de i begyndelsen ikke var så eftertragtede, har mere udvikling og nyere teknologier på området gjort dem mere effektive.

Nogle vil mene, at en robotstøvsuger ikke kan erstatte en almindelig støvsuger, og det kan vi hverken be- eller afkræfte.

Det afhænger nemlig i høj grad af, hvad dine forventninger til resultatet er.

En robotstøvsuger er smart, hvis du, ligesom mange andre, ikke får støvsuget på daglig basis.

Den kan ganske enkelt lette den daglige støvsugning, og hvis du ønsker at komme hjem til rene gulve, kan du indstille den til at køre, mens du er ude.

Den er i særdeleshed fordelagtig, hvis du har husdyr, der fælder, da du på daglig basis kan få robotstøvsugeren til at opsamle deres hår, således du selv slipper for det.

Robotstøvsugeren har en smart størrelse, der gør det nemt for den at komme rundt i alle hjørner og under stort set alle møbler, hvor du måske ikke selv ville nå ind med en almindelig støvsuger.

Desuden er de nuværende robotstøvsugere ikke lige så effektive som almindelige støvsugere, da deres størrelse sætter naturlige begrænsninger for batteriet.

Poseløse støvsugere

I poseløse støvsugere bliver der ikke brugt støvsugerposer, hvilket også ligger i navnet.

Du slipper altså både for besværet med at skifte pose, men faktisk også for udgifterne til nye poser.

Måske har du en almindelig støvsuger med pose nu og ved, at den kræver udskiftning af pose i ny og næ, og at disse poser ikke altid er en billig fornøjelse.

Til gengæld er de effektive, fordi alt støv og snavs samles i én pose, som du nemt kan smide ud.

I en poseløs støvsuger opsamles støv og snavs derimod i en speciel støvbeholder påsat støvsugeren, og denne skal tømmes regelmæssigt.

Omvendt kan du nemmere finde tabte genstande eller genstande, som er støvsuget op ved en fejl.

Hvis du ikke har noget imod at tømme den regelmæssigt, kan der være lidt penge at spare på at investere i en poseløs støvsuger – især en billig støvsuger af slagsen.

Ledningsfrie støvsugere

Når man spørger folk, hvad der irriterer dem mest ved at støvsuge, er ét af svarene, at det er besværligt at manøvrere rundt med den.

Støvsugeren kan være ekstremt irriterende at slæbe rundt på, men med en ledningsfri støvsuger er ét af disse irritationsmomenter fjernet.

Du slipper nemlig for at tage højde for ledningen, når du bevæger dig rundt med en trådløs støvsuger og ligeledes at flytte den rundt fra stik til stik, efterhånden som du bevæger dig rundt i huset.

2-i-1 støvsuger

En 2-i-1 støvsuger er genial, hvis du netop ønsker at få fingrene i en støvsuger med to funktioner.

Med en 2-i-1 støvsuger får du både en almindelig støvsuger samt en mindre håndholdt støvsuger, som typisk er påsat den ”store støvsuger”.

Den mindre håndholdte støvsuger bruges typisk til at støvsuge borde, stole og sofaer, og den er genial til at klare en hurtig rengøring efter eksempelvis aftensmaden.

Den er let at håndtere og nem at finde frem fra gemmeren eller benytte, mens du alligevel er i gang med den store støvsugning i hele hjemmet.

Støjsvage støvsugere

Med en støvsvag støvsuger slipper du for larmen – eller du mindsker i det mindste lydniveauet.

Støvsugningen bliver altså let og ”smertefri”.

Har du husdyr eller mindre børn, kan en støjsvag støvsuger være at foretrække, da mange husdyr ikke kan lide larmen fra støvsugere, og fordi mindre børn, spædbørn især, risikerer at blive vækket, hvis du støvsuger under deres middags- eller eftermiddagslur.

En støjsvag støvsuger er både til glæde for dig og dem, som du bor med eller omkring.

Find dit nye støvsugertilbud her

Som du nok kan fornemme, findes der et væld af støvsugere og støvsuger tests på markedet, men valget af støvsuger afhænger af netop dine behov og krav til en kommende støvsuger.

Det er svært at sige, hvem der laver den eller de absolut bedste støvsugere, da de adskiller sig fra hinanden, når det kommer til funktioner og design.

Det er heller ikke nøjagtigt at bruge prisen som pejlemærke, da du i dag kan finde både gode og billige støvsugere eller et godt tilbud på støvsuger fra nogle af støvsugerr-mastodonterne som Miele, Electrolux, Nilfisk og Dewalt.

Det store udvalg af støvsugere kan gøre det uoverskueligt at finde den rette støvsuger.

Hvis du vil vide hvilke støvsugere, der er “de bedste i test”, så kan du besøge Tænk.dk der giver troværdige test.

En støvsuger testes hos Tænk.dk på mange forskellige parametre.

Vil du derimod ikke have den bedste, men den billigste støvsuger, så scroll op til vores tilbudsoversigt, hvor du kan vælge en støvsuger der passer til dit budget, hvad end det måtte være.

Overvej også om du vil have en traditionel støvsuger eller fx en robotstøvsuger.

Pas godt på din nye støvsuger med disse 7 tips

Når du har gjort dig et vaskeægte kup og fået fingrene i en billig støvsuger, skal du sørge for at behandle den ordenligt og vedligeholde den, således du forlænger levetiden længst muligt.

Det er de færreste, der egentlig tænker over, at en støvsuger skal vedligeholdes, men som med andre ting er det nødvendigt for at have glæde af den længst muligt.

 1. Sørg for at udskifte filteret regelmæssigt, således det ikke støver til eller holder op med at virke efter hensigten: Nemlig at støvsuge effektivt og få alt støv og snavs op.
  Filteret sidder typisk foran motoren, og en god tommelfingerregel er at skifte det, når du tager hul på en ny pakke støvsugerposer.
 2. Sørg for at udskifte støvsugerposen, før den bliver fyldt og ikke først efter.
  Du risikerer nemlig, posen eksploderer, fordi den bliver overfyldt, hvilket resulterer i støv og snavs i hele støvsugerens maskinrum.
 3. Sørg for at banke tæpper og måtter, hvis det er muligt, inden du begynder støvsugningen, således det værste snavs og støv forsvinder.
  Dette skåner nemlig støvsugeren på længere sigt.
 4. Sørg for at benytte mundstykker, som er egnet til henholdsvis hårde og bløde overflader såsom trægulv og gulvtæpper.
  På den måde skåner du nemlig ikke blot overfladen, men også støvsugerhovedet, idet et mundstykke til støvsugning af gulvet eksempelvis er designet hertil ved brugen af bløde børster.
 5. Sørg for, at støvsugeren ikke vælter rundt på hovedet eller bliver banket ind i vægge eller møbler. Ikke blot for møblerne, væggenes og gulvets skyld, men også for støvsugerens skyld.
  Hårde slag kan nemlig risikere at skade motoren og de indbyggede dele.
 6. Sørg for at bruge de forskellige stikkontakter i huset og flytte støvsugeren rundt, i takt med at du bevæger dig rundt.
  Du skal helst ikke trække i støvsugeren rundt i en slange eller for den sags skyld trække i ledningen, da det risikerer at ødelægge ledningen.
 7. Sørg for at bruge støvsugerens forskellige funktioner, således du opnår den maksimale effekt og ydelse.
  Der er nemlig stor forskel på, om støvsugeren er indstillet til at rengøre møbler, tæpper eller trægulve.

Populære støvsuger fra anerkendte mærker

Vi kommer alle ud for at skulle købe nyt elektronik en gang imellem, men det betyder også, vi skal til at finde hoved og hale i et marked, hvor det ene brand efter det andet dukker op.

Sådan gælder det også med støvsugere, men hvilken skal du vælge?

En model af samme mærke, en billig støvsuger, som din nabo har, eller et for dig helt ukendt mærke, som du har hørt skulle være godt?

De forskellige støvsugermærker som Bosch, Nilfisk, Miele, Electrolux, Siemens og Dyson adskiller sig fra hinanden på en række punkter, som du kan blive klogere på i følgende afsnit.

Læs med, og få et overblik, så du kan finde et godt tilbud på billige støvsugere her på siden, og køb en støvsuger, som passer til netop dine behov og krav.

3 støvsugere der alle har fået meget omtale og gode anmeldelser er følgende: Miele classic c1, Miele complete c3 og Electrolux Pure F9

Nilfisk

Nilfisk var den allerførste producent af elektriske støvsugere.

Med sine mere end 100 år på markedet har Nilfisk opnået en stærk position inden for produceringen af sublime kvalitetsstøvsugere.

Deres støvsugere er endda kendt for at gå i arv fra generation til generation, fordi de kvalitetsmæssigt er i en klasse for sig selv.

Til gengæld følger der også en højere pris med Nilfisk, men heldigvis kan du finde gode støvsuger tilbud på Nilfisk her på siden.

Miele støvsuger

”Immer besser” (altid bedre) er Mieles ultimative slogan, og det er ikke uden grund. Miele er nemlig anerkendt for deres kvalitetsstøvsugere, som imponerer igen og igen.

Det tyske mærke har udmærket sig med andre hårde hvidevarer også, men især deres støvsugere er forbrugerne vilde med.

Du finder Miele støvsugere i forskellige prisklasser, men der er ingen tvivl om, at de rigtigt gode modeller ligger i et højere prisniveau.

Ikke desto mindre kan du sandsynligvis gøre dig et rigtig godt støvsuger tilbud på Miele her på siden.

Siemens

Siemens er et andet velkendt tysk mærke, som også har gjort sig bemærket med deres støvsugerproduktion.

De udvikler et væld af forskellige typer støvsugere, men er især kendt for deres hånd- og stangstøvsugere.

Hos Siemens finder du et bredt spektrum af støvsugere, og her på siden kan du forhåbentligt finde en billig Siemens støvsuger på tilbud.

Bosch

Bosch har et bredt støvsugersortiment, men de har især gjort sig bemærket med nogle af markedets mest lydsvage støvsugere.

De udvikler generelt mange forskellige typer støvsugere, og de findes i forskellige prisniveau og modeltyper.

Det er endda ikke uvant at finde en i forvejen billig støvsuger fra Bosch på tilbud.

Electrolux

For mange er Electrolux en af de førende giganter på støvsugermarkedet, og det skyldes, at de primært satser på at udvikle støvsugere.

Ligesom Bosch har Electrolux også gjort sig bemærket med deres støjsvage støvsugere, men omvendt også deres store udvalg af støvsugermodeller.

Find en billig støvsuger fra Electrolux her på siden.

Dyson støvsuger

Dyson er et af de nyeste støvsugermærker på markedet, men deres innovative tankegang til design og teknologi har på få år gjort dem til store spillere, som tager kampen op mod Nilfisk, Bosch, Electrolux, Siemens og mange flere.

Dyson skaber primært støvsugere, som hverken skal have pose eller filter, selvom du finder filtre i visse modeller. Så det her er et godt valg, hvis du kunne tænke dig en støvsuger uden pose.

De er kendte for deres iøjnefaldende design og høje pris, så sørg for løbende at holde øje her på siden efter et kanon støvsuger tilbud på fra Dyson.

Scroll to Top