Køleskab tilbud

Køleskabet er og bliver en helt central del af vores hverdag, og derfor gælder det naturligvis også om at finde et billigt køleskab, der opfylder funktionelle såvel som æstetiske krav.
Herunder får du en oversigt over hvor du kan købe de bedste køleskabe på tilbud lige nu.

Viser alle 27 resultater

Brandvarme køleskabe tilbud lige nu og her

Hvis du søger efter køleskabe online, vil du opleve at blive bombarderet med et væld af tilbud på køleskabe.

Du kan endda finde billige kvalitetskøleskabe fra populære mærker som Smeg, Liebherr, Electrolux, Samsung, Gorenje, Bosch og mange, mange flere.

Det skyldes i særdeleshed, at køleskabe er efterspurgt og i høj kurs, især billige køleskabe, og derfor vil de forskellige mærker og forhandlere naturligvis gerne foran konkurrenterne.

Ikke desto mindre er det en jungle at finde rundt i, hvordan de forskellige køleskabe adskiller sig fra hinanden, eller, måske allervigtigst, hvor du finder dit foretrukne køleskab på tilbud til en rigtig god pris.

Hos Tilbudskongen ønsker vi at gøre det nemt for dig at få et hurtigt overblik over priser og køleskab tilbud, og derfor opdaterer vi dagligt vores tilbud på køleskabe her på siden.

Således kan du forhåbentligt finde et billigt køleskab, som lever op til dine krav og behov til perfektion, uden at gøre det hårde arbejde selv.

Hvor ligger prisen på køleskabe?

Køleskabe befinder sig i det høje prisniveau inden for hårde hvidevarer, og af den grund er det de færreste, som går direkte ud og køber det første og bedste køleskab, som deres øjne falder på. Tværtimod.

De fleste af os bruger tid på at undersøge forskellige køleskab tilbud og priser på køleskabe, men der går ikke lang tid, før vi sandsynligvis er mere forvirrede end afklarede.

Det skyldes, at der findes et væld af tilbud på køleskabe, som befinder sig i vidt forskellige prisklasser.

Det er dog vigtigt at gøre opmærksom på, at besparelsen på køleskabe ikke kun ligger i nu-og-her prisen, du betaler, når du køber køleskabet. Der er nemlig også massive besparelser at hente, når du udskifter dine hårde hvidevarer med mere energivenlige af slagsen.

Det kan være utroligt fristende at fravælge en dyrere og mere energivenlig variant frem for den vare, som er billigst i indkøb. På den lange bane kan det dog ende med at blive en dyr beslutning.

Heldigvis findes der mange energivenlige kvalitetskøleskabe på tilbud, således du kan finde et billigt køleskab tilbud i god kvalitet, som ikke får din energiregning til at løbe løbsk i fremtiden.

Dét skal du være opmærksom på, inden du køber køleskab

Rigtig mange kigger på prisen som noget af det første, når de skal finde et nyt køleskab. Det er dog ærgerligt, da der er mange andre faktorer end prisen, der skal være med til at afgøre, hvilken type køleskab du skal have.

Én af de ting, du blandt andet skal tage stilling til, er, om du ønsker et fritstående eller integreret køleskab.

Hos Tilbudskongen vil vi gerne give dig mulighed for at få fingrene i de absolut bedste køleskabe på markedet til priser, der gør naboerne grønne af ren og skær misundelse.

Derfor har vi jævnligt og løbende køleskab tilbud på flere forskellige mærker, således du kan gøre et ekstra godt køb og få fat i et kvalitetskøleskab til billige penge.

Som tidligere nævnt er prisen ikke det eneste, som er væsentligt, når du skal købe et nyt køleskab, og af den grund vender vi de seks vigtigste områder, du skal være opmærksom på, når du skal vælge køleskab.

Kapacitet

En af de første ting, du skal nøje overveje, er kapaciteten i dit kommende køleskab. Der findes nemlig køleskabe, som kan rumme 40 liter, men der findes også køleskabe, som kan rumme helt op til 400 liter.

Du skal altså sørge for at finde ud af, hvilket behov dit køleskab skal dække.

Bor du eksempelvis alene i en mindre lejlighed, er et lille køleskab måske at foretrække. De ligger almindeligvis med en kapacitet på omkring 60 liter.

Er du derimod en børnefamilie, eller er du bare vild med at købe stort ind, har du sandsynligvis brug for mere plads, og derfor kan du med fordel kigge på et amerikanerkøleskab på tilbud.

Indretning

En anden vigtig ting er køleskabets indretning. Den har nemlig stor betydning for, hvor effektivt du kan udnytte pladsen i køleskabet.

Nogle køleskabe kommer med en eller flere køleskuffer, mens andre ikke gør; andre med justerbare hylder og kasser samt yderligere elementer såsom plastikæggebakker, vin- og flaskehylder og lignende, hvilket lader dig indrette køleskabet efter dine behov.

Fryseboks

Skal dit køleskab have indbygget fryseboks, eller foretrækker du at have en separat fryser? Dette er også et valg, du skal forholde dig til, når du er på jagt efter nyt køleskab.

Du finder både små og store kølefryseskabe på tilbud, og det er forskelligt, hvor store deres frysebokse er. Det afhænger nemlig af dine behov.

Du finder både store kølefryseskabe, hvor fryseren fylder mindst lige så meget som køleskabsdelen, men også andre, hvor fryseboksen blot svarer til en mindre hylde.

Hold løbende øje her på siden, således du kan finde et billigt køleskab med fryser, som er tilpasset dine behov til perfektion.

Energiforbrug

Køleskabet er altid tændt, og derfor bør du også gøre dig overvejelser om skabets energiforbrug.

En god tommelfingerregel, når du kigger på køleskabe, er, at kombinationsløsninger som køle-fryseskabe eller amerikanerkøleskabe med indbygget isterninge- og vandmaskine har et højere energiforbrug end traditionelle køleskabe.

Gå gerne efter A+++, A++ og A+, da de har de bedste energiforbrug. Selvom A+++ typisk er dyrere, kan du heldigvis finde et billigt køleskab tilbud med A+++ her på siden.

Få mere information og gode råd om energiforbruget på køleskabe og frysere på dette link.

Lydniveau

Noget, som mange måske ikke tænker over, er, man også kan vælge sit billige køleskab ud fra støjniveau.

Det er ikke alle køleskabe, der larmer og støjer på samme måde. Tværtimod. En normal samtale ligger på 60 dB, og alt derunder er at foretrække i et kommende køleskab.

Stil efter en decibel på mellem 34 og 39, således er du nemlig sikret et lydsvagt køleskab, som ikke brummer og støjer i hele køkkenet og boligen.

Automatisk afrimning

Afrimning er og bliver en tidskrævende og besværlig opgave, og det er de færreste som afrimer, før skaden er sket.

Hermed mener vi et køleskab fyldt med frost og rim på bagvæggen, som larmer mere og har et højere energiforbrug, fordi det kræver meget mere at køle det.

Heldigvis kan man i dag få et billigt køleskab på tilbud med automatisk afrimning.

Den automatiske afrimning er især smart og praktisk, hvis køleskabet ofte er spækket med friske fødevarer, eller når du afkøler dine drikkevarer i de lunere måneder.

Populære mærker af køleskabe på tilbud

Inden for køleskabsgenren findes der et stort udvalg af modeller fra mærker som Smeg, Liebherr, Electrolux, Samsung, Gorenje og Bosch.

De laver hver især forskellige typer køleskabe og har udmærket sig på en række punkter – både funktionelt og æstetisk.

Smeg har for eksempel gjort sig bemærket med deres 60’er inspirerede køleskabe i mangfoldige farver, som tilfører retro-vibes til køkkenets indretning.

I følgende afsnit gennemgår vi de populære mærker og kigger nærmere på, hvad det netop er, de kan.

Smeg

Det italienske mærke er kendetegnet ved italiensk stil, finesse og klasse, og det hele begyndte med ildsteder og komfurer i det 17. århundrede.

Siden da har sortimentet så at sige udvidet sig; fra gaskomfurerne i 1950’erne til opvaskemaskine og vaskemaskine i 60’erne og ikke mindst køleskabe, emhætter og meget andet i 1990’erne.

Smeg har især gjort sig bemærket med deres robuste komfurer, emhætter og køleskabe i mange forskellige farver og med et blødt og rent udtryk. Ikke desto mindre udvikler de dog også mere stilrene og enkle køleskabe, som nemt kan blende ind i enhver indretning.

Liebherr

Tyske Liebherr har siden 1940’erne produceret og solgt alt fra flydele til hårde hvidevarer, og Liebherrs produkter er ikke bare kendte for deres høje kvalitet, men også for deres gode priser.

Liebherrs vision har nemlig altid været at sælge det billigste og bedste produkt, som holder ved. Teknologi og brugervenlighed har altid været i højsædet, og af den grund er Liebherr altid på forkant her.

Derfor kan du altid forvente funktionalitet og smart design samlet i ét, når du finder et billigt køleskab fra den tyske fabrikant.

Electrolux

Svenske Electrolux har mere end 100 år på bagen og har positioneret sig som en global leder inden for udvikling og produktion af husholdningsapparater og hårde hvidevarer.

Inden for køleskabe arbejder de på at udvikle miljøvenlige køleskabe, som både er en fordel for miljøet og dig. Langt de fleste af deres køleskabe har energimærke A++ og A+, fordi miljøvenlige og energibesparende løsninger er alfa og omega for dem.

En højere energiklasse er ofte også lig med en højere pris, men til gengæld er prisen hurtigt tjent ind, når du tager et kig på elregningen.

Hold øje med et billigt køleskab tilbud fra Electrolux her på siden, og gør dig et kup.

Samsung

Sydkoreanske Samsung er kendt for at skabe køleskabe med lave elforbrug og en masse kapacitet.

Generelt udvikler og producerer Samsung køleskabe i rustfrit stål, hvor der er kræset for selv de mindste detaljer som isterningsdispenser eller udgang til danskvand eller nedkølet vand.

De skaber ganske enkelt mere eksklusive køleskabe, og især amerikanerkøleskabet er en klassiker hos dem. Kvalitet, funktionalitet og design er ligestillede hos dem, og ved at holde øje her på siden kan du sandsynligvis være heldig at få fingrene i et billigt køleskab fra Samsung.

Gorenje

Den slovenske hvidevareproducent, Gorenje, har i mange år produceret køleskabe i tidløse design og med et væld af forskellige features.

Ligesom Electrolux udvikler de miljøvenlige og energibesparende køleskabe, og derfor befinder størstedelen af deres køleskabe sig inden for energimærke A-skalaen. Det har naturligvis betydning for prisen, men endnu en gang er den tjent ind på elregningen i det længere løb.

Hold dig opdateret på et billigt køleskab på tilbud her på siden – også fra kvalitets- og miljøbevidste Gorenje.

Bosch

Tyske Bosch er også en hårde hvidevarer-favorit herhjemme og i udlandet, og de har naturligvis også positioneret sig inden for udvikling og produktion af køleskabe.

De skaber kvalitetskøleskabe i forskellige størrelser og design, men de især gjort sig bemærket ved at udbyde integrerede køleskabe, hvor fronten har samme design som køkkenskabene.

Derudover tilbyder de et væld af særlige funktioner som SoftClose, AirFreshFulter, SuperCooling, VitaFresh og Anti-Fingerprit, der højner brugervenligheden og tilfører køleskabet ekstra funktionalitet.

Bosch køleskabe befinder sig typisk i en højere prisklasse, men hos Tilbudskongen sørger vi for at holde øje med de absolut bedste priser, således du kan få fingrene i et billigt køleskab tilbud fra Bosch.

SE OGSÅ:

Scroll to Top