Solvogn

Leder du efter det perfekte solvogn tilbud, som du kan gå sommermånederne i møde med, så behøver du ikke at lede ret meget længere. Her på siden har vi nemlig sørget for at samle alle de bedste solvogne tilbud, der lader dine drømme om 100% afslapning i sommermånederne gå i opfyldelse.

Viser alle 20 resultater

Mange forskellige varianter af solvogne

Her på siden vil vi vove at påstå, at vi har samlet et stort udvalg af solsenge på tilbud, der passer til enhver smag og ethvert behov. Dette gælder både i stil, materialevalg og ikke mindst tilbehør.

Starter vi dog med stilen for dit solvogn tilbud, så finder du i vores sortiment alt fra solseng med skygge, som er god til eksempelvis campingferien, til den gode gammeldags liggestol, som mest af alt minder om en retro strand liggestol.

Ønsker man dog en solvogn, hvor der er plads til, at to kan ligge og nyde sommervarmen, så har vi også et udvalg af dobbelt solsenge, som er perfekt at have stående på terrassen eller i sommerhuset.

Mange af vores drømmesenge har hjul for at gøre det nemmere for dig at flytte rundt på dem, afhængig af hvor solen står på himlen og ikke mindst det omskiftelige sommervejr.

Hvis du ønsker en solseng, du nemt kan flytte rundt på, så anbefaler vi dig at tage et kig på solvogn med hjul – således er du sparet flyttebesværet.

Billige solvogne i kvalitetsmaterialer

Ligesom med alle andre billige havemøbler, såsom havebord og havestole, er det vigtigt, at din drømmeseng er i højeste kvalitet, når det kommer til materialer.

Din solseng kommer højest sandsynligt til at stå ude det meste af sommerhalvåret, og derfor bør man gå efter robuste materialer ved købet af en billig solvogn, der kan stå imod både vind og vejr.

I vores udvalg finder du kun have liggestole i materialer, som er hårdføre mod usikkert sommervejr, og som holder i mange år frem. Liggestole i træ såvel som solsenge i træ er nogle af vores mest populære modeller, netop fordi træet formår at holde i mange år frem og stå imod både vind og vejr.

Når man snakker træ, kommer vi heller ikke udenom vores udvalg af teak solvogne og ikke mindst solsenge i rattan. Begge træ materialer er utroligt robuste, og vil ikke skuffe dig, når de år efter år vil blive taget i brug.

Et andet populært materiale til drømmeseng er plastik. Plastik kan produceres og designes således, at det både holder varmeskader og fugt på afstand i mange år frem. Søger du derfor et lettere materiale, der kan vedligeholdes nemt, så er solvogn plast et rigtig godt bud til dig.

Plastik solvognen er sågar en af vores bedst sælgende produkter, netop på grund af den nemme vedligeholdelse, og i vores sortiment kan du finde god inspiration til valget af et godt solvogn tilbud.

Tilbehør til liggestolen

Når det kommer til investeringen af en skøn solvogn til de varme sommermåneder, må man endelig ikke gå på kompromis med tilbehøret til denne.

Her er det samme princip, der gælder for blandt andet en havesofa eller et loungesæt – det er tilbehøret, der gør din haveseng behagelig at sidde og ligge i. Hynder til solvogn er derfor intet mindre end essentielle for din oplevelse af din helt nye solseng.

Vi anbefaler dig at vælge hynder til solseng efter dine egne behov – skal de for eksempel være nemme at vedligeholde, hvilket stof til liggestole foretrækker du, og hvad passer til resten af dine havemøbler? Når du har gjort dig et par tanker om dette, kan du lade dig inspirere af vores udvalg af hynder til liggestole.

Ved købet af nye hynder anbefaler vi altid, at du overvejer investeringen af en hyndeboks også. Dette gør vi også opmærksom på ved andre havemøbler såsom havebænke og havestole, idet det er alfa og omega for dine hynders kvalitet, at de bliver lagt til side under dække, når de ikke er i brug.

Har du derfor erhvervet dig nogle fantastiske hynder til din billige solvogn, så tøv endelig ikke med at investere i en praktisk hyndeboks, der vil være med til at forlænge levetiden af dine nye hynder.

Sådan finder du den bedste solvogn

Hvis du er på udkig efter en billig solvogn, så er der naturligvis et par ting at tage hensyn til, inden købet af denne.

Her på siden finder du som sagt et væld af gode solvogne på tilbud, men inden du går ud og investerer i et godt solseng tilbud, er du nødt til at afgøre med dig selv, hvad det er, du leder efter i en solvogn.

Herunder har vi samlet nogle af de mest gængse spørgsmål, der kan opstå i valget af en billig solseng.

  • Skal den kunne give skygge?
  • Skal der være plads til to personer?
  • Hvilke materialer foretrækker du?
  • Hvor skal din solstol stå henne?

Spørgsmål som disse vil kunne guide dig frem imod valget af en perfekt liggestol, der vil passe ind i dine personlige præferencer.

Særligt det sidste spørgsmål er ganske relevant at få besvaret, idet det afgør, hvor praktisk din drømmeseng er, til det formål du ønsker.

Skal du for eksempel have din solvogn til at stå i sommerhuset eller hjemme på terrassen, kan du sagtens gå efter en billig solseng i træ, der vil kunne tåle at stå fremme det meste af sommerhalvåret.

Skal du dog derimod på campingferie og ønsker at have en drømmeseng med dig, så er en solvogn i plast klart at foretrække. Disse er nemme at have med i en bil eller campingvogn og er nemme at manøvrere rundt med.

Find det bedste solseng tilbud her

Hvis du mangler inspiration til købet af en ny billig solseng, så bør du i den grad tage et kig på vores sortiment her på siden. Vi garanterer for en masse gode solvogn tilbud, der vil passe perfekt ind på din terrasse og ikke mindst budget.

Scroll to Top