Loungesæt

Loungesættet er til dig, som elsker det gode liv og udendørs afslapning. Hvad enten du vil slænge dig med en god bog i solen eller nyde et glas rosé med vennerne ved aftentiden, så er et sæt loungemøbler en oplagt investering.
Herunder finder du de bedste forhandlere af loungesæt online, hvis du læser videre får du også nogen konkrete bud på loungesæt tilbud.

Viser alle 7 resultater

Hvor kan jeg bruge et loungesæt?

Dit sæt kan både bestå af komfortable hjørnesofaer, små fine haveborde, stilede stole eller fodskamler og gyngestole. Når det kommer til udendørs lounge møbler kan du sammensætte din indretning på et væld af måder.

Pointen med et loungesæt på tilbud er, at du for relativt få penge kan sikre maksimal afslapning i en selvdesignet hyggekrog udenfor.

I sammenligning med almindelige stuemøbler, så vil dine lounge møbler udendørs være lettere at flytte rundt på og langt mere modstandsdygtige over for det skiftende danske vind og vejr.

Du kan reorganisere og eksperimentere med opstillingen, lige som du ønsker.

Loungemøbler til haven

For dem der har en dejlig grøn grund eller en stor terrasse, så giver loungemøbler til have mulighed for at nyde den endnu mere!

Med havemøbler kan du nemlig indrette din helt egen udendørs stue, så du kan nyde det gode vejr og få frisk luft, når du enten har venner på besøg, skal færdiggøre noget arbejde på den bærbare computer eller bare vil ligge på sofaen og lytte til en podcast.

Dit billige have loungesæt kan bestå af alt fra en stor sofa over et par bløde lænestole til et mere fuldendt arrangement med små loungeborde, fodskamler og spiseborde.

Er du typen, der elsker at have gæster på besøg og holde havefester, så er terrassemøbler næsten et must!

På den måde kan gæsterne sætte sig ned og slappe af med en drink eller en grillforfriskning, og desuden indbyder møbelarrangementet til at hyggesnakke og komme hinanden ved.

En skarp selektion af havemøbler loungesæt kan sætte den designmæssige prik over i’et i din haveindretning.

Tænk bare over, hvordan flotte træfarver kan komplimentere buske og bede, mens polstring i naturfarver kan udstråle tryghed og velvære under halvtaget.

Har du en stor have, og vil du gerne løfte niveauet på den, så kan et udendørs spa også være en god løsning for dig.

Du kan få udendørs spa i forskellige prisniveauer og finder du f.eks et godt tilbud på en oppustelig spa, så kan du løfte niveauet på din have, uden at det ødelægger dit budget.

Loungesæt til udestuen

Det er dog ikke kun haveejere, der går på udkig efter havemøbler loungesæt tilbud.

Har du en udestue, så kan du snildt bruge en loungesofa med ekstra høje hynder og armlæn eller behagelige positionsstole med tilhørende rundbord til at indrette den.

Loungemøbler kan typisk fås i sæt til to, tre eller fire personer, så du kan vælge lige det, der matcher dit udestueareal bedst.

Du kan også flytte dine loungemøbler indendørs i både sommerhus eller udestue – hvilket selvsagt er en fordel om vinteren, hvor det nordiske klima gør det en anelse koldt at slænge sig i det fri.

Husk også, at loungemøbler sagtens kan kombineres med andre og mere traditionelle indendørs møbler såsom et spisebord eller en lænestol.

Det er det, der gør billige loungesæt så fleksible til at fuldende din udestue, så du kan sidde i læ indendørs og samtidig være i ét med naturen udendørs.

Mini loungehavesæt til altanen

Bor du i en lejlighed og har kun begrænset plads til udendørs udfoldelser i hjemmet, så er der ingen grund til at misse et godt loungesæt tilbud!

Du kan sagtens finde pladsbesparende og kompakte 2-i-1 eller 3-1 loungesæt have møbler, som kan kombineres i en lille hyggekrog på din hjemmealtan.

Overvej små puffer eller skamler for ekstra siddeplads samt et lille justérbart bord at spise eller spille brætspil på.

En solseng giver ultimativ afslapning, når himlen er skyfri, og du har et par timer til at dase i.

Kan du finde en solseng på tilbud, så kan du for en forholdsvis billig pris udvide møblementet på din altan eller terrasse.

Når først du har installeret dit møblement på altanen, kan du spæde til med små dekorative elementer såsom planter eller urter, små farvede glas til stearinlys eller en flettet bambus kurv til opbevaring af tæpper og hynder.

Hvilken type loungesæt skal jeg vælge?

En af de store forcer ved loungesæt til haven, udestuen eller altanen, at du kan sammensætte forskellige behagelige møbler i et hav af kombinationer.

Du kan købe pakkeløsninger, hvor flere møbler kommer i et prædesignet sæt, eller du kan købe enkeltdele, som du selv kombinerer på tværs af materialer og stilarter.

For de flestes vedkommende vil det særligt være mængden af plads og præferencer til loungesættes look, der sætter barren.

Her er et par af de sættyper, der er meget populære i Danmark:

 • 2-personers: Et lille basissæt med to stole og et mindre bord.
 • Hyggehjørne: En lounge sofa udendørs med tilhørende chaiselong.
 • Sofasæt: To sofaer og et sofabord til deling.
 • Loungesæt til 4-5 personer: En lille udendørs stue med sofa, et sofabord og et par lænestole eller liggestole.
 • Sofa til 5: Stor hjørnesofa med et tilhørende bord.
 • Simpel haveafslapning: Et par sækkestole eller liggestole med et lille bord til.

Når det er sagt, så er der ingen grænser for, hvordan du kan kombinere loungesæt havemøbler.

For at gøre valget lettere kan du spørge dig selv: Hvilke aktiviteter prioriterer jeg i min nye udendørs stue?

Hvis det er fællesmad, skal du lægge lidt ekstra kræfter i at vælge spisebordet, og hvis det er at sidde sammen og snakke, så er en hjørnesofa nok ideel.

Sækkestole eller gyngestole vil være er oplagte til familier med børn, mens grillfesten kræver lidt ekstra siddeplads og måske en tilstødende bar.

Materialer der passer til dig og din have

Hvad der er det perfekte loungesæt tilbud for dig afhænger også af dine ønsker til materiale.

Der er selvfølgelig æstetiske men også praktiske hensyn at tage, idet nogle materialer er mere slidstærke og kan tåle at stå ude hele året.

Her kommer en hurtig oversigt:

 • Hårdttræ:Er dit møbel lavet i ægte træ såsom teaktræ eller mahogni, så har det et meget naturligt og eksklusivt look. Det falder i ét med havens omgivelser og det grønne miljø.
  Mens hårdttræ kan holde i rigtig mange år – særligt hvis koncentrationen af kernetræ i havemøblet er højt – så skal du helst vedligeholde det med olie på årlig basis.
 • Kunsttræ:Kunsttræ er et lettere materiale, som ligner hårdttræ, men som består af kunstmaterialer. Det kaldes også non-wood, og køber du et loungesæt i kunsttræ, så opnår du også en naturtro effekt.
  Kunsttræ har den fordel, at det er nemmere at vedligeholde, så du i højere grad kan lade dine møbler stå ude i barskt vejr uden bekymring.
 • Polyratten:Det er ikke for sjov, at mange loungesæts er lavede i det karakteristiske flettede mønster, som danskerne forbinder med sommertid og lange nætter. Polyratten loungesæts er ekstremt populære, fordi de er så slidstærke.
  Derudover kan du nemt vedligeholde dem ved enten at tørre bord, – stol, – eller sofaoverfalde med en vådklud eller give dem en støvsugning.

Du kan også få billige loungesæt i både aluminium og plastik materialer.

Vedligeholdelse

Selvom havemøbler er gearede til at kunne klare mosten udenfor, så er der her et par gode råd til, hvordan du bedst vedligeholder dem.

Gør du det, holder de sig flotte i længere tid. Polyratten havemøbler kræver næsten ingen pleje, men du kan altid give dem en grundig rengøring med noget specialrens.

Er dele af dit loungesæt i træ, bør du oliere i ny og næ for at bevare træets oprindelige glød. Inden du kommer olie på, så skal du huske at rengøre dine stole og borde grundigt for gamle rester samt gerne slibe med sandpapir, anbefaler Bolius.dk.

Hvis du har et loungesæt i plastik, så kan du overveje at give det en årlige forårsrensning i klorinvand, og skrubbe møblerne igennem. Find en god og nem anvisning på Idenyt.dk.

Uanset hvilken type du køber, så er det en rigtig god idé at investere i et overtræk til loungesæt. Overtrækket beskytter de enkelte dele mod slid fra hårdt vejr samt generelt skidt og snavs.

Du kan for eksempel købe overtræk i polyester, som er meget elastisk. Særligt dine hynder til loungesæt nyder godt af den ekstra beskyttelse, og så undgår du også vådt tøj, når du sætter dig ud i havemøblerne efter et regnskyl eller en fugtig nat.

Køb billige loungesæt online

Det ligger næsten i selve ordet ”lounge”, som betyder at slænge sig og slappe af.

Finder du et godt loungesæt på tilbud, kan du for få penge opprioritere afslapning og naturtid i din hverdag. I en tid, hvor mange danskere er stressede, vil bare det at slænge sig på en havesofa i ny og næ være nok til at sænke pulsen og booste energiniveauet.

Online kan du finde mange gode loungesæt udsalg, og her kommet et par pålidelige forhandlere, som tit har nedsatte priser på havemøbler af høj kvalitet.

Moreland

Vil du have fat i et lækkert Santorini eller Mallorca haveloungesæt og samtidig holde en budgetvenlig linje, så er Moreland et rigtig godt sted at finde tilbud.

De har både hjørnesofasæts og bløde udendørs stole med smarte loungeborde i høj kvalitet til billige penge.

Deres sæts går både til have og terrasse, og det Odense-baserede firma rangerer fremragende på Trustpilot på grund af deres gode kundeservice.

Frishop

Du kan shoppe både sammensatte udendørs sofasæts og smukke enkeltmøbler til at skabe dit eget udendørs frirum på Frishop.dk.

Deres sortiment af loungemøbler omfatter alt fra rå drivtømmer bænke over flotte loungesæts i træ med hvide hynder til lænestole og strandkurve. Perfekt til både hjemmet og sommerhuset.

Frishop har møbler i klassiske grå, brune og hvide nuancer samt mere markante farver som dybblå og grøn.

I toppen af hjemmesiden kan du sortere efter pris, og de bedste tilbud står altid øverst.

ILVA

Det velrenommerede danske møbelhus fører store loungesæts i stilfuldt nordisk design til stærkt nedsatte priser.

Her finder du forskellige flotte kombinationer af borde, sofaer og stole med bløde hynder i afdæmpede naturfarver.

Desuden har de flere inspirerende råd og guides til, hvordan du indretter det perfekte uderum.

Hos ILVA kan du snildt spare flere tusinde kroner på et flot loungesæt på tilbud, og de tilbyder et væld af materialer lige fra naturrattan til textelin.

Scroll to Top