Havebord

Et billigt havebord kan i den grad være med til at samle både familie og venner, når vejret er godt og udelivet skal nydes. Hvis et havebord endnu ikke er en del af din samling af havemøbler, så kan vi herfra anbefale dig at tage et kig på de mange forskellige haveborde på tilbud online.

Viser alle 24 resultater

Saml hele familien med et billigt havebord på tilbud

Hvis du ønsker at forhandle din have eller terrasse til et samlingspunkt for venner og familie, så kan vi herfra anbefale dig at investere i et stort havebord med plads til alle.

Således får du nemlig mulighed for at holde mange hyggelige sommerarrangementer ude i det fri.

Til dette formål kan vi anbefale et rundt havebord eller et havebord med udtræk.

Begge typer af borde vil sørge for, at der er plads til mange mennesker, når du ønsker at holde de helt store sommerfester.

Husk på, at et havebord fungerer bedst på en terrasse med andre havemøbler som eksempelvis lækre havestole eller måske en havebænk, når der skal være plads til lidt flere.

Haveborde på tilbud i forskellige materialer

Haveborde skal kunne holde til alt fra usikkert sommervejr til lækre madanretninger og kolde drinks.

Vi bruger havebordet til meget mere end vi regner med, og dermed kan man lige så godt overveje, hvilket materiale ens havebord skal være i.

Her på siden anbefaler vi kun de bedste havebord tilbud med borde udført i robuste materialer. I vores sortiment vil du nemt kunne finde kvalitetsborde såsom et havebord i plastik, træ eller teak.

Alle de førnævnte materialer bruges ofte til at lave havemøbler med såsom loungesofa, loungesæt og endda også mindre cafesæt.

Her er det vigtigt, at havemøblerne kan holde i lang tid og til al slags vejr. Derfor gør man også særligt brug af plast til havemøbler, hvis man ønsker lang holdbarhed.

Borde til den store terrasse og lille altan

Et billigt havebord skal være for alle – uanset om man har en lille altan eller en stor terrasse at gøre brug af.

Hvis du har en mindre altan, som du gerne vil pifte op og gøre indbydende for dine venner og familie, så kan et lille havebord gøre underværker.

Hvis du er interesseret i få mest muligt ud af den sparsomme plads på din altan, så kan du overveje at investere i et sammenklappeligt havebord.

Det vil give dig mulighed for nemt at rykke rundt på dine møbler.

Når du skal finde det perfekte havebord, er det vigtigt, at du finder af, om det skal være et hvidt havebord eller et sort havebord.

Disse farver er uden tvivl de mest populære og vil kunne indgå i enhver indretning.

Her på siden vil du med garanti tilegne dig en masse inspiration, idet vi har billige haveborde fra blandt andet Ilva og Trip Trap, der er nogle af de førende mærker indenfor havemøbler.

Her finder du dit havebord på tilbud online

Mulighederne er mange, hvis du vælger at handle online.

Herunder kan du læse mere om de forskellige forhandlere, hvor du muligvis kan finde et godt havebord på tilbud.

Moreland

Hos Moreland finder du et fint udvalg af mini haveborde i aluminimum og teaktræ. Her finder du også store og flotte teaktræ og nonood haveborde.

ILVA

ILVA har et stort udvalg af havemøbler, herunder mange flotte haveborde på tilbud til terrassen.

Du finder ofte gode rabatter og tilbud på mere end 20% på flotte kvalitetsborde når de er på udsalg. Der er både borde i metal, træ, keramik, plastik, glas og fibercement.

Coop

Hvis du er på udkig efter et meget billigt og lille havebord, så kan du med fordel finde det hos Coop.

De har nemlig et udvalg af små sideborde og altanborde.

Ikke nok med det, har de også et fint udvalg af større og prisvenlige borde, og har ofte gode tilbud og udsalg.

Davidsenshop

Davidsenshop har et flot udvalg af nonwood haveborde.

Du finder alt fra runde, firkantede borde i træ, granit, fibercement/stål og alu.

Scroll to Top