Havetraktor

En billig havetraktor er et godt valg, når græsset skal slås. Det er især en god beslutning for dig med et stort haveareal.
Vil du finde en billig havetraktor? Så besøg de anbefalede forhandlere, der ofte har gode havetraktorer på tilbud.

Viser alle 20 resultater

Hvorfor investere i en havetraktor?

Har du et større græsareal, som skal slås, kan en havetraktor være en fremragende investering, særligt hvis du kan finde en billig havetraktor på tilbud.

Det gør det både langt nemmere og hurtigere at slå græsset, end hvis man bruger en almindelig plæneklipper.

En havetraktor egner sig både til erhvervs- og privat brug. Den er nem at styre, og selv de mindste i familien vil helt sikkert synes, at græsslåning er en sjov aktivitet, hvis de kan sidde med på skødet af en forældre og køre havetraktoren.

Pludselig er græsslåningen ikke en tidskrævende og omstændig pligt, men derimod en sjov aktivitet for hele familien.

Har jeres virksomhed et større græsareal, som skal slås, kan flere timers daglig maskinstøj fra en græsslåmaskine være en stor irritationsfaktor.

En havetraktor klarer hurtigt jobbet, og I slipper således for unødvendige timer med støj.

Find en billig havetraktor på udsalg til din have eller virksomhed her på siden.

Hvad kan man bruge en havetraktor til?

Det lyder måske umiddelbart som et tosset spørgsmål, idet man naturligvis kan slå græs med en havetraktor. Det er dog langt fra det eneste, den kan bruges til.

Der kan tilkøbes en bred vifte af forskelligt ekstraudstyr, som gør selv en billig havetraktor brugbar til en lang række andre opgaver.

Med det rigtige tilbehør til din havetraktor kan du blandt andet:

 • Bruge havetraktoren som mosfjerner ved tilkøb af en mosrive.
 • Sætte trailer bag på havetraktoren og transportere f.eks. tunge haveredskaber.
 • Tromle din have ved for eksempel pålægning af rullegræs.
 • Fjerne blade fra plænen.
 • Ryde sne fra plænen og indkørslen.
 • Sprede gødning – din græsplæne vil elske dig for det.
 • Og meget mere…

Med alle de mange muligheder for ekstra tilkøb og egenskaber, kan en havetraktor vise sig at være en yderst god investering, for både dig og din have.

De mange overvejelser inden køb af en havetraktor på tilbud

Der er mange elementer, som er vigtige at tage hensyn til, når du skal ud og investere i en ny havetraktor, også selvom der er udsalg.

Herunder giver vi dig en lidt bedre idé om, hvilke overvejelser det er værd at gøre sig, når man er på udkig efter en ny havetraktor – ovenikøbet et skarpt havetraktor tilbud.

Motorens størrelse

Der kan stor forskel på græsplæners størrelse og terræn.

Har du en besværlig plæne med et ujævnt terræn, vil en havetraktor med en kraftig motor være nødvendig.

Din plænes størrelse

Jo større en plæne du har, jo mere afgørende er det, at du vælger en havetraktor model, som er stor og kraftig nok til at kunne slå din græsplæne.

Klipperens brede

Ligeledes kan der være varierende behov for at have smalle eller brede klippere, afhængig af hvor stor din plæne er, og hvor hurtigt du ønsker den klippet.

Hjulene

Nogle havetraktorer kommer med træk på alle fire hjul.

Det kan være nødvendigt ved meget ujævnt terræn eller tunge opgaver, hvor havetraktoren for eksempel skal have trailer bagpå. Firehjulstræk giver nemlig et stærkere træk.

Opsamler, bioklip eller sideudkast

Med en opsamler får du nemt det slåede græs væk fra plænen, imens du slår den, da det bliver samlet med det samme.

Langt de fleste modeller kommer dog med sideudkast, hvor græsset blot bliver liggende på plænen. Har du meget langt græs, vil det klumpe sig i striber, hvilket kan dræbe græsset nedenunder.

Derfor foretrækker nogle også bioklip. Her bliver græsset nemlig spredt ud på plænen i et jævnt lag og brugt til gødning. Det betyder dog, at græsset skal klippes noget oftere.

Venderadius

Jo mindre venderadius, desto nemmere er det at navigere din havetraktor rundt mellem træer, buske og andre forhindringer.

Den almindelige havetraktor har typisk en større venderadius, mens en “rider” typisk er en frontklipper. Det betyder, at den kan dreje skarpere og kan komme tættere på buske og træer.

Har du mange forhindringer i din have, bør du derfor gå efter en havetraktor med en lille venderadius.

Lys

Skal du bruge havetraktoren i det mørke vinterhalvår til for eksempel at rydde sne, kan det være god idé at investere i en med lys på.

Ønsker du blot at slå græs, er lygter ikke nødvendigvis et must.

Komfort

Skal du sidde mange timer om ugen på din havetraktor, så kan et justerbart og blødt sæde samt en kopholder til morgenkaffen være en rigtig god idé.

Tankvolumen

Har du en meget stor plæne, vil en stor tankvolumen være at foretrække. Så slipper du nemlig for at skulle tanke din havetraktor midt i din græsslåning.

Prisen

Alt afhængig af hvilken type havetraktor du ender med at investere i, vil prisen også være meget varierende.

Jo mere tilbehør og ekstra funktioner du tilkøber, jo højere bliver prisen på din havetraktor også.

Det findes altså et væld af forskellige havetraktorer. Derfor kan det være en god idé at bruge lidt ekstra tid på at vurdere, hvad du egentlig har brug for.

Selvom mange havetraktorer befinder sig i et højere prisleje, kan det sagtens lade sig gøre at finde en billig havetraktor i høj kvalitet.

Her på siden hjælper vi dig med at få et hurtigt overblik over aktuelle havetraktor tilbud og udsalg.

Populære brands

Der findes mange forskellige brands, som producerer dyre havetraktorer, men det kan også sagtens lade sig gøre at finde sig en billig havetraktor.

Herunder kan du læse kort om nogle af de mest populære havetraktorer. Det er også nogle af de brands, hvorfra du ofte vil kunne finde et havetraktor tilbud på siden her.

Husqvarna

Husqvarnas havetraktorer er utrolig alsidige og en kraftfuld partner til dig i haven året rundt. Deres plæneklippere fås, som mange andre, med et bredt sortiment af tilbehør, således de kan bruges til meget andet end græsslåning.

En Husqvarna havetraktor bliver betjent med pedaler og kommer med tre forskellige klippesystemer. Virksomheden bryster sig på en unik styreteknologi, som gør det nemt at komme uden om forhindringer.

Her finder du altså en havetraktor til enhver haves behov.

MTD

MTD har produceret tre forskellige havetraktorer. To modeller kommer med opsamler og en enkelt med sideudkast. De kommer desuden med mulighed for montering af et bredt sortiment af ekstra tilbehør.

Alle deres plæneklippere kommer med en lille venderadius, en manuel højdeindstilling i sædet, forlygter og et komfortabelt rat, som giver et godt ergonomisk greb. Her får du en rigtig god havetraktor til prisen.

Hold øje med siden her for at finde et godt MTD havetraktor tilbud.

Jonsered

En havetraktor fra Jonsered er en havetraktor til de tunge opgaver, som kræver ekstra kræfter. Her får du en effektiv klipning og et væld af tilbehørsmuligheder, som gør havetraktoren anvendelig året rundt.

Hos Jonsered finder du mange forskellige modeller af havetraktorer – både små og store havetraktorer. De findes desuden i flere prisklasser – fra den helt dyre havetraktor til en mere billig havetraktor.

Uanset hvilken type have du har at gøre med, burde du altså kunne finde en passende model her.

Vedligeholdelse af din havetraktor

Selv hvis du har fået en kanon god pris på et havetraktor tilbud, ønsker de fleste at beholde deres havetraktor i mange år frem. Med den korrekte vedligeholdelse af din havetraktor kan du have den i mange år frem.

Desuden er vedligeholdelse vigtigt for, at din havetraktor fungerer optimalt og sikkert. Det kan derfor godt betale sig at investere lidt ekstra tid til vedligeholdelse af maskinen. Vedligeholdelse af havetraktoren indbefatter:

 • Rengøring af havetraktoren
  Smuds og snavs har en negativ effekt på din havetraktors ydeevne. Sørg derfor for at få den rengjort, gerne hver gang den har været ude i terræn, hvor den bliver gjort beskidt, eller hvor du risikerer, at grene har sat sig fast i maskinen. Rens din havetraktor under kølerhjelmen – både på undersiden og udenpå. Kig også gerne under skæringsdækket, da der kan sidde mange græsrester her. På nogle havetraktorer kan du også tilslutte en vandslange, således havetraktorens underside kan blive vasket.
 • Skift luftfilteret
  Filteret i en havetraktor er heldigvis super nemt at skifte. Du fjerner blot filteret, renser området, hvor det sad, og sætter et nyt i. Dette kan med fordel gøres årligt – gerne oftere hvis din havetraktor bruges på meget store græsarealer.
 • Regelmæssig udskiftning af olie
  En havetraktor skal, ligesom en bil, have olie for at fungere. Det er ikke nok at fylde en masse olie på havetraktoren. Olien skal skiftes med jævne mellemrum. Det skyldes for det første, at olien løbende bliver fyldt med skidt og snavs, og det kan forårsage slid på maskinen. Desuden forsvinder tilsatte stoffer i olien, såsom rustbeskyttelse, også med tiden. Det vil forårsage, at olien ikke længere smører så godt, som da den var ny. Derfor er jævne olieskift yderst vigtige for din havetraktors levetid.
 • Smørelse af maskinens forskellige dele
  Det er ikke kun havetraktorens indre dele, som har godt af at være smurt i olie. Det er også vigtigt at smøre de ydre dele. Det kan blandt andet gøres med en fedtpistol eller på den gammeldags facon med en klud.
 • Årligt skift af tændrør
  Det anbefales, at en havetraktors tændrør skiftes én gang årligt, hvis den anvendes hyppigt. Det afhænger dog også meget af dit græsareals størrelse, om du skal skifte tændrøret hyppigere eller med længere mellemrum. At skifte tændrøret vil dog være med til at forbedre din havetraktors brændstofs økonomi. Det kan godt lade sig gøre at skifte tændrøret selv, men det er dog vigtigt, at du følger manualen grundigt. Er du i tvivl, så lad en forhandler hjælpe dig med dette.
 • Periodisk skift af batteri
  Din havetraktor vil med tiden få brug for et nyt batteri. Igen har din haves areal samt øvrig vedligeholdelse af havetraktoren stor betydning for, hvor ofte et batteriskift er nødvendigt.

Find en billig havetraktor her

En havetraktor er en noget dyrere investering end en almindelig plæneklipper, men selvom den er dyrere, kan det alligevel vise sig at være en rigtig fornuftig investering.

Med den korrekte vedligeholdelse kan en havetraktor holde i op til 20 år. På siden her finder du desuden aktuelle havetraktor tilbud, således du er sikret den bedste pris på dit køb.

Vi opdaterer siden dagligt, så du aldrig behøver at lede andre steder end her. Find dit gode tilbud på en billig havetraktor allerede i dag.

Scroll to Top