Drivhus

Et drivhus er ofte en større investering, det kan derfor være en god idé at finde et drivhus på tilbud, da der kan være mange penge at spare. Tilbudskongen.dk undersøger dagligt internettet og finder de bedste tilbud på drivhuse fra nogen af Danmarks mest populære webshop.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Typer af drivhuse

Der findes flere forskellige typer af drivhuse, så der er masser af muligheder at vælge imellem. Herunder får du mere viden om de forskellige typer af drivhuse, så du kan vælge dét, der passer bedst til dig og din have.

Det klassiske drivhus

Det klassiske drivhus er den mest populære type drivhus. Det klassiske drivhus er et fritstående drivhus, der kan være fremstillet i flere forskellige materialer, herunder enten metal, træ eller plastik.

Vægdrivhuse

Alle typer af drivhuse har deres fordele og ulemper, og det samme gælder, hvis du vælger at købe et billigt vægdrivhus. Et vægdrivhus passer især godt til dig med en mindre have eller altan.

Da et vægdrivhus står op af en væg, vil drivhuset hurtigere blive opvarmet sammenlignet med det klassiske drivhus. Solens stråler opvarmer nemlig muren som vægdrivhuset står op af, og det betyder at vægdrivhuset automatisk får en bedre temperatur.

Da vægdrivhuset hurtigere bliver opvarmet, betyder det også at du kan starte med at dyrke grøntsager tidligere på året.

Den sidste fordel ved et vægdrivhus er selvfølgelig at det er tættere på, da det står op af husets mur eller på altanen. Du kan derfor nemmere holde øje med dine egne grøntsager eller de forskellige planter du nu måtte have.

Minidrivhuse

Et minidrivhus er som navnet antyder et lille drivhus. Der er som sådan ikke nogen konkret bestemt form på et minidrivhus andet end størrelsen er “mini”.

Den store fordel ved at vælge et minidrivhus er at det ikke fylder meget og ofte er langt billigere end de større drivhuse. Med et minidrivhus kan du altså få drømmen om en køkkenhave til at gå i opfylde uden at det hverken er dyrt eller kræver meget arbejde.

Orangeri

Orangerier har oprindeligt det formål at dyrke citrusfrugter og planter, der kræver varme hele året rundt. Det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke kan dyrke andre planter i dit orangeri, for det kan du selvfølgelig.

Derudover bruger mange også deres orangeri som en slags udestue, hvor de kan hygge med en god bog og en kop te eller kaffe.

Et orangeri er noget større og mere avanceret end et traditionelt drivhus, hvorfor det også har en noget højere pris. Vær dog opmærksom på at der er visse regler for om et orangeri kræver byggetilladelse.

Hvilket glas skal jeg vælge til mit drivhus?

Inden du køber et nyt drivhus, så er det en rigtig god idé at du sætter dig lidt ind i de forskellige typer af glas.

For der er nemlig stor forskel på om du vælger et tyndt og klart glas, hærdet glas eller polycarbonat (ikke gennemsigtigt glas). Herunder kan du læse lidt mere om de forskellige typer af glas,

Almindeligt glas (tyndt og gennemsigtigt)

Er det vigtigste for dig, at finde et billigt drivhus, så er der ingen tvivl om at det klart glas er den billigste løsning. Selvom klart glas er den billigste løsning, så er det også den mest populære løsning.

Klart glas har den fordel, at der kommer lys ind i drivhuset, derudover kan du kigge ind og ud af drivhuset, hvilket mange foretrækker.

Hærdet glas (5-6 gange stærkere)

Selvom hærdet glas er dyre end almindeligt glas, kan det være en god investering, da du hurtigt kan spare et nyt glas, hvis der kommer stormvejr.

Hærdet glas er varmebehandlet og kan ifølge Bolius.dk tåle 5-6 gange større slagpåvirkning end almindeligt glas.

Polycarbonat

Den helt store fordel ved at købe et drivhus på tilbud i polycarbonat er uden tvivl holdbarheden. Polycarbonat kan nemlig holde til meget mere end glas.

Polycarbonat kan være en fordel, hvis du har større træer, da det beskytter bedre mod faldende grene. Det beskytter også bedre mod stenslag fra plæneklipperen, legende børn der spiller bold eller stormvejr.

Da polycarbonat giver en mere isoleret effekt end almindeligt glas, betyder det også at drivhuset får en mere jævn varme, hvilket kan være en fordel for både planter og grøntsager.

Ulempen ved polycarbonatplader er at de ikke er lige så pæne at se på, og de med tiden bliver hvide og lukker solens stråler ude.

Konklusion

Som du kan læse er der både fordele og ulemper forbundet med glas og polycarbonat. Så det er helt op til dig at vælge den løsning, du synes giver mest mening.

Uanset hvilken løsning du vælger, så er det en god idé at sikre dit drivhus bedst muligt mod storm. Hvis du vil undgå at dit drivhus bliver smadret i stormvejr, bør du læse denne artikel på Bolius.dk.

Hvilken størrelse skal mit drivhus være?

Inden du vælger det første og bedste drivhus tilbud ovenfor, bør du først og fremmest gøre op med dig selv, hvor meget plads du har og hvor meget af pladsen du vil afsætte til dit drivhus.

De traditionelle drivhuse fås i mange størrelser, så du kan med stor sandsynlighed finde et billigt drivhus i den ønskede størrelse. Når vi snakker om drivhus størrelser, er det ikke kun m2 der har en betydning, men også selve højden.

Ønsker ud at plante noget som skal have en vis højde, så sørg for at købe et stort drivhus med en god højde, så dine planter har mulighed for at gro mere.

De fleste der har en “normal” have vælger at købe et drivhus på omkring 6-8 m2. Det er dog også muligt at købe et minidrivhus, hvis du bare vil dyrke chilier, agurker, tomater, peberfrugter, grøntsager eller små skønne planter.

Hvis du har masser af plads kan du også overveje at købe et stort drivhus. Juliana drivhuse på 10-15 kvm er meget populære, og de kan samtidig også bruges som en slags udestue.

Hvilke drivhusmærker er de bedste?

Der er mange gode drivhuse, men der er selvfølgelig nogen mærker, der er mere populære end andre. Især drivhuse som Juliana og Halls er blandt de bedste drivhuse på markedet lige nu.

Juliana drivhuse

Hvis du er på udkig efter et billigt drivhus, så skal du nok ikke vælge et Juliana drivhus. Der kan dog være mange penge at spare, hvis du blot er på udkig efter et drivhus tilbud fra mærket Juliana.

Juliana drivhuse er en stor favorit i Skandinavien, og det skyldes helt klart at produktionen af drivhusene foregår i Danmark. Vi har ekstremt høje kvalitetskrav i Danmark sammenlignet med andre lande. Det betyder at du er sikker på et drivhus der er tilpasset det skandinaviske klima. Du kan derfor forvente at drivhuset vil holde i mange år, selvom der er blæst og kulde.

Du kan både finde tilbud på Juliana drivhuse i aluminium samt lakeret antracitgrå.

Hvis du vælger at købe et Juliana drivhus, så vil vi klart opfordre dig til at tjekke Tilbudskongen inden du køber, da vi dagligt opdaterer og indhenter de bedste drivhus tilbud.

Halls drivhuse

Halls er også et af de mest populære mærker på markedet, når det kommer til drivhuse i høj kvalitet. Du ved det muligvis ikke, men det er faktisk Juliana A/S der står bag en række af de mest anerkendte drivhusmærker, herunder Juliana, Halls og Gabriel Ash.

Du vil indimellem finde gode tilbud på Halls drivhuse her på Tilbudskongen.dk.

Elmholm drivhuse

Elmholm er et populært mærke, når det kommer til at finde drivhuse i høj kvalitet til en god pris.

Elmholm har tre forskellige serier, herunder Økoline, Standard og Exclusive.

Hvis du er førstegangskøber er Elmholms Økoline et fornuftigt valg. Økoline serien tilbyder et vægdrivhus på 1,24 m2, hvilket er fint til den mindre have. Derudover kommer Økoline også med fritstående drivhuse i størrelserne 4,83 m2 og 9,5 m2.

Du skal være opmærksom på at Elmholm Økoline er perfekt til nybegynderen, men det slet ikke er samme kvalitet og størrelse som drivhusene i serierne Standard og Exclusive.

Hortus drivhuse

Et Hortus drivhus er noget alle kan være med på. Her er der nemlig tale om et meget billigt drivhus. Hvis du samtidig kan finde et Hortus drivhus på tilbud, så kan du simpelthen ikke få mere for pengene.

Et Hortus drivhus er perfekt til dig, der har grønne fingre og ønsker at dyrke dine egne agurker, tomater, krydderurter, chilier eller blomster. Og det er uanset om du har en altan eller en mindre have.

Der er ikke meget du skal tage stilling til inden, hvis du vælger et billigt drivhus fra Hortus.

Den rette placering af drivhuset

Du har sikkert allerede gjort dig tanker om hvor dit drivhus skal stå. Derfor er der stadig lidt forholdsregler du skal tage dig, inden du tager den endelige beslutning.

Det er en god idé at placere et traditionelt drivhus et sted, hvor der ikke er så meget vind. Placerer du drivhuset et sted, hvor der er meget vind, så bliver drivhuset nemt afkølet af vinden, og derved får du ikke den fulde effekt af drivhuset.

Derudover er det også en god idé at placere drivhuset et sted hvor der er åbent for solen. Undgå at placere drivhuset under et træ, da det tager meget af solen, og desuden kan skade drivhuset, hvis grene mm. falder ned på det.

Når du placerer drivhuset, så kan det være en god idé at placere det, så enderne peger mod nord og syd. Med denne løsning sørger du nemlig for at drivhuset for så meget sol som muligt, og derved giver dine planter de helt optimale forhold.

Hvis du finder et godt drivhus tilbud, og der er penge til overs, så kan du med fordel investere dem i en drivhusvarmer, som kan gøre forholdene mere optimale for dine afgrøder.

Hvad koster et drivhus?

Et drivhus kan koste alt imellem 500 og 30.000 kr.

Det er kun billige minidrivhuse der kan koste helt ned til 500 kr., hvorimod gode fritstående drivhuse og vægdrivhuse kan koste fra 2.500 kr. og opad, alt efter hvor stort og og godt et drivhus du køber.

Hvis du skal købe et godt drivhus fra Juliana eller Halls, så er det i den grad værd at kigge efter et godt drivhus tilbud, da der kan være mange tusinde kroner at spare.

Her på Tilbudskongen.dk finder du flotte drivhuse i alle størrelser, til den store og lille have, til nybegynderen og eksperten. Køb et billigt drivhus igennem Tilbudskongen.dk og nyd det danske vejr med egne planter, blomster og grøntsager i haven.

Bliv selvforsynende

Hvis du er vild med grøntsager og går op i din madlavning, så er det en rigtig god idé at købe dit eget drivhus. Du kan nu gro alle dine yndlings krydderurter og grøntsager, ikke nok med at du slipper for at købe det i butikkerne, så går det også hurtigt hen og bliver en hobby.

Hvor kan jeg finde et drivhus på tilbud?

Der er masser af muligheder for at finde et drivhus på tilbud. Her på Tilbudskongen.dk får du altid et overblik over billige drivhuse fra et stort udvalg af danske forhandlere.

Vi opdaterer de mange drivhus tilbud dagligt, så du næsten altid kan være sikker på at finde den bedste pris på dit nye drivhus.
Køb dit nye drivhus allerede i dag og nyd sommeren på terrassen eller i haven.

Scroll to Top