Whiskyglas

Whisky er en kompleks drik, der skal nydes i de rigtige whiskyglas. Det kan enten være små og retvæggede glas (for eksempel Neat eller Tumbler) eller de karakteristiske Glencairn glas med buede sider.
I dag finder du dog et bredt udvalg online, og vi hjælper med at afgrænse til de bedste whiskyglas tilbud.

Viser alle 20 resultater

Hvordan finder jeg det bedste whiskyglas?

Det er vigtigt, at du kan drikke whisky i kvalitetsglas, hvor der er plads til frigivelse af aromaerne. Du skal kunne svinge alkohol rundt for at få den optimale oplevelse af duft og smag.

Samtidig skal der være plads til at ethanolmolekyler (spiritussen) kan sive opad og i princippet forlade glasset. Et godt glas føles også behageligt at holde ved – du skal kunne læne dig tilbage og slappe af med din whisky i hånden.

Til slut skal glasset være smukt. Nøjagtigt ligesom ved vinglas og champagneglas, så har de forskellige designs en betydning for, hvor meget du nyder drikken.

Hvor kan jeg købe billige whiskyglas?

Der er mange penge at spare, hvis du køber på det rigtige tidspunkt. Det kan være når butikkerne holder onlineudsalg op til højtider eller “fødselsdage”. Eller når de blot fører kampagnepriser på udvalgte glas.

Det er godt at vælge en forhandler med forskellige varianter, så du nemt kan sammenligne deres drinksglas. Vi anbefaler to gode net butikker nederst. Begge er kendetegnet ved et bredt udvalg og whiskyglas tilbud i høj kvalitet.

Sådan serverer du en god whisky

Whisky nydes enten alene (ofte blended) eller blandet med for eksempel cola. I dine whiskyglas kan du også lave drinks som eksempelvis en Old Fashioned med henholdsvis appelsinskal, isterninger, whisky, rørsukker og bitter.

Meningerne er delte, når det kommer til, hvorvidt der skal isterninger i whiskyen.

Husk også at den gode smagsoplevelse kan hænge sammen med, hvorvidt du serverer et godt glas whisky til mad. Nogle nyder at få en gryderet med mørkt kød til deres whisky, mens andre foretrækker snacks som nødder, chokolade eller frugtstykker.

Hvilke whiskyglas er populære?

Tilbudskongen.dk giver en hjælpende hånd, når det kommer til at finde gode whiskyglas tilbud på nettet.

Lyngby whiskyglas

Tjek for eksempel Lyngby glas ud, da de fås ved mange store forhandlere. Glassene måler 30 cl og er i krystal, der udstråler charme og elegance. Du kan ofte finde gode whiskyglas tilbud fra Lyngby mærket og spare ved at købe et samlet sæt med 4 glas.

Glencairn whiskyglas

Glencairn er det “klassiske” whiskyglas for kendere. Det er lille (højde omkring 113 mm) og rart at holde ved. Formen buer let, så alle de gode smage kan frigives.

Skal du give et whiskyglas som gave, går du aldrig galt i byen med Glencairn!

Spiegelau whiskyglas

Glasmønstret er udsøgt på Spiegelau whiskyglas, som føres i diverse butikker. Glassene har den perfekte serveringsstørrelse, så du kan glæde dig til mange livsnyder stunder – enten alene eller i godt selskab.

Få fire glas i én æske.

Frederik Bagger whiskyglas

Her får du både praktiske og smukke whiskyglas. Du kan selvfølgelig også nyde andre alkoholiske drikke – som bourbon – i glasset. Eller bruge det som vandglas, når der ikke er lagt op til “fest”.

Frederik Bagger glas har et fint udskåret mønster og er lavet i øko-venligt materiale.

Eva solo whiskyglas

Er du til moderne og innovative designs, vil du falde pladask for Eva Solos whiskyglas tilbud.

Den skrå kant fuldender glassets form, og bunden er solidt beskyttet. Designet giver et frisk pust til din servering, og gør det til en smuk oplevelse at smage på den lagrede whisky.

Holmegaard whiskyglas

For få penge kan du få fine sjus glas fra Holmegaard online. Det er perfekt til dig, der nyder en ren single malt eller blended whisky. Hvert glas er mundblæst og helt unikt. Holmegaard arbejder altid med et rent og elegant udtryk.

Nachtmann whiskyglas

Er du på udkig efter klassiske krystalglas til barskabet, så er Nachtmann oplagt. Deres whiskeyglas kan rumme 29,5 cl., hvilket er den perfekte serveringsstørrelse for whiskyen. Ved flerkøb kan du spare penge.

Køb billige whiskyglas online

Nu er du klar til at købe whiskyglas tilbud – men hvad er det rette sted at gå hen?

Barlife

Barlife er en af de bedste butikker, hvis du leder efter whiskyglas. Eller andre drinksglas for den sags skyld. Her finder du en masse forskellige versioner til skarpe priser. Barlife har over 30 special glas, så de er virkelig førende på markedet.

Derudover får du som kunde 30 dages returret og gratis fragt på køb over 599 kroner.

KitchenOne

Uanset om du leder efter Natchmann, Frederik Bagger eller et helt tredje mærke, kan du finde det på KitchenOne. De fører gode whiskyglas tilbud på sæts af for eksempel 2 eller 4 glas. Siden er nem at navigere på, så du kan let finde det perfekte glas.

Her får du et helt års fortrydelsesret samt gratis levering ved køb over 500 kroner.

SE OGSÅ ANDRE GLAS:

Scroll to Top