Kaffeglas

Du kan få mange forskellige kaffeglas online. Fællesnævneren er, at de er lavet i ekstra tykt og hærdet glas, så du ikke brænder fingrene, når du holder koppen.
Tilbudskongen hjælper dig med at finde glas – enkeltvise eller i sæt. Se alle tilbud her!

Viser alle 20 resultater

Køb dobbeltvægget kaffeglas

Et dobbeltvægget glas er isolerende, så det ikke føles varmt at holde koppen. Det er selvsagt både smart til kaffe og andre varme drikke som kakao eller te. Eller kolde drikke som juice og sodavand for den sags skyld.

Materialet er ikke tungere end almindelige glas. Til gengæld er det mere modstandsdygtigt over for snavs og ridser. Mange er glade for at købe et kaffeglas i stedet for en klassisk kop. Årsagen er, at du kan se kaffen, og det øger den sanselige oplevelse af nydelse.

Især hvis du også vil drikke Espresso, Chai Latte eller Macchiato. Dobbeltvægget glas fås mange steder, og priserne kan svinge mellem alt fra 50 kroner til 200 kroner. Designet har den ekstra fordel, at det også holder kaffen varm i længere tid.

Kaffeglas med hank eller ej?

Valget er helt klart en smagssag. Nogle synes, at et dobbeltvægget glas med hank er den mest praktiske og hyggelige måde at drikke kaffen på. Andre derimod kan bedre lidt det æstetiske café-look uden en hank.

Forskellige typer af drikke egner sig bedre til forskellige typer koppe. En chai latte eller café latte med mælk vil man typisk drikke af et simpelt glas, mens kako egner sig godt til et glas eller krus med hank.

De glas tilbud, vi viser her på siden, har hank, men du kan også finde andre glas. Hvad med at købe et par både med og uden hank, så du er dækket helt ind? Bestiller du fra samme forhandler, kan du spare den dobbelte fragt omkostning.

Populære kaffeglas

Vi viser her tre kendte mærker af kaffeglas. Forude dem kan også nævnes Georg Jensen og Normann Copenhagen, som sælger glas i stor stil.

Bodum kaffeglas

Du vil ofte støde på Bodum, når du søger efter kaffeglas tilbud. Deres populære Pavina model er dobbeltvægget glas, men du kan også få gennemsigtige krus med en praktisk hank. Bodum laver køkkenudstyr til kaffeelskere, og glassene er i absolut topkvalitet.

Designet er genkendeligt og elegant.

Rosendahl kaffeglas

Rosendahl laver aflange glas, som er både varmehærdede og blyfri. De kan tåle helt kogende vand uden problemer – også selvom de ligner almindelige glas.

Mange caféer har deres version med hank fra Grand Cru serien. Udtrykket er minimalistisk, og du kan få et glas til omkring 100 kroner.

Zwilling kaffeglas

Zwilling arbejder meget med organisk form af deres kaffeglas. De er rare at holde ved og nemme at gøre rene. De fleste bestiller et sæt af 4 til 6 styks, så der er nok til hele familien + eventuelle gæster.

Hvis du investerer i Zwilling glas får du nogle virkelig langtidsholdbare og smagfulde glas.

Find også andre specialglas på Tilbudskongen

Det er ikke kun gode kaffeglas tilbud, du kan finde her på Tilbudskongen.dk. På vores andre sider kan du finde både cognacglas, forskellige drinksglas og andre glas til specielle drikke.

Online kan du hurtigere sammenligne priser, end hvis du handler i fysiske butikker. Det gælder uanset, om du leder efter ølglas, champagneglas eller snapseglas. Vi opdaterer løbende siden, så du får de nyeste og bedste priser på alt udstyr til køkkenet.

SE OGSÅ ANDRE GLAS:

Scroll to Top