Irish coffee glas

Irish Coffee smager bare lidt bedre, når du drikker den af rigtige irish coffee glas. Glasset har en praktisk hank og en høj drinksform, så der er plads til lagene af whiskey, kaffe, brun farin og flødeskum.
Køb et par stykker for at fuldende sættet!

Viser alle 2 resultater

Find billige Irish Coffee glas på Tilbudskongen

Tilbudskongen er det perfekte sted at finde flotte Irish Coffee glas. Vi viser nemlig tilbud fra ikke bare én butik men flere forskellige. Du vælger selv, om du går efter ét glas, to, fire eller seks.

Prisen er ret lav – selv hvis du køber et helt sæt. Du kan også bruge dine Irish Coffee glas til gløgg ved juletid, da der er god plads til rosiner og nødder i bunden. Et glas koster typisk mellem 50 og 100 kroner.

Vi finder de bedste Irish Coffee glas tilbud lige nu, så du opnår store besparelser. Når du er i gang med at bestille glas hjem til køkkenet, kan du også kigge på vores side for kaffeglas, cognac glas, portvinsglas eller gin og tonic glas tilbud.

Hvilken type glas bruges til Irish coffee?

Ligesom andre kopper til varme drikke skal et Irish Coffee glas have en solid hank, så du undgår at brænde fingrene. Derudover skal det være gennemsigtigt, så du kan se den lækre kaffe blandet med whiskey.

Nogle bruger et sugerør til at drikke den, så flødeskummen ikke “blokerer” for oven. Men traditionelt skal drikken indtages gennem flødeskummet, så den cremede smag kommer til udtryk.

Glassene skal være høje, så der er plads til alle ingredienserne. 20 cl. er et godt standardmål. De må også gerne være lidt ekstra robuste, så de ikke går i stykker, hvis du taber dem.

Hvis du er glad for Irish Coffee kan det virkelig godt betale sig at investere i de rigtige glas. Har du gæster ovre, vil de helt sikkert også sætte pris på det.

Hvordan laver man irsk kaffe?

Irish Coffee indeholder fire vigtige ingredienser: Kaffe, flødeskum, whiskey (forskellige brands) og sukker. Her foretrækkes enten rørsukker eller brun farin. Brug gerne gode kaffebønner, så du får en dyb og intens smag.

Flødeskum er altid bedst, når den er hjemmepisket. Alternativt kan du få den på dåse i de fleste supermarkeder. Du kan finde diverse opskrifter på nettet med små variationer i, hvordan du blander de enkelte ting.

Men her er en simpel guide:

  1. Bryg en god portion frisk kaffe.
  2. Pisk fløden.
  3. Kom sukker eller farin i bunden af et Irish Coffee glas.
  4. Hæld kaffen over og rør det sammen.
  5. Kom to eller fire cl whiskey i.
  6. Top med flødeskum.

Køb et komplet sæt irish coffee glas

De fleste vil gerne nyde en Irish Coffe med andre. Så ét glas er ikke nok. Køb som minimum to eller fire, så du også har til gæsterne. Online finder du flere populære mærker som for eksempel Rosendahl, der kan bestilles hjem til en fordelagtig pris.

Hvis du gerne vil drikke din Irish Coffee af sugerør, så kan du købe dem separat.

Når du falder over et bestemt Irish Coffee glas tilbud så husk altid at medregne fragt i den endelige pris. Du kan som udgangspunkt også bruge glassene til at andre varme drikke – for eksempel kakao.

SE OGSÅ ANDRE GLAS:

Scroll to Top