Gin og tonic glas

Du kan både servere et godt glas gin med tonic i et high ball glas eller et balloon glas. Glasset giver mulighed for iltning, så smagen kan træde perfekt frem og pirre sanserne.
Her ser du de bedste gin og tonic glas tilbud!

Viser alle 13 resultater

Hvilke glas er de bedste til gin og tonic?

Traditionen har været at lave gin og tonic i klassiske høje drinksglas. Ligesom du kender fra for eksempel Long Island Iced Tea og lignende drikke. Men den spanske vane med at drikke af store gin glas med en kompakt og rund form har vundet indpas herhjemme.

Her får alle ginens ingredienser som enebær, citron og agurk virkelig lov at udfolde sig. Det er vigtigt både for lugte- og smagsoplevelsen, at der er god plads i glasset. Det skal selvfølgelig have en lang stilk, så du kan sidde og cirkulere den perfekte gin.

Vi har fundet tre gode gin og tonic glas tilbud. Vær opmærksom på, at det kun er nogle, der tåler opvaskemaskine.

Luigi bormioli gin glas

Køb dette ægte spanske balloon glas i krystal. Du kan vælge mellem 1, 4 og 6 stykker til en rigtig god pris. Luigi Bormioli glasset er ideelt til hyggelige aftener i selskab med vennerne, hvor I nyder et par gode drinks.

Glassene kan vaskes op i maskine.

Lyngby gin glas

Lyngby glas nyder stor popularitet, fordi de er rummelige og smukke at se på. Her kan du købe et elegant sæt og evt. et par ekstra stykker til at forære væk i flotte gaveæsker.

Hvis du er på udkig efter store gin glas, er Lyngby Palermo Cocktailglas oplagte. Du skal vaske dem op i hånden, da de smukke glas er lavet i et eksklusivt materiale.

Rosendahl premium gin glas

Disse Rosendahl gin og tonic glas vil pryde bordet til sociale sammenkomster!

Glasmaterialet er ekstra solidt og nemt at vaske af. Du får her to glas med plads til lige under 100 cl. Så der er alle muligheder for at lave sig en god og stor drink. Rosendahl er kendt for deres topkvalitet inden for glas design.

Sådan laver du den perfekte gin & tonic

Heldigvis er en god gin og tonic faktisk utrolig nem at bikse sammen. Alt hvad du skal gøre er at vælge en gin med lækre smagsnuancer og blande 2 eller 4 cl af den med 8 – 10 cl tonic. Begge ingredienser findes efterhånden i diverse butikker rundt omkring.

Ellers skal du blot bruge isterninger og lime eller citron. Så er du klar til at servere gin og tonic i dine nye smukke glas!

Hvor kan jeg købe gode glas til gin og tonic?

Vi anbefaler særligt én forhandler, som har et bredt udvalg af flotte gin og tonic glas tilbud.

Barlife

Hvis du elsker gode drinks, vil du også elske Barlife. De har rigtig mange ginglas med forskellige motiver og krystal designs. Ofte sætter forhandleren efterspurgte glas ned til lavere priser, så du kan virkelig gøre en god handel.

Barlife fører mestendels de spanske “ballon” glas, som giver den bedste smag, når du drikker gin og tonic.

SE OGSÅ ANDRE GLAS:

Scroll to Top