Cognac glas

Cognac skal nydes i runde og flotte cognac glas, hvor smagen virkelig får lov at træde frem.
Dem kan du finde på nettet. Vi hjælper dig med at navigere mellem de bedste cognac glas til lave priser hos udvalgte forhandlere – uanset om du skal forkæle dig selv eller en bekendt.

Viser alle 11 resultater

Hvad er et cognac glas?

Dit cognac glas skal være rummeligt men ikke alt for stort. Så forsvinder den pikante aroma nemlig, og det er en stor del af nydelsen ved at drikke en cognac. Nogle hævder faktisk, at du skal have et højt og smalt glas – lidt ligesom et drinksglas.

Men mange køber en type glas, som er bredest på midten og buer lidt ind foroven. Størrelsen kan variere mellem 40 og 70 centiliter. De fleste går med 60 centiliter. Du kan også finde brandy glas, men de er normalt lidt mindre i målene.

Aromaerne får lov at komme til udtryk, når du cirkulerer glasset. Det kan du gøre, fordi der er en fin stilk forneden, som du kan holde ved.

Populære mærker af cognac glas

Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, så kommer her tre stilsikre brands. De er altid et hit.

Holmegaard cognac glas

Holmegaard laver moderne og enkle cognac glas på omkring 63 centiliter. De tåler vask i opvaskemaskinen, så du slipper for det sure arbejde. Mærket føres af mange forhandlere, fordi de er så populære.

Normann Copenhagen cognac glas

Er du en feinschmecker, vil du juble over det innovative glas design fra Normann Copenhagen. De står direkte på bordet i en tiltet position, så alle smagene virkelig frigives. Glasset er mundblæst og i topkvalitet.

Rosendahl grand cru cognac glas

En anden storsællert er Rosendahls Grand Cru sæt. Her får du for eksempel to mindre udgaver på 40 cl hver, så du kan nyde et glas cognac med din udkårne, vennen eller kollegaen.

Rosendahl fås for tiden til rigtig gode priser, og så holder de i mange år. Glasset er klart og har et simpelt og smagfuldt design.

Derfor elsker folk cognac

Det er en spiritus, som kan nydes både hen mod slutningen af aftenen eller som opvarmnings drink, før du skal afsted. Ligesom portvin er det dog en drink, der indbyder til hyggelige stunder ved spisebordet, på terrassen eller i sofaen.

Hvor kan jeg finde gode cognac glas på tilbud?

Leder du efter et godt cognac glas tilbud, så kig her:

KitchenOne

KitchenOne fører en bred vifte af ikke bare cognac glas men også glas til for eksempel whiskey eller anden spiritus. Du kan enten bestille ét enkelt cognac glas eller sæts i to eller flere hjem. Langt de fleste glas tåler opvaskemaskine.

Sammenlignet med andre forhandlere, så fører KitchenOne konsekvent meget konkurrencedygtige priser.

Barlife

På Barlife finder du smukke cognac glas med for eksempel krystal mønster. De fører tit tilbudskampagner, hvor du kan spare helt op mod 30 procent.

Her er virkelig noget for enhver smag, og du kan få flotte cognac glas til under 100 kroner per styk! Barlife tilbyder prisgaranti og 30 dages returret.

SE OGSÅ ANDRE GLAS:

Scroll to Top