Spisebord tilbud

Mangler du et nyt, flot og ikke mindst billigt spisebord? Vi har samlet et godt sortiment af både firkantede og runde spiseborde, så du kan få de skarpeste priser. Bordet indbyder til hygge, samvær og god mad. Det skaber sammenhæng i rummet og signalerer overskud.

Viser alle 40 resultater

Firkantet eller rundt spisebord

Det store valg står normalt mellem to forskellige spiseborde. Bordets form har meget at gøre med både den sociale oplevelse af at sidde ned og placeringen i rummet. De største forskelle opridses kort.

Firkantet spisebord: Den klassiske udgave, som ofte fås i en aflang og rektangulær form. Bordfladen er stor, så der er rigtig god plads til tallerkener, mad og fade. Du kan få et firkantet bord i mange forskellige størrelser, og de vil altid være pladsoptimerede. Dvs. at I kan sidde mange mennesker omkring selv et mindre bord. Firkantede spiseborde er nemme at måle op til og placere i køkken eller spisestuen.

Rundt spisebord: De senere år er det blevet mere og mere in at have et rundt bord – enten som sofabord eller billigt spisebord. Den runde form gør, at alle kan kigge hinanden i øjnene under måltidet. Det skaber en slags fællesskabsfølelse og intim sfære. Selvom det runde spisebord har en mindre bordoverflade, så optager det lidt ekstra plads med stole hele vejen rundt.

Uanset hvilket spisebord, du kaster din kærlighed over, så overvej dets placering nøje. Mål grundigt op, inden du bestiller spiseborde på tilbud online, så du har sikret, at der er nok kvadratmeter at gøre med.

Vælg den rette størrelse på dit nye bord

Du kan heldigvis bruge cirka de samme mål til at vurdere, hvor stort bordet skal være. Uanset om du vælger et firkantet spisebord eller et rundt spisebord. Ved førstnævnte hedder det længde og ved sidstnævnte diameter. Du skal overveje, hvor mange der skal være plads til omkring bordet: Medlemmer af husholdningen såvel som gæster. Her er en god guide:

  • 4 personer:Skal du have et lille spisebord, kan du gå efter en længde på 130 centimeter. Tager du enderne i brug, så har du to ekstra pladser.
  • 6 personer:Omkring 200 centimeter er en god længde til 6 personer. Det er en slags standardstørrelse – specielt til lejligheder.
  • 8 personer:Spisebordet skal helst have en længde på over 250 centimeter, hvis I skal sidde 8 til bords.
  • 10 + personer:Ti personer kræver minimum 330 centimeter, og vil du have plads til 12 hedder den nærmere lige under 400. Du får her et rigtigt stort spisebord, som virkelig vil udgøre centrum i rummet.

Vores udvalg af spiseborde omfatter alle størrelser og former. Har du begrænset plads i dit hjem, så kan du også “snyde” ved at købe et bord med udtræk og ekstra plader. Dem hiver du ud, når der er ekstra spisende på besøg.

Spisebord i massivt træ eller glas?

Du kan få borde i forskellige materialer. Marmor, træ (natur og kunstigt) og ikke mindst glas har alle forskellige kvaliteter, fordele og ulemper. Hvis vi starter med træ, så fås det som både ægte naturtræ (eg eller bøg for eksempel) og i en bearbejdet udgave kaldet MDF. MDF er træfiber, og det er nemmere at rengøre end rent træ.

Ægte træ er – synes mange – flottere og mere cool rent æstetisk, men det kræver hurtigt rensning og eventuel pletfjerning, når der spildes. Med mindre du er ligeglad med brugsmærker på dit nye spisebord selvfølgelig. Marmor er ikke så udbredt et materiale til spisebordet, men det findes. Ægte marmor tager mange år for naturen at producere, og ikke én overflade er ens. Her gælder reglen også, at kunstmarmor er billigere og nemmere at rengøre, mens ægte marmor er unikt men lidt mere sart.

Sidst men ikke mindst er der også glasbordet. Materialet gør, at dit spisebord ser lettere ud, end det er. Fladen er gennemsigtig, så du kan se dine egne fødder, når du spiser. Glasborde er meget nemme at tørre af. Til gengæld synes nogle, at de godt kan virke lidt kontoragtige.

Tjek de mange forskellige designs og mærk efter, hvad du synes er fedest til køkkenet eller din spisestue.

Pris på dit nye spisebord

Vi har samlet de bedste spiseborde tilbud, så du kan få populære spiseborde i høj kvalitet for færre penge. Simpelthen ved at slå til på det rigtige sted og tidspunkt. Ofte vil der være både borde og stole i et tilbud, der matcher hinanden. Alle priser afhænger selvfølgelig af:

  • Bordets størrelse.
  • Om det er ægte naturmateriale.
  • Brand og designer.
  • Om det kommer med tillægsplader.

De fleste borde ligger nok på mellem 3000 og 5000 kroner i normalprisen. Du kan spare 20, 30 eller helt op til 50 procent alt afhængigt af, hvordan dit bord skal være. Husk at det er et vigtigt møbel, der skal præge hjemmet i mange år. Vælger du det rette spisebord, kan du have glæde af det i mange år og eventuelt flytte det fra rum til rum eller hjem til hjem.

Scroll to Top