Skrivebord tilbud

Vi hjælper dig med at finde de bedste og billigste skriveborde online og giver en nem guide til, hvordan du vælger rigtigt. Find dit skrivebord nedenunder og læs om, hvordan du vurderer på størrelse, funktion og design.
Du kan sagtens få for eksempel et hæve sænkebord i absolut topkvalitet til en reduceret pris.

Viser alle 40 resultater

Et funktionelt skrivebord

Når du skal vælge, hvilket skrivebord der matcher dit behov, så start med at spørg dig selv:

  • Hvor skal dit nye skrivebord stå?
  • Og hvad skal det primært bruges til?

Du kan have bordet i for eksempel stuen, på kontoret eller børneværelset. Begynd med at måle op, hvor mange centimeter, bordoverfladen maksimalt må fylde i både længde og højde. Skriveborde kommer i alle størrelser.

Skal du bruge et arbejdsbord, så vælg en dybde på minimum 1 meter og cirka 1,5 til 2 meter i længden. På den måde skaber du plads til både bærbar computer, tastatur, papirer, notesblok og kontorartikler.

Hvis bordet omvendt er mest til at tegne ved eller eventuelt til børnenes kreative udfoldelser, kan det godt være 1 meter i bredden og 60 centimeter i dybden.

Nyttige egenskaber

Når du browser vores gode tilbud på billige skriveborde i toppen, så læg mærke til de enkelte funktioner. I princippet kan du få et helt simpelt design med en bordflade, der hviler på fire ben. That´s it. Langt de fleste kunder har i dag flere krav, ikke mindst til ergonomisk støtte. Vi ved, at en korrekt kropsposition er altafgørende ved en stationær arbejdsplads. Uanset om vi bruger den professionelt eller i fritiden.

Mange ønsker et hæve sænkebord, som kan indstilles i højden, hvis de skal arbejde ved bordet i mange timer. Du kan selv vælge, om du vil stå op eller sidde ned, hvis du anskaffer et hæve sænkebord. Husk blot at holde ryggen ret og skabe en 90 graders vinkel mellem arme og tastatur.

En anden populær detalje er indbyggede skuffer, hvor du kan opbevare både papirer, kvitteringer og ikke mindst din computer. Du kan enten få hylder eller kommoder, som del af dit skrivebord set up.

Alle skriveborde skal selvfølgelig komplimenteres af en solid skrivebordsstol. Den skal helst også kunne indstilles i højden og have et læn formet efter ryggen.

Vælg et skrivebord efter din personlige stil

Tilbudskongen scanner hver dag efter de bedste tilbud, uanset om du leder efter et lille skrivebord eller et stort skrivebord. Du kan få dem i forskellige farver, materialer og stilarter. Her er et par valg at træffe, når det kommer til design på skrivebordet:

Ben: Skal de være “usynlige”, diskrete og smalle eller måske i kontrastfarver og varierende tykkelse? Benene på et skrivebord kan enten smelte sammen med pladen eller skille sig ud.

Materiale: Du finder typisk borde i enten træ, bearbejdet plast eller glas med for eksempel stål ben. Træ udstråler ro og hygge, mens glas er mere moderne. Spånplader med ben i plast er relativt neutrale og kræver ikke blikfang i rummet. Vær opmærksom på, at træ ofte kræver specialrengøring, mens de andre to typer kan klares med en våd karklud.

Type: Foruden det klassiske firbenede billige skrivebord, kan du også få for eksempel en væghængt model. Den klapper du ned og op efter behov – ideelt til lejligheden med få kvadratmeter! Nogle skriveborde har træk-ud plader til for eksempel tastatur og mus til stationær computer.

Nu er det tid til at købe et billigt skrivebord

Efter denne lynguide er du klar til at investere i et nyt bord til dit hjemmekontor. Og her er heldigvis mange penge at spare. Uanset om du falder for et skrivebord på tilbud, der plejer at koste 600 kroner eller 4.000 kroner.

Nogle skriveborde egner sig bedre til opbevaring og notetagning, mens andre kan bruges som computerbord. Vi finder dem alle og hjælper dig med at finde det bedste skrivebord på tilbud.

Scroll to Top