Barbord tilbud

Barborde er ideelle til anretning af lækre delikatesser og gode drinks. Du kan have det stående i køkkenet, spisestuen eller måske endda arbejdsværelset. Det perfekte barbord er elegant, har en solid overflade, den rette højde og selvfølgelig – en billig pris! Vi har samlet de bedste barbord tilbud, som dagligt opdateres.

Viser alle 20 resultater

Pep din indretning op med et billigt barbord

Der findes møbler til funktionelle behov. Og så findes der dem, der bare er overskud og livsnydelse. Barbordet falder imellem begge stole. Dit barbord kan bruges multifunktionelt til både opbevaring og anretning af for eksempel snaks, drikkevarer eller flot stel. Du kan anrette morgenmaden eller eftermiddagsteen på dit bord.

Når du har venner ovre elle skal hygge med kæresten, så kan det rulles ud til den helt store omgang gin og tonics og oliven. Denne type borde kendetegnes egentlig blot ved, at de er små og relativt høje. Gennemsnitshøjden ligger på omkring 90 til 110 centimeter. Med tilhørende barstole kan du lave et lille nydelseshjørne eller en lounge. Enten i stuen eller spisestuen hvis vi snakker indendørs, eller måske terrassen hvis vi snakker udendørs.

Dit barbord kan have flere forskellige former: Rundt, rektangulært eller firkantet. Størrelserne varierer meget, så du kan både få en helt lille udgave på 60 centimeter i diameteren eller et på 130 centimeter i bredden. Valget afhænger selvfølgelig af, i hvor høj grad dit møbel også skal bruges til at spise på, og hvor mange medlemmer I er i husstanden.

Bordpladens design

Snakker vi bordplade til dit nye billige barbord, så kig efter tre populære materialer:

  • Træ
  • Glas
  • Marmor

Alle tre er meget forskellige – både i udtryk, vedligeholdelse og stil. Hvis vi starter med træ, så er det den helt klassiske Twin Peaks eller Mad Men model. Nuancerne kan være alt fra lys egefinér over mørk valnød til hvidmalet træ. Bemærk at spildte dråber og snavs er langt nemmere at fjerne, hvis din bordplade er overfladebehandlet. Eller hvis der er anvendt kunsttræ.

Glas leder måske tankerne hen på kontoret og det lidt mere professionelle bar setup. Bordet vil selvsagt være gennemsigtigt, så rent visuelt vil det synes mindre i rummet. Marmor bruges ofte til lidt mere eksklusive og unikke møbler, og det gælder også ved dit barbord. Ægte marmor er støbt af naturen, og hver overflade er derfor helt unik. Du kan få både hvidt og sort marmor med smukke åretegninger.

Til dig der elsker både hygge og fest

Et barbord på tilbud er lidt som legetøj for voksne. Især hvis det har forskellige detaljer som for eksempel hjul underneden. Barborde kan rulles fra A til B, og du kan agere tjener derhjemme både til hverdag og fest. Det geniale ved barborde er, at de kan bruges til alt fra morgenmad på sengen til vilde temafester. Du kan få det med små fine håndtag eller indbyggede skabe.

Køb et par stole til og lav en lille ø midt i din spisestue. Når du ikke vil opbevare mad eller drikke, fungerer barborde fremragende som alternativt skrivebord. Det er et nemt og fleksibelt møbel at flytte rundt på, og du kan eksperimentere med, hvor det bedst er placeret i hjemmet.

Er du en kreativ sjæl, kan du også bruge den nye flade til dine tegninger, puslespil eller strikketøj. Anvendelsen kan faktisk strækkes til mange former for livsnydelse eller hobbyprojekter.

Find det bedste tilbud på et barbord

Ja tak! Vi guider dig til den butik, der har det bedste barbord på tilbud online. Du kan næsten altid købe et par billige barstole med, når nu du er i gang. Køber du på nettet, så har du de samme køberrettigheder som i en fysisk butik. Dvs. at du har fortrydelsesret, levering, og i nogle tilfælde matcher forhandleren faktisk prisen, hvis du kan finde den lavere andetsteds.

Barborde ligger normalt på priser mellem 700 og 2000 kroner, mens der selvfølgelig altid er kandidater over og under. Stole ligger faktisk på samme pris. Køber du et sæt med både bord og barstole, så kan du spare mere akkumulativt.

På mange af vores barbord tilbud vil du også kunne finde billige barstole.

Scroll to Top