Terrassevarmer tilbud – Find en god og billig terrassevarmer

Terrassevarmer tilbud – Find en god og billig terrassevarmerFælles for samtlige billige terrassevarmere er, at du får hyggelig opvarmning udendørs, som sikrer mere tid i det fri året rundt.

De fleste kender den ærgerlige følelse af at måtte rykke indenfor på grund af kulde, når man er i gang med en dyb snak over et glas rødvin, et sjovt brætspil eller blot vil se på stjernerne. Tæpper kan hjælpe, men ofte er de ikke nok. Her er ekstra opvarmning nødvendig, og i dag kan du heldigvis få alt fra infrarød terrassevarmer til gas terrassevarmer.

Udbuddet er stort, og du kan finde et hav af store eller små ophængte og stående varmere, som bruger forskellige energikilder.

Nedenfor finder du en udførlig guide til de forskellige modeller samt konkrete anbefalinger til de bedste terrassevarmer tilbud. Læs mere

Populære terrassevarmer tilbud

Viser 1–8 af 13 resultater

Typer af terrassevarmere

Når det kommer til selve energikilden, bør du gøre dig et par overvejelser. Der er nemlig på el og gas. Her kommer en lyngennemgang.

Elektrisk terrassevarmer

Elektrisk terrassevarmerLeder du efter en billig terrassevarmer på tilbud, så bid mærke i at el som hovedregel er mindre omkostningstungt end gas. Du tilslutter din el-terrassevarmer til en stikkontakt og kan så ellers flytte rundt på den efter behov. En ny terrassevarmer i elektrisk udgave kan fås som:

Terrassevarmer infrarød: Infrarød eller kortbølgespektret varme er utrolig udbredt og anbefales også af SparEnergi.dk, fordi det er det mest energi og dermed miljøvenlige. Strålerne opvarmer kun de objekter, de rammer, og ikke hele luftrummet. Når bølgerne rammer jer, og kropstemperaturen stiger, vil I afgive varme til rummet, og på den måde etableres der et mere stabilt varmt klima. Derudover fordeles varmen mere jævnt, hvilket sætter mindre gang i støvpartiklerne i atmosfæren på terrassen. Det er vigtigt at påpege, at infrarøde stråler ikke er sundhedsskadelige, ligesom solens UV-stråler.
Terrassevarmer halogen: En halogenmodel udsender varme i lange bølger og bruger også noget af energien på at producere lys, som skinner klarere udenfor. Her opvarmes både luft og objekter og terrassevarmeren selv, så denne model koster mere i energi. Hvor en infrarød terrassevarmer bruger omkring 5 procent på lys-delen, så bruger halogenudgaven op til 40 procent.
Reflektorvarmer: Mens reflektorvarmere har den fordel, at de kan bruges både indendørs og udendørs, så bruges der også her en del energi på at varme luften op. Samtidig tager dee relativt lang tid om at starte op og har kortere levetid, hvilket har gjort dem mindre populære end mere moderne terrassevarmere.

Gas terrassevarmer

gas terrassevarmerNår du køber en terrassevarmer, der bruger gas som varmekilde, vil den tit være fritstående og have en indbygget beholder til gasflasken. Mange kan lide denne type, fordi den afgiver varme ekstremt effektivt og samtidig ligner dem, man støder på ved udendørssiddepladserne på restauranter, caféer eller barer. Rent teknisk så fungerer en gas terrassevarmer ved, at selve gassen går fra flaske til top, hvor der sidder en antænder. Derfra varmes hele cylinderen godt og grundigt op, og varmestrålingen reflekteres ud.

Stilles varmeren i midten af forsamlingen, kommer der rigtig god og jævn opvarmning. På ulempesiden forurener denne type mere end terrassevarmer med el, og så har den længere opvarmningstid samt vejer meget. Gasdrevne terrassevarmere er som udgangspunkt altid til udendørs brug og ikke til for eksempel en havestue.

Hvilken model skal jeg vælge?

Når det kommer til placering på terrassen, har du også flere muligheder. En billig terrassevarmer kan nemlig både fås som:

Fritstående gulvmodel: Den stående terrassevarmer eller ”cafémodellen” kan stå for enden af spisebordet på terrassen eller altanen og indgå som et dekorativt og hyggeligt element. Du kan både få fritstående gas- og elmodeller. Tænker du, at du ofte vil flytte rundt på terrassevarmeren, så er det her måske drømmeløsningen. Ulempen er, at din terrassevarmer risikerer at vælte ved skub, eller hvis nogle snubler over ledningen.

Lofthængt model: Den her er urolig fleksibel, og du kan hænge den over bord, sofa eller stole i alt fra dit drivhus over din udestue til din terrasse. Ved lofthænge terrassevarmere følger der en kæde med, som du kan spænde fast til en krog. En af fordelene ved denne model er, at den optager meget lidt plads, og den er ideel til særligt overdækkede terrasser eller uderum.

Væghængt model: Perfekt at monitorere på for eksempel et tagudhæng. Vælg placeringen med omhu, for når du først har hængt den op, så er det ikke så nemt at flytte den. Til gengæld er den væghængte terrassevarmer beskyttet effektivt mod regn og slud, og den er endnu mere diskret i indretningen end den lofthængte version.

”Under bordet” eller på bordet: Er det primære område for opvarmningen dit havebord eller spisebord, så kan du overveje en eldreven terrassevarmer med ledning, som kan stå gemt væk under bordet. Er din underoverkrop godt opvarmet, så vil du kunne smide både halstørklæde, hue og sweater på overkroppen, når du sidder ude sent på dagen. I dag er det også muligt at få deciderede caféborde, hvor opvarmningsfunktionen er indbygget. Du kan også købe en terrassevarmer bordmodel, som står på overfladen og let kan flyttes rundt.

Model til parasollen: En anden attraktiv mulighed er at købe en terrassevarmer til parasol. Denne smarte model kan hænges på parasollen, hvor den både er gemt af vejen og samtidig afgiver varme til alle dem, der sidder i nærheden. Ideelt hvis man elsker at grille ude og spise sen aftensmad ved spisebordet under parasollen.

Populære mærker

Måske har du hørt om Solamagic terrassevarmer eller Hortus terrassevarmer Golden Tube? Selvfølgelig vækker nogle navne mere genklang på markedet end andre, og i Danmark er ovennævnte rigtig populære mærker, når det gælder terrassevarmere. I infrarød terrassevarmer test udmærkes Golden Tube terrassevarmer for eksempel ofte for sin effektive varmekonvertering. IMUS laver også flere modeller, som sælger godt herhjemme.

Generelt giver det bedre mening at gå efter en model, type og varmekilde, der passer til dit behov og terrassens øvrige indretning fremfor at lægge dig fast på et bestemt brand.

Nyd din sommeraften med en billig terrassevarmer

En billig terrassevarmer er den ideelle måde at få mest muligt ude tid i løbet af året. Uanset sæson, temperatur eller vejrforhold kan du og familien sidde sammen i det fri uden at bekymre jer om forkølelse, rystende ben eller at skulle sidde med lag og atter flere lag af tøj. Terrassevarmeren gør grillaftenen mere hyggelig, den sene læsestund mere behagelig og spilaftenerne længere. Fordi der findes så mange modeller, så kan du bruge terrassevarmeren i forskellige konstellationer.

Det kan være i orangeriet eller kolonihavehuset, hvor der hurtigt kommer et køligere miljø ved uforudsigelige vejrskift. Mange er også glade for at have enten en væghængt eller en lofthængt udgave i udestuen, så man kan sidde i tryghed og varme sig, mens det stormer udenfor.

Anbefaling af gode terrassevarmere

Nettet boomer med terrassevarmer tests og brugerfavoritter i høj kvalitet, som er sat ned til mere budgetvenlige priser.

Alle de nedenstående modeller kan tjene som dekorativt element på terrassen, der samtidig leverer stabil og behagelig varme til dig, din familie og dine gæster.

Lofthængt Hortus terrassevarmer

Lofthængt Hortus terrassevarmerEr din personlige målsætning at løbe et par gange om ugen for at forbedre din kondition, så vil Abilica Trex 25 være et godt og billigt bud. På trods af den lave pris, så har løbebåndet faktisk rigtig mange indstillinger, som du kan skræddersy efter behov. For eksempel er der en topfart på 22 kilometer i timen, hvilket er rigeligt udfordrende for langt de fleste entusiastiske løbere. Der er et særskilt fedtforbrændingsprogram, 3 pulsprogrammer og 15 forhåndsindstillede træningsprogrammer, som du kan udfordre din krop med.

Ergonomisk set er Abilica Trex 25 ekstra skånsom, da den er lavet med støddæmpning, som skåner dine led og fødder, når du løber på maskinens underlag. Døjer du med tidligere sportsskader, eller er dine ben ekstra sårbare, så er den her model et fornuftigt valg. Overvej at købe en underlagsmåtte, hvis du planlægger at sætte løbebåndet op på et sart gulv derhjemme.

Lækker Muztag Marbella gaspejs udendørs

Lækker Muztag Marbella gaspejs udendørsMed sit elegante smalle sorte design og levende ild er denne terrassevarmer en æstetisk fornøjelse at have stående på terrassen. Signaturmodellen er både hyggelig og moderne på én og samme tid, og du kan lige nu få den til en stærk nedsat pris. Gastanken er skjult i møblet, så kun flammen er synlig. Hver opfyldning giver godt 35 timers effektiv brændetid, og du får en rigtig stemningsfuld brændeovns effekt ved brug. Materialerne er en stilfuld kombination af stål og glas.

En af terrassevarmerens helt store fordele er, at den kommer med et lille net monteringshjul. Det gør, at du kan flytte rundt på dens placering efter behov. Alternativt kan du pakke den helt væk i de allerkoldeste vintermåneder, hvis I ikke skal bruge den. Varmeffekten er rigtig høj på denne luksuriøse gasmodel. Der er integreret automatisk nedlukning i tilfælde af overophedning.

Meget billig elektrisk væghængt model

Meget billig elektrisk væghængt modelEn anden el terrassevarmer i høj kvalitet til meget overkommelig pris får du med denne vægmodel på 1500 Watt i aluminium. Alt du skal gøre er at placere den minimum 180 centimeter over jorden, og så vil den give målrettet varme i form af kortbølgede infrarøde stråler efter kort tid. Golden Tube røret har en levetid på hele 5000 timer, så I er sikrede udendørsvarme over mange år.

En af fordelene ved en terrassevarmer væghængt er, at den er diskret og ikke optager plads i udendørsindretningen. Overvej at hænge den under tagudhænget. Du kan også bruge terrassevarmeren indendørs i for eksempel din udestue eller gildesal. Over 90 procent af energien omdannes til varme, der rækker 3 meter i omkreds.

Klassisk terrassevarmer i stål

stål varmer

Du får næsten ikke en billigere terrassevarmer i så elegant design som denne. Det fritstående apparat har en smal form, og det visuelle sammenspil mellem sølvfarven og den orange-gullige top efterlader et behageligt indtryk. Har man børn, så skal man ikke bekymre sig om uheld. Sikkerheden er i højsædet, eftersom en indbygget mekanisme stopper for gasforsyningen i det øjeblik, terrassevarmeren tippes mere end 45 grader.

Med denne investering får du ikke kun en effektiv terrassevarmer med gas men også en meget miljøvenlig varmekilde. Sammenligner man med andre modeller, så reducerer den her CO2-udslippet med næsten en tredjedel, fordi den er lavet med en såkaldt øko-brænder. Samtidig spares der også på gassen, så du for færre midler kan varme udestuen, terrassen eller skuret effektivt op.

Terrassevarmer med flamme PLUS sort inkl. Cover

Terrassevarmer med flamme PLUS sort inkl. CoverDenne store terrassevarmer med et rustfrit stålgitter og karismatisk flamme minder om de professionelle terrassevarmere, man finder hos caféer og restauranter. Den brænder i et gasrør, som giver god varme og er tilpasset almindelige danske gasflasker, der er nemme at udskifte løbende. Du behøver ikke være bange for rustskader, da ståltypen er utrolig resistent under normale nordiske klimaforhold.

Du kan nemt tænde og slukke terrassevarmeren med den elektroniske tænding og varmeregulere undervejs. Denne terrassevarmer med flamme er både majestætisk og eksklusiv at se på, samtidig med at den med en højde på 227 centimeter kan levere varme over et stort areal som for eksempel et loungeområde. Regnslag følger med i købet, så du kan lade terrassevarmeren stå ude med god samvittighed.

Terrassevarmer med flamme

Ønsker man en lidt sydlandsk og eksotisk atmosfære samt en rustik effekt, så kan man overveje en terrassevarmer med synlig flamme. Er der noget hyggeligere end at sidde ude, når mørket falder på, og blive opvarmet kollektivt af levende ild? Selvfølgelig vil den lyse lue altid være godt beskyttet bag gitter og rør, så man ikke risikerer at brænde sig. Dette er et æstetisk flot alternativ til de små loft- og væghængte modeller, der godt kan ligne en lampe mere end en terrassevarmer.

Nogle går på den helt gammeldags vogn og bruger endog brænde til at tænde op i for eksempel ler brændeovn eller terrassepejs. Her skal man dog være typen, der kan lide at tænde bål op fra bunden.

Køb den her

Her er et par smutveje til pålidelige forhandlere, hvor du kan få glimrende terrassevarmer tilbud.

Moreland.dk

moreland logoMed fremragende Trustpilot anmeldelser og et stort udvalg af både gas terrassevarmere og el terrassevarmere, så er Moreland en god ressource. Der er store besparelser at hente på både væg- og loftshængende modeller, mens de også fører klassiske stående modeller med levende flamme. Under ”ofte stillede spørgsmål” får du praktisk brugervejledning og rådgivning til opstilling af terrassevarmeren og vedligeholdelse.

Moreland er et dansk firma, som specialiserer sig i artikler til haven og boligen.

Coop.dk

logo coop.dkGår du ind på Coop.dk, finder du også kvalitetsterrassevarmere, som er særligt nedsatte for medlemmer. Andre står til fast lavpris, så du for meget få penge kan sikre udendørshyggen om foråret og efteråret. Under fanen ”tilpas udvalg” kan du nemt navigere efter drømmemodellen og se, hvor stort udvalget er for hver enkelt. Du kan også prissortere, så du finder den absolut billigste terrassevarmer.

Coop er en af Danmarks største detailhandlere, som blandt andet står for butikkerne Fakta og Irma.

Frishop.dk

logo frishopPå Frishop.dk kan du købe terrassevarmere fra mærkerne Solamagic, Burda, Tansun eller Wishco. Du får en grundig guide til det bæredygtige valg, samt hvordan de forskellige varmekilder udnytter energi. Samtlige terrassevarmere på siden er i stilet nordisk og diskret design, mens der er besparelser over hele linjen. Derudover er fri fragt inkluderet i dit køb.

Frishop er et af landets mest populære online byggemarkeder og har base i Erritsø ved Fredericia.

10-4.dk

logo 10-4.dkHer får du stærke priser på både fritstående, hængende og bordstående terrassevarmere, som alle leveres på så kort tid som tre hverdage. De har et stort udvalg af det populære mærke Hortus samt forskellige etuier. Ønsker du lidt sparring kan du altid kontakte den kompetente kundeservicelinje, som kan rådgive omkring valg af terrassevarmer. Du kan selv justere prisintervallet ude i siden.

10-4 er en moderne tømmerhandel, som leverer over hele landet. Det er en tregenerationers familievirksomhed fra Ringkøbing.

Scroll til toppen