Sonos højtaler tilbud

Sonos er førende inden for trådløse højttalere. De laver simple og smukke designs, hvor du nemt kan finjustere lyden. Her på siden, kan du finde den billigste Sonos højtaler på tilbud uden at gå på kompromis med kvaliteten. Glæd dig til lækker lyd derhjemme - både til fest og til hverdag!

Sammenlign priser på sonos højtalere

Populære Sonos højtalere

Sonos One SL

Sonos er en af de absolut største producenter, når det kommer til multifunktionelt lydsystem i huset. Du kan få Sonos højttalere i mange forskellige versioner: Lige fra surround sound i hele hjemmet til en lille trådløs højtaler, som du kan flytte rundt og stille på hylder eller borde.

Vi screener blandt samtlige her på siden. Så du kan finde lige den højttaler, der matcher dit behov og smag. Når det kommer til at afspille musik og forbedre lyden på dit tv, så har Sonos flere højtalersystemer, du kan vælge mellem. Vi giver en kort introduktion til noget af det mest solgte software her:

Sonos beam: Af flere døbt som Sonos bedste allround højttaler til god lyd. Den lille aflange model tilsluttes nemt til Tv’et, så du kan få den ultimative streamingoplevelse. Du kan også bare høre Spotify og tilslutte din mobil via Bluetooth. Sonos beam fås i hvid og sort, og prismæssigt ligger den på 3000 - 4000 kroner.

Sonos move: Sonos move ligner lidt mere en traditionel højttaler pga. sin firkantede og kompakte form. Den har både Bluetooth og Airplay. Modellen er god til dig, der gerne vil høre yndlingsmusikken i høj kvalitet både ude og hjemme. Sonos move er relativt nem at transportere.

Sonos one: Den helt lille - og yderst budgetvenlige - højtaler. Sonos One er en petite men kraftfuld højtaler, som du nærmest kan pakke i tasken. Du kan connecte flere rum og skabe god lyd i ægte stereo.

Skab din helt egen hjemmebiograf

Alle højtalere styres nemt med Sonos appen, som du kan downloade til for eksempel din telefon. De fleste forbinder måske gode højttalersystemer med musik. Men faktisk er der ligeså mange tv- og filmelskere, der er fans af Sonos gode surround sound! Når du ser film, så er lyd indiskutabelt et af de vigtigste parametre for at leve sig 100 procent ind i oplevelsen.

Lyden skaber et stemningsbillede. Derfor er en billige Sonos højtalere ideelle at tilslutte til dit TV. Sonos anbefaler selv enten Arc eller Sonos Beam til at skabe den perfekte hjemmebiograf. Sonos Beam er til normale fjernsyn, mens Arc er til de større skærme. I begge pakker får du:

  • En Sonos soundbar, subwoofer til bassen og en højttaler.
  • Stemmestyring så du kan navigere nemt.
  • Mulighed for mere tydelig dialog på skærmen.

Investerer du i et helt sæt, hvor Sonos højttalere bliver en integreret del af dit TV-set up, så koster det selvfølgelig lidt mere. Du kommer formentligt op omkring 15.000 kroner - vel at mærke når vi snakker normalpris!

Start med én højttaler og udbyg senere

Sonos er nemme, fordi de har lavet så mange forskellige tjenester til lyd. Du kan starte med at købe en mindre og billigere Sonos One eller Sonos Roam. Når dit behov stiger, kan du udbygge med flere højttalere i alle rum i huset. Køber du en Sonos Sub, kan du tilslutte den til sammen med Arc, Playbar eller Beam for meget mere bas.

Alle højtalere kan tale sammen og forstærke hinanden. Det eneste, det kræver at styre dem, er Wi fi og en app. Mere simpelt bliver det næppe! Sonos højtalere på tilbud fungerer med alle dine yndlingstjenester. Det kan være alt fra Apple Music til Spotify. På samme måde kan du tilslutte din højtaler til fjernsynet, uanset om du kører med Philips eller Panasonic.

TIP: Hvis du synes en Sonos højtaler er for dyr, så er der også en masse andre alternativer. Tjek vores side med bluetooth højtaler tilbud, hvis du bare vil finde den billigste højtaler med bluetooth.

Spar penge og find en billig Sonos højtaler

Sonos udstyr kan - som alt andet teknik - godt være lidt pebret. Netop derfor ender procentbesparelser på bare 10 eller 20 procent hurtigt med at løbe op i mange hundrede kroner. Du går ikke på kompromis med den gode lyd, når du køber Sonos højttalere på tilbud - tværtimod! Faktisk frigør du penge i budgettet til potentielt at købe mere udstyr for.

Vi screener hver dag de produkter, som Sonos tilbyder, og finder de bedste tilbud hos forhandlerne. De kan have fødselsdagstilbud, sæsonudsalg eller lignende, som gør, at du kan finde ekstra billig lyd. Du kan enten købe en lille transportabel Sonos trådløs højtaler eller et helt højttalersystem.

Typisk får du mængderabat, hvis du bestiller mere på én gang. Når du har bestilt, så er det bare at læne sig tilbage og glæde sig til, at du får fremragende lyd!

Scroll to Top