Romaskine tilbud – de bedste romaskiner til prisen

romaskine tilbud - billige romaskinerRomaskine træning er en effektiv full-body workout. Du behøver kun træne korte programmer á 20-30 minutter for at få positive effekter med træningen. Du styrker alle de store muskelgrupper, øger din forbrænding og får en betydningsfuld konditionstræning.

Hvis du nu er fast besluttet på at romaskinen er den rette træningsmaskine for dig, så er næste step at finde den rette maskine. Vi vil anbefale dig at finde en billig romaskine, men samtidig en i god kvalitet.

Så benyt dig af et godt romaskine tilbud og få en i god kvalitet til en skarp pris.

Test af billige romaskiner – her får du mest for pengene

Vi har i denne test taget et kig på billige romaskiner og giver dig herunder et overblik over hvor du får mest for pengene. Vi har kun taget et kig på romaskiner i høj kvalitet på tilbud, så du er sikker på at finde et godt produkt til en skarp pris.

Herunder kan du se de mest populære romaskiner til prisen. Der er noget for nybegynderen og for dig der vil have højeste kvalitet til en formidabel pris. Uanset hvilken romaskine du vælger, så kan du få trænet hele kroppen effektivt.

ODIN R5ODIN R5 – Hvis det skal være så billigt som muligt

ODIN R5 er uden sammenligning den billigste romaskine i denne test. Til gengæld er prisen ikke så langt under Top Sport modellen som vi vurderer er væsentligt bedre.

Her får du en lille maskine, der både er foldbar og praktisk. Der er dog ikke så mange muligheder når det kommer til modstandsniveauer, da du kun har 4 valgmuligheder, hvilket er langt færre end de andre romaskiner.

Men er budgettet lavt og har du ikke de høje krav til din romaskine udover at du kan forbrænde kalorier, følge med i tid, distance, antal træk og lignende på computeren, så kan denne maskine selvfølgelig sagtens bruges.

ODIN R5 vejer kun sølle 15 kg., hvilket er meget mindre end de 2 forrige maskiner på hhv. 27 og 40 kg., hvilket selvfølgelig ofte hænger lidt sammen med kvaliteten og hvor robust den er. Dog skriver forhandleren at den kan holde til 130 kg., så umiddelbart bør den være fint nok, da forhandleren samtidig tilbyder 365 dages returret.

Vær opmærksom på at denne maskine er med elastiktræk, hvilket ikke giver en nær så god oplevelse som fx. luft eller vandmodstand. Du kan dog tage et kig på Odin R6 hos samme forhandler, som er med magnestik modstand, hvilket er et skridt op fra hydraulisk modstand

Masterfit TP900 romaskine – Bedste tilbud på højeste kvalitet

Masterfit TP900Masterfit TP900 er vores favorit, hvis du vil have en meget kraftig og solid træningsmaskine med luftmodstand.

Masterfit TP900 er langt fra den billigste romaskine på markedet, men til gengæld får du en ekstremt god oplevelse for pengene, samt en maskine du kan bruge i mange år.

Romaskinen er udviklet til dig der vil have det bedste i dit hjemmetræningsrum eller til arbejdspladsens fitnessrum.

Romaskinen har 9 modstandsniveauer, hvilket betyder at den kan tilpasses alles behov, hvilket er positivt. Derudover har du mulighed for at opsætte personlige mål, hvis du vil ramme bestemte tider, distancer eller kalorier forbrændt. Du kan sågar også vælge et spil, hvilket gør træningen sjovere.

På forhandlerens side kan du se flere billeder, se fx. billedet med computeren, hvor du kan se hvordan du kan placerer din telefon, hvis du ønsker at se film eller andet under træningspasset.

En 40 kg. tung og robust romaskine der kan bruges af personer på op til 150 kg.

Top Sport RW500TOP Sport RW500 romaskine – Mest for pengene

Hvis budgettet ikke rækker til Masterfit TP900 som er vores favorit, så kan du stadigvæk få trænet hele kroppen med et godt romaskine tilbud.

Vi har nemlig taget et kig på Top Sport RW500 der også er en stabil romaskine med magnetbremsesystem og med hele 10 modstandsniveauer. Derudover har træningsmaskinen et polstret sæde med kuglelejer som holde til hele 120 kg.

Computeren kan vise alle de nødvendige informationer såsom tid, distance, kalorier, træk pr minut og total antal træk. Der er desværre ingen træningsprogrammer, men det kan de fleste også sagtens undvære.

Der er også mange andre fordele ved denne romaskine. Du får nemlig store fodstøtter med velcro-fastgørelse, så fødderne er placeret godt, derudover er den foldbar, så du nemt kan gemme den af vejen, hvis du ikke vil have den stående fremme hele tiden.

Lige nu kan du erhverve denne billige romaskine med 2.000 kr. i rabat og derudover har romaskinen fået mærkatet “Billigst på Pricerunner”, hvilket betyder at der virkelig er tale om en prisvenlig maskine, som samtidig er i fin kvalitet til hjemmetræningen.

OBS: Grundet den nuværende situation er TOP Sport RW500 romaskine desværre udsolgt. Vi anbefaler dig at se HS-060R - Hop-Sport romaskine i stedet, hvis du vil have et godt og billigt alternativ.

Gode råd til køb af romaskine på tilbud

mand træner på romaskine

Når du køber romaskine på tilbud, er det vigtigt, at du er opmærksom på funktion, indstillingsmuligheder og kvalitet. Der er forskel på mennesker og deres ambitioner i forhold til træning.

Før du køber en billig romaskine, skal du være afklaret med dine træningsbehov og dine krav i forhold til romaskine træningsprogrammer.

Du skal forholde dig til følgende detaljer og specifikationer på maskinerne:

  • Type af modstand (hydraulisk, magnetisk, luft eller vand)
  • Mærke (Billigt eller kvalitetsmærke)
  • Omfang af indstillingsmuligheder (Modstandsniveauer m.m.)
  • Antal brugerprogrammer.

Luftmodstand er den mest populære modstandstype, når det kommer til romaskiner, da den giver en god og realistisk ro-oplevelse. Derudover er vandmodstand også et godt valg, da den giver den klart mest autentiske ro-oplevelse af at ro på vandet, hvilket kan være et krav fra dig der normalt ror udendørs.

Hydraulisk modstand (elastik) er den klart billigste modstand som vi normalt ikke anbefaler, da det føles langt mere “falsk”. Sidst men ikke mindst kan du også finde billige romaskiner med magnetisk modstand, hvilket er bedre end hydraulisk, da den er mere lydløs. Desværre er oplevelsen heller ikke i top.

Nu kender du i hvert fald forskellen på de forskellige modstandstyper og det kan måske hjælpe dig til at træffe den rette beslutning, hvis du fx. er i tvivl om hvad forskellen er på den billigste af vores anbefalinger og de dyreste af vores anbefalinger. Du kan tage et kig på Apollo Hybrid AR Rower hos Abilica Online, hvis du vil have en god romaskine med vandmostand, som giver en rigtig god oplevelse (desværre er den udsolgt i længere tid lige pt).

Hvilke brands kan jeg finde på romaskiner på tilbud?

Romaskinen er det perfekte redskab til en effektiv hjemmetræning. Det er en kompakt maskine, som ikke tager meget plads i hjemmet.

Når du vil have den bedste romaskine på tilbud, skal du først og fremmest vælge model fra de bedste mærker på markedet for funktionelt træningsudstyr:

Fælles for alle mærker er, at de designer og udvikler træningsudstyr i bedste kvalitet. Kvaliteten har betydning for, at du kan lave intensive træningsprogrammer med høj modstand.

De forskellige brands udvikler træningsmaskiner til forskellige behov og niveauer. Når du skal vælge den bedste maskine til dig, skal du tage afsæt i dine erfaringer med at ro samt dine ambitioner.

Vælg den bedste romaskine på tilbud til din hjemmetræning

At vælge den rigtige romaskine på tilbud til hjemmetræningen er ikke altid lige nemt, da der altid er mange gode tilbud online. Det kan dog være svært at gennemskue hvad forskellen er på de forskellige træningsmaskiner, da forskellige tests på internettet skriver forskellige ting.

Hvis du vil være sikker på at købe noget godt, så kan du altid besøge Tilbudskongen.dk, hvor vi altid skriver vores ærlige mening om de forskellige produkter. I forhold til romaskiner, så er Concept2 testvinderen igennem mange år, og det er også den maskine du ser i de fleste fitnesscentre. Dog skal du også forvente at ofre 8-10.000 kroner for at få fat i en Concept2.

Så skal du finde en god og funktionel romaskine som giver en god oplevelse, er slidstærk, tåler høj modstand, har træningsprogrammer og hvad du nu ellers drømmer om – så sammenlign produkternes specifikationer, så du kan træffe det rette valg. Her bør du kigge på modstandstypen, vægten og mærket. Du kan ofte let se på et produktbillede, hvis materialerne ser alt for billige ud.

Hvis du besøger Abilica Online, så er du altid sikker på at finde et produkt i højeste kvalitet og det gælder hvilken som helst træningsmaskine du vælger. Det er nemlig den forhandler i Danmark der er mest kvalitetsbevidst, hvor de ikke går efter at konkurrer efter laveste pris, selvom de uden tvivl har skarpe tilbud.

Concept2, Abilica, Masterfit & Tunturi er i den grad mærker du bør holde øje med, hvis kvaliteten har en stor betydning for dig.

Dette skal du vide om test af romaskiner

Hvert år laves der romaskine tests, som anmelder de nyeste træningsmaskiner på markedet. Du kan med fordel bruge samme testkriterier, som anvendes i de professionelle tests.

  • Vand- eller hydrauliskmodstand? Vandmodstand skaber den mest støjsvage anvendelse med maskinen til roning. Vil du have en billig romaskine, skal du vælge hydraulisk modstand.
  • Antal brugerprogrammer? Er det første gang, du køber denne type træningsmaskine, har det stor betydning, at du får en række programmer, som du frit kan benytte dig af. De bedste maskiner giver dig op til 15 programmer. Programmerne har betydning i forhold til at skabe træningsvariationer.
  • Indstillingsmuligheder? For at opnå den korrekte og optimale træning, skal din maskine kunne indstilles specifikt i forhold til dig.

Kriterierne kan du bruge, hvis du er i tvivl om, hvilken billig romaskine du skal vælge. Mens nogle mennesker lægger vægt på at have en god og funktionel maskine, har andre sportsudøvere brug for en professionel maskine, som skal bruges til intensiv træning.

Lær den rigtige roteknik

Få mest muligt ud af din træning ved at lære den korrekte roteknik. Tag dig 2 minutter og se videoen herunder, så du er sikker på at du udføre din træning korrekt.

Credits: Video af Abilica Online

Find tilbud på alle træningsmaskiner

En effektiv træning kan opnås på en romaskine, men der er også mange andre muligheder, hvis du vil træne i hjemmet. Herunder kan du læse lidt om hvilke træningsmaskiner du også finder på tilbud her på siden.

Motionscyklen – En god og nem maskine, der passer godt til nybegynderen. Hvis du vil i gang med at træne stille og roligt derhjemme, så kan denne maskine anbefales.

Løbebåndet – Endnu et godt valg til en hård og effektiv træning, hvis du er vant til at løbe udendørs er det her klart et godt alternativ.

Crosstraineren – Godt valg, uanset om du vil holde formen vedlige eller tabe vægt. Har du en skade, så læs artikler om hvorfor denne er et godt valg.

Spinningcyklen – Den lidt hårdere træning, der virkelig giver sved på panden. Især en god idé til dig, der allerede er i god form og gerne vil udfordre dig selv.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvor finder jeg det bedste tilbud på en romaskine?

Der findes i dag mange steder du kan købe fitnessmaskiner, og derfor kan det også virke ret overskueligt at finde det bedste tilbud på en romaskine netop nu. Vi har i denne guide været ude og støvsuge markedet, for de bedste romaskine tilbud netop nu.

Hvorfor købe en romaskine?

En romaskine er en af de maskiner som træner hele din krop, samtidig med den er utrolig skånsom for dine led. Med en romaskine får du både trænet ben, arme samt ryg og mavemuskulatur. Derfor er den god til både vægttab samt styrketræning.

Hvad koster en romaskine på tilbud?

Romaskiner fås i mange forskellige modeller, og der er stor forskel i prisen. Prisen afhænger blandt andet hvilken modstandstype der bliver brugt. Den dyreste form for modstandstype er vandmodstand, da den give den mest autentiske følelse af at ro. Finder du en romaskine med vandmodstand på tilbud, kan der være flere tusinde kroner at spare.