Pulsur tilbud – Gode pulsure til prisen

dame der har købt et billigt pulsurEt pulsur er en genial tilføjelse til dit træningsudstyr. Afhængig af hvilket pulsur tilbud du vælger, har et sådant ur mange forskellige funktioner. Den vigtigste er selvfølgelig, at den kan måle din puls.

Det er et vigtigt redskab at kende ens puls under træning, da du på den måde kan træne efter at ramme forskellige pulszoner. Det er en måde at træne på, som gør, at du kan få langt mere ud af din træning, og at du ved, hvad du får ud af træningen.

Her på siden kommer et godt overblik over de mange pulsur tilbud på markedet.

Mest solgte pulsur

Sportsbuddy Veryfit V1
Fast lav pris
Pris 499,-

Bedste til prisen

Sportsbuddy Veryfit V2
Fast lav pris
Pris: 599,-

Det bedste med GPS

Sportsbuddy Veryfit Sport
Fast lav pris
Pris: 1.199,-

Hvad skal et pulsur kunne?

Et helt basalt pulsur måler din puls ved hjælp af optisk pulsmåling i håndleddet. Der sidder nemlig et antal små dioder inde i uret, som lyser dit håndled op, og på den måde kan pulsen registreres. Derfor kan din hudfarve have indvirkning på, hvor godt pulsmålingen fungerer, og lige så hvis du har mørke hår på armene.

Udover at skulle måle din puls er der en række andre egenskaber, som selv et billigt pulsur kan have. Du kan for eksempel finde et pulsur med gps, hvilket gør uret effektivt til at tracke træning, som foregår over distancer – hvis du for eksempel løber eller cykler. En ulempe ved et pulsur til cykling er dog, at det skal sidde på håndleddet for at kunne måle puls, selvom det ville være lettere at kigge på uret, hvis det sad på styret.

Man kan også få et pulsur med skridttæller. Hvis du godt kan lide at have dit pulsur på hele dagen, er det altså en smart indbygget funktion. Hvis du kun bruger dit ur til for eksempel løb, er det selvfølgelig også rart at vide, hvor mange skridt man har løbet.

Pulsure fås også til børn, og det kan være sjovt for selv de yngste, der løber eller cykler med, at følge med i deres egen træning.

Populære mærker

Hvis du vil sikre dig at benytte et godt pulsur tilbud online, så er det en god idé at kigge efter gode tilbud på populære mærker.

Herunder kan du læse om nogen af de mest populære mærker af pulsure, som altid sikre dig god kvalitet for pengene.

Garmin pulsur

Garmin er et af de mest førende mærker, når det kommer til pulsure, og de rangerer altid højt i diverse pulsur test.

Garmin er kendt for sine Forerunner og Fenix ure, og alle Garmins ure har utallige funktioner. Der er indbygget Bluetooth, Wi-Fi og selvfølgelig aktivitetstracker. Et Garmin pulsur pris sættes selvfølgelig også efter de mange funktioner, og det er derfor et ur i den højere prisklasse. Til gengæld kan man sagtens finde et Garmin pulsur på tilbud.

Garmin laver desuden nogle feminine og elegante pulsure, som er blandt det bedste pulsur til kvinder.

Polar pulsur

Et andet populært mærke er Polar. De leverer nogle højteknologiske pulsure, som kan det meste.

Et Polar pulsur er let og har et lækkert design. Og så er der i nogle af urene indbygget søvnovervågning, så du kan holde øje med din søvnkvalitet.

Polar laver tilmed pulsure, som virker under vand og derfor er perfekte til svømning. De har funktioner som Bluetooth, GPS og wattmåling til løb. Og du kan selvfølgelig også indimellem finde et Polar billigt pulsur på tilbud.

TomTom pulsur

Et TomTom pulsur er et af de mærker, som egner sig rigtig godt på budget, hvis man gerne vil have måske ikke nødvendigvis det bedste pulsur i test, men et billigt pulsur på tilbud, der kan det, det skal.

TomTom laver praktiske pulsure, hvis skærm giver et godt overblik.

Der er selvfølgelig også indbygget GPS, og deres pulsur fås med mulighed for at downloade musik ned på uret.

Derfor skal du kende din egen puls

Din puls fortæller dig meget om dig selv. Den kan nemlig fortælle dig om du er i god eller dårlig form. Derudover kan den fortælle dig om din kondition bliver forbedret, hvis du er i gang med at forbedre din form.

Det er vigtigt at du kender din hvilepuls og din maksimalpuls, hvis du vil tracke om der er fremskridt i din træning. Hvis din form er nogenlunde god vil du nemlig have en hvilepuls på omkring 60, hvor du bør forbedre formen, hvis din hvilepuls er på over 70. Du måler din hvilepuls om morgenen, når du vågner.

For at finde din makspuls skal du træne intensivt i noget tid. Du kan bruge motionscyklen eller løbebåndet.

Du kan få meget mere information om hvad du skal vide om hvilepuls, makspuls og hvordan du opnår dine mål i denne artikel på iform.dk

Køb dit pulsur her

Der findes også andre gode mærker inden for pulsure, heriblandt Sigma og Samsung, som også begge er dygtige til pulsure.

Så hvis det er det pulsur tilbud, du kan finde, behøver du ikke tøve med at slå til.