Billigt pulsur på tilbud

Et pulsur er en genial tilføjelse til dit træningsudstyr. Afhængig af hvilket pulsur tilbud du vælger, har et sådant ur mange forskellige funktioner. Den vigtigste er selvfølgelig, at den kan måle din puls.

Her på siden finder du et godt overblik over de mange pulsur tilbud på markedet.

Find billige pulsure her

Vores favorit

Lækre produkter

Gode priser

Gode tilbud

Stort udvalg

Gode mærker

Op til 50% rabat

Kæmpe udvalg

Lave priser

Hvad skal et pulsur kunne?

Et helt basalt pulsur måler din puls ved hjælp af optisk pulsmåling i håndleddet.

Der sidder nemlig et antal små dioder inde i uret, som lyser dit håndled op, og på den måde kan pulsen registreres.

Derfor kan din hudfarve have indvirkning på, hvor godt pulsmålingen fungerer, og lige så hvis du har mørke hår på armene.

Udover at skulle måle din puls er der en række andre egenskaber, som selv et billigt pulsur kan have.

Du kan for eksempel finde et pulsur med gps, hvilket gør uret effektivt til at tracke træning, som foregår over distancer – hvis du for eksempel løber eller cykler.

En ulempe ved et pulsur til cykling er dog, at det skal sidde på håndleddet for at kunne måle puls, selvom det ville være lettere at kigge på uret, hvis det sad på styret.

Man kan også få et pulsur med skridttæller. Hvis du godt kan lide at have dit pulsur på hele dagen, er det altså en smart indbygget funktion.

Overvejer du i stedet at anskaffe dig en ren skridttæller, altså en skridttæller uden andre funktioner, så kan du finde gode tilbud på skridttællere her.

Hvis du kun bruger dit ur til for eksempel løb, er det selvfølgelig også rart at vide, hvor mange skridt man har løbet.

Pulsure fås også til børn, og det kan være sjovt for selv de yngste, der løber eller cykler med, at følge med i deres egen træning.

hold styr på din puls med et pulsur

Populære mærker

Hvis du vil sikre dig at benytte et godt pulsur tilbud online, så er det en god idé at kigge efter gode tilbud på populære mærker.

Herunder kan du læse om nogen af de mest populære mærker af pulsure, som altid sikre dig god kvalitet for pengene.

Garmin pulsur

Garmin er et af de mest førende mærker, når det kommer til pulsure, og de rangerer altid højt i diverse pulsur test.

Garmin er kendt for sine Forerunner og Fenix ure, og alle Garmins ure har utallige funktioner. Der er indbygget Bluetooth, Wi-Fi og selvfølgelig aktivitetstracker.

Et Garmin pulsur pris sættes selvfølgelig også efter de mange funktioner, og det er derfor et ur i den højere prisklasse.

Til gengæld kan du sagtens finde et Garmin pulsur på tilbud.

Garmin laver desuden nogle feminine og elegante pulsure, som er blandt det bedste pulsur til kvinder.

Polar pulsur

Et andet populært mærke er Polar. De leverer nogle højteknologiske pulsure, som kan det meste.

Et Polar pulsur er let og har et lækkert design. Og så er der i nogle af urene indbygget søvnovervågning, så du kan holde øje med din søvnkvalitet.

Polar laver tilmed pulsure, som virker under vand og derfor er perfekte til svømning. De har funktioner som Bluetooth, GPS og wattmåling til løb. Og du kan selvfølgelig også indimellem finde et Polar billigt pulsur på tilbud.

TomTom pulsur

Et TomTom pulsur er et af de mærker, som egner sig rigtig godt på budget, hvis man gerne vil have måske ikke nødvendigvis det bedste pulsur i test, men et billigt pulsur på tilbud, der kan det, det skal.

TomTom laver praktiske pulsure, hvis skærm giver et godt overblik.

Der er selvfølgelig også indbygget GPS, og deres pulsur fås med mulighed for at downloade musik ned på uret.

Derfor skal du kende din egen puls

Din puls fortæller dig meget om dig selv. Den kan nemlig fortælle dig om du er i god eller dårlig form.

Derudover kan den fortælle dig om din kondition bliver forbedret, hvis du er i gang med at forbedre din form.

Det er vigtigt at du kender din hvilepuls og din maksimalpuls, hvis du vil tracke om der er fremskridt i din træning.

Hvis din form er nogenlunde god vil du nemlig have en hvilepuls på omkring 60, hvor du bør forbedre formen, hvis din hvilepuls er på over 70.

Du måler din hvilepuls om morgenen, når du vågner.

For at finde din makspuls, skal du træne intensivt i noget tid. Du kan bruge motionscyklen eller løbebåndet. I øvrigt er begge maskiner utroligt populære til hjemmebrug.

Overveje du selv at anskaffe dig en af de to motionsmaskiner til hjemmebrug, så kan du se motionscykel tilbud her og løbebånd tilbud her. Vi kan godt afsløre på forhånd, at du finder rigtig gode tilbud på både motionscykler og løbebånd, hvis du klikker på linket.

Du kan desuden få meget mere information om, hvad du skal vide om hvilepuls, makspuls og hvordan du opnår dine mål, i denne artikel på iform.dk

Køb dit pulsur her

Der findes også andre gode mærker inden for pulsure, heriblandt Sigma og Samsung, som også begge er dygtige til pulsure.

Hvis det er det pulsur tilbud du finder, behøver du ikke tøve med at slå til.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvor finder jeg det bedste tilbud på et pulsur?

Pulsure har for alvor slået igennem, og det betyder også at der er rigtig mange af dem på markedet, og efterhånden lige så mange forhandlere. Det gør det til lidt af en jungle at finde rundt i. Derfor kan det være en god idé at finde en guide, der har sat sig ind i markedet. Vi har i denne guide undersøgt markedet, og fundet de bedste pulsure tilbud, der er på markedet netop nu.

Hvorfor købe et pulsur?

Et pulsur er godt til dig der gerne vil have et bedre overblik over din træning. Det giver dig nemlig ikke blot din puls, men også mange andre effektive informationer, du kan bruge i din træning. Et pulsur kan både bruges af nybegynderen og af den garvede fitnessnørd.

Hvad koster et pulsur på tilbud?

Når vi taler pulsure, så kan der være store prisforskelle på ure der egentlig kan det samme. Ligesom med så meget andet elektronik, så betaler man ofte for mærket. Der kan være mange penge at spare, hvis du ikke går op i mærket, men funktionaliteten. Og der kan være endnu flere penge at spare, hvis du finder sådan en model på tilbud.