PS4 tilbud - Køb en billig Playstation 4 her

almindelig sort PS4En PlayStation 4 er et relativt dyrt forbrugskøb. Derfor er selv den mindste procentvise besparelse værd at tage med.

Vi har heldigvis gjort det nemt, da vi herunder har samlet de bedste danske forhandlere, der ofte har Playstation 4 tilbud.

Du kan også altid finde en billig PS4 her på siden ved at kigge på vores mest populære PS4 tilbud.

Populære butikker

PS4 Tilbud – Lavere pris eller spændende pakketilbud

Der findes mange interessante PS4-tilbud på det danske marked. Det inkluderer ikke blot konsoller, der kan erhverves til lave priser. Du kan også være heldige at støde på interessante pakketilbud, der ofte indeholder en PS4, en PS4 controller, og et spil til PS4.

I begge tilfælde er der penge at spare, hvorfor det kan betale sig at holde øjnene åbne. Hvis du har i sinde at erhverve dig en spillekonsol, er dette en ideel måde at gøre det på. I nogle tilfælde kan du tilmed være heldig at finde en lav PS4 pris, der kan spare dig for en betydelig sum penge.

PlayStation 4 Slim eller Pro – hvad er forskellen?

PS4 pakketilbud med Fifa

Den populære PS4 (hedder i dag PS4 Slim) leverer sublime spiloplevelser. PS4 Pro er den kraftigere storebror, der er hurtigere og kan afvikle spil i 4K. Begge konsoller er kompatible med VR, og leveres med den klassiske DUALSHOCK-controller. Derfor er du klar til at spille med det samme.

Men hvad er de egentlige forskelle mellem PS4 Slim eller PS4 Pro? Den hovedsagelige forskel er grafikken. Et grafiktungt spil kræver mere af konsollens specifikationer – særligt hvis du ønsker at nyde den højest mulige opløsning på et 4K TV. Herunder ses en liste over de primære forskelle mellem de to PS4-konsoller.

PS4 Slim

Slim-varianten har erstattet den originale konsol, men har dog fået er mere kompakt design. Til trods for det smallere design, får du alligevel kraft til både spil og underholdning. Denne konsol er et godt valg for dig, der gerne vil spille og streame, men ønsker at holde købssummen på et sobert niveau:

  • Er tyndere og lettere end den originale PS4 og den nye PS4 Pro
  • Vælg mellem en lagringskapacitet på 500 GB eller 1 TB
  • Kompatibel HDR og de unikke VR briller til PS4

PS4 Pro

PS4 Pro er designet til at være en kraftfuld maskine, der muliggør spil og streaming i 4K-opløsning. Med denne konsol får du levende og skarpe billeder, såfremt den er koblet til et 4K HDR-TV. Ønsker du en hurtigere og bedre oplevelse, når du spiller, er en PS4 Pro det bedste valg.

  • Gaming og streaming i høj opløsning (4K-opsklaring til 2160p)
  • To gange så kraftig som PS4 Slim – har bl.a. dobbelt så meget GPU-kraft
  • Byder på HDR (High Dynamic Range), der giver mere levende farver
  • Kan afvikle forbedre og pænere PS4 Pro Enhanced-spil


Credits: Youtube Video af Playstation

PlayStation 4 fås i mange varianter

Du kan ikke blot vælge mellem Slim- og Pro-modellerne. Der er også adskillelige varianter af hver disse. Hvis du ved, at du skal have mange spil installeret, er det en god idé at vælge en PS4 1TB, der har en harddisk med god hukommelsesplads. Der fås selvfølgelig både en PS4 Pro og en PS4 Slim 1TB.

Det er dog ikke kun mængden af hukommelsesplads, der adskiller de mange varianter fra hinanden. Også ift. udseendet er der stor forskel. Som udgangspunkt fås begge modeller i hhv. sort og hvid, men der laves ofte også limiterede udgaver i samarbejde med spiludviklere eller af Sony selv.

Hvis du skal købe en PS4, så køb PlayStation 4 med stor omhu og fokus på egne kriterier. Heldigvis er antallet af forhandlere så stort, at alle kan finde en ideel model, uanset deres behov og ønsker. Den populære konsol forhandles bl.a. af Bilka, Føtex, Coolshop og Elgiganten, der også forhandler flere limiterede udgaver.

Kan du vente med at købe din Playstation, så udkommer Playstation 5 angiveligt i slutningen af 2020.

Afstem dine kriterier, inden du vælger

Har du besluttet dig for at investere i en PlayStation, så køb PS4 med omhu – vælg ikke blot den første model, du støder på. I stedet bør du afstemme med dig selv, hvad dine vigtigste kriterier er. Er dine behov basale, kan du nøjes med en PS4 Slim 500 GB, der er den billigste PS på markedet.

Skal du købe din første PlayStation, er det sandsynligvis også tilstrækkeligt med førnævnte model. Det er kun i tilfælde af, at du har yderligere behov og ønsker, at de dyrere, mere kraftfulde modeller skal overvejes. Vil du ikke gå på kompromis, er det naturligvis den ypperste model af PS4 Pro, der skal i indkøbskurven.

Det bør dog nævnes, at der findes mange glimrende PS4 pakketilbud, der indeholder billige PS4 spil. I mange tilfælde kan du købe pakketilbud, der indeholder PlayStation 4 Plus. Et PS4 Plus-abonnement er nødvendigt, hvis du ønsker at spille online med eller mod dine venner.

Oplev en ny verden af gaming med PlayStation VR

Der findes mange forskellige former for PS4 tilbehør. Det er ikke alt, der er lige nødvendigt. Man kan diskutere nødvendigheden af et PS VR-headset, men det lader dig udforske nye verdener i hundredvis af VR-spil. Derfor vil du få spiloplevelser, du aldrig havde troet, ville være mulige.

Uanset hvilken af de mange PS4-varianter du køber, vil den være kompatibel med VR. Derfor kan du fordybe dig i unikke 360-graders verdener, hvor det er dig, der er centrum. For at kunne begive dig ud på VR-eventyr, skal du bruge et PS VR-headset og et PlayStation Camera.

Læs mere på Playstation VR på deres officielle side.

Køb af brugt PS4 – kan det betale sig?

Du kan undgå at betale en fuld PlayStation 4 pris, hvis du køber en brugt konsol. Det kan du gøre flere steder, herunder DBA.dk og Facebook. Du skal dog være varsom, hvis du vælger at købe en brugt PS. Der er ikke nogen garanti for, at det hele virker, som det skal – og du kan ikke aflevere den tilbage, hvis den bryder sammen.

Derfor er det ofte bedst at købe en ny PlayStation. Derved er du garanteret, at det hele virker optimalt. Det er heldigvis nemt at finde en række gode PS4 tilbud her på siden, hvorfor du også kan finde en ideel model, der harmonerer med dine kriterier. Husk dog at vælge med afsæt i både nuværende og fremtidige behov.

Køb din PS4 her

Klik på knappen herunder og find den rette PS4 med det tilbehør du søger efter.

Scroll til toppen