Printer tilbud - find den bedste printer til hjemmet her

En printer findes i uendeligt mange former og størrelser og med et hav af forskellige funktioner. Har du for eksempel brug for en printer med scanner, en trådløs printer eller måske bare en helt almindelig printer koblet til din hjemmecomputer? Uanset hvad du søger, så finder du de bedste printer tilbud her på siden. Vi opdaterer dagligt siden, således du altid kan finde dig en god og billig printer.

Vælg den helt rigtige printer til dine behov

billig sort air printer

I dag findes der et hav af printere, som alle kan opfylde forskellige behov, og de fleste af dem kan langt mere end blot at printe blæk på papir.

Der findes blandt andet fotoprintere, mobilprintere, trådløse printere, miniprintere, bærbare printere og meget mere.

Alle printere har hver deres spidskompetencer, og her på siden kan du også finde en billig printer i høj kvalitet. For eksempel betyder dråbestørrelsen på en blækprinter meget for kvaliteten, hvorfor nogle printere vil være bedst til tekst, mens andre printere vil være bedst til at printe billeder.

Det kan være svært at overskue de mange muligheder, og ikke mindst finde frem til, hvilken type printer der bedst opfylder dine behov.

Vi har forsøgt at gøre valget en lille smule nemmere ved nedenfor at gennemgå nogle af de mest populære brands og typer af printere.

Hos Tilbudskongen finder du masser af printer tilbud fra alle de populære brands.

Blækprinter eller laserprinter?

Et af de første valg, du skal gøre dig, er, hvorvidt du skal have en blæk- eller laserprinter.

Du kan uden problemer finde en billig printer med både blæk og laser, men der er stor forskel på, hvordan en laserprinter og blækprinter fungerer.

De fleste private har i dag en blækprinter stående i hjemmet, men der er mange fordele at hente ved begge type printere.

Hvor en blækprinter bruger blækpatroner, der består af blæk i flydende form, som påføres papiret via dyser, bruger en laserprinter lasertonere, hvor ”blækket” er i pulverform. Pulveret farver utroligt kraftigt og bliver ikke overført til papiret på samme måde, som det flydende blæk gør.

En lasertoner fungerer således, at pulveret bliver overført til papiret via elektriske ladninger, altså overføres det ved hjælp af varmeudvikling. Det betyder også, at der er nogle begrænsninger for, hvilken type papir man kan bruge i en laserprinter, da det ikke er alle typer behandlet papir, som tåler den varmeudvikling, der opstår i en laserprinter.

En laserprinter er dog langt hurtigere til at printe, end en blækprinter er. Desuden har en lasertoner højere kapacitet end blækpatroner og kan indeholde langt flere print. Derfor har laserprinteren også vundet stor popularitet på kontorerne hos virksomheder.

Det er dog kun en blækprinter, som kan printe på fotopapir. Skal du eller din virksomhed derfor printe billeder, vil en blækprinter være at foretrække.

En klar fordel ved at vælge en laserprinter er også, at den printer hurtigere, og dyserne har en højere kapacitet end en blækpatron. Disse to egenskaber gør en laserprinter oplagt til erhvervsbrug. Dog kan en laserprinter ikke printe på fotopapir, så skal man printe billeder eller andet materiale i højere kvalitet, vil en blækprinter være et bedre valg.

Hvilken printer som passer bedst til dit behov, ved kun du. Herunder kan du læse lidt mere om de forskellige typer af blæk- og laserprintere.

Trådløs printer

En trådløs printer kan være en god løsning, hvis du gerne vil kunne flytte på din printer løbende eller bare ønsker ekstra høj funktionalitet.

En trådløs printer kan gemmes af vejen i skabet og tages frem, når du skal bruge den – helt uden at du skal tænke på at styre et hav af ledninger.

Hvad der er endnu bedre, er, at en trådløs printer sagtens kan være en billig printer.

Den vil som regel fungere via Wi-Fi opkobling, og har du derfor brug for at tage din printer med dig på arbejde eller til eksamen, skal du blot sikre dig, at der er en Wi-Fi forbindelse på stedet. Således kan den altså sagtens bruges andre steder end i hjemmet.

Med en Bluetooth printer skal du ikke engang tænke på at huske et kabel fra computer til printer; du skal blot tilslutte Bluetooth på begge enheder, og så er du hurtigt klar til at printe.

Mini printer

Miniprinteren bliver også ofte omtalt som polaroid printeren.

Er du glad for at tage billeder, vil en miniprinter give dig mulighed for at printe billeder direkte fra din mobiltelefon eller tablet og ned på fotopapir.

Så kan du hurtigt og nemt printe dine yndlingsferiebilleder og samle dem i et hyggeligt, analogt fotoalbum eller måske hænge dem op på væggen.

Nogle miniprintere har også mere avancerede funktioner, hvor du for eksempel kan printe klistermærker ud. Det er dog sjældent, at de billigere printere kan dette.

Miniprinteren fås både med ledning og som en trådløs printer, og den fylder som regel ikke mere, end at den kan være i din lomme.

Air printer

Har du en Apple enhed, for eksempel en iPhone eller iPad, så kan en Air printer være den bedste printer for dig.

Med en printer, som er understøttet af Airprint, kan du udskrive dokumenter direkte fra din iPhone eller iPad og over på papir.

Det eneste, det kræver, er, at din iPhone eller iPad og Air printeren er tilkoblet et Wi-Fi netværk, og at begge dele er inden for netværkets rækkevidde.

Printer med scanner

Det er også værd at overveje, om du skal investere i en printer med scanner.

Står du for eksempel og skal bruge flere versioner af noget materiale, som ikke er tilgængeligt på en computer, så kan en scanner være en fantastisk løsning. Du lægger blot dit materiale ind i maskinen, som herefter scanner og printer så mange eksemplarer, du ønsker.

En printer til alle behov

bedste printer til hjemmet

Ovenfor får du et bredt udsnit af nogle af de overvejelser, som det kan være værd at gøre sig, inden man investerer i sin næste printer. De mange forskellige muligheder udelukker naturligvis ikke hinanden.

I dag findes der også alt-i-en-printere i mange forskellige varianter og størrelser.

Der findes for eksempel alt-i-en-printere, som let og ubesværet kan både udskrive, scanne og kopiere, samtidig med at de er trådløse og kan printe fra både mobil og computer via Wi-Fi. Her er altså tale om en printer, som har hele pakken.

Virker det stadig uoverskueligt, så har vi samlet alle de aktuelle printer tilbud lige her på siden.

Populære brands

Der findes et hav af forskellige modeller og brands inden for printere.

Herunder kan du læse lidt nærmere om nogle af de mere populære brands på markedet og forhåbentligt blive lidt klogere på, hvilket printer tilbud du er på udkig efter.

HP ­– HP Envy printer

Hos HP finder du et bredt udvalg af printere både til hjemmet og til erhverv, hvad enten du har budget til de dyre eller søger en mere billig printer.

Uanset hvilket formål og behov du har for din printer, så er der en god chance for, at HP har en printer, som passer til dig. Her får du desuden kvalitetsprintere i lækkert og stilrent design, som passer ind i den moderne indretning.

Har du ikke lyst til at have din printer stående fremme, så køb en af deres trådløse Wi-Fi printere, og gem den væk i skabet efter brug.

Canon

Canon har ligeledes et utroligt bredt udvalg af printere. Her finder du alt fra professionelle erhvervsprintere til hjemmeprintere, 3-D printere og meget mere.

Uanset hvilken Canon printer du vælger at investere i, så er du sikker på at få et produkt af højeste kvalitet.

Brother

Hos Brother sætter de en stor ære i at producere pålidelige kvalitetsprintere. Her får du endnu en gang et bredt sortiment med printere til enhver smag og behov.

De har deres kunder for øje, og producerer blandt andet printere specielt design til industrier som sundhedsvæsenet og offentlige uddannelsesinstitutioner. Du finder desuden printere til privat brug i deres sortiment.

Epson

Hos Epson arbejder de med åbenhed, kundetilfredshed og bæredygtighed. Her får du ligeledes en bred vifte af forskellige printere, som kan opfylde langt de flestes behov.

De forhandler printere både til hjemmet og erhverv, og de ønsker at skabe totalløsninger for deres kunder.

Hos Epson kan du regne med at få et kvalitetsprodukt fra et firma, som sætter en ære i at assistere dig hele vejen fra køb til installation og efterfølgende løbende support.

Rengøring af din printer

De fleste har prøvet at udskrive et stykke papir, som, i stedet for at komme ud af printeren som ønsket, kommer ud med utydelige streger eller blot helt blankt.

Det kan betyde, at dine blækpatroner er tomme, men det kan også bare betyde, at de ikke har været brugt i noget tid, eller at printeren trænger til rengøring.

Rengøring af printer kan ske på flere måder:

  • Rengøring af printer med software
    De fleste printere har deres egen indstilling, som kan aktiveres for at rengøre og vedligeholde printeren. Denne kan ofte findes ved at højreklikke på printer og vælge udskriftsindstillinger. Kan du ikke finde muligheden her, skal funktionen muligvis aktiveres direkte på printeren selv. Vær opmærksom på, at denne funktion nogle gange skal aktiveres et par gange, særligt hvis den har stået ubrugt i længere tid, før printeren virker optimalt igen.
  • Rengøring af patronerne manuelt
    Virker din printers egen vedligeholdelsesfunktion ikke, kan det være, fordi noget af blækket sidder for godt fast. Her kan det være nødvendigt at tage printerpatronerne ud af maskinen og tørre dem forsigtigt af med en blød klud og lunkent vand. Det skulle gerne løsne eventuelt indtørret blæk.
  • Rengøring af printerens dyser
    Har din printer separate dyser, kan de også risikere at være tilstoppede. Tag dem da ud af printeren, og læg dem i vand ved stuetemperatur (vandet skal have kogt først). Lad dem ligge i ca. 10 minutter, og lad blækket løbe ud i vandet. Efterfølgende er det vigtigt, at dyserne lufttørrer i nogle timer, før de sættes tilbage i printeren sammen med printerpatronerne. Kan dyserne ikke tages ud af printeren, kan du forsøge at rengøre dem uden om printerens dele.

Virker ingen af ovenstående metoder, kan det være en idé i stedet at investere i nogle nye printerpatroner. Er det hele printeren, den er gal med, så overvej at investere i en ny billig printer.

Du finder de bedste og mest aktuelle printer tilbud her hos Tilbudskongen.

Køb din printer her

Når du har overvejet og vurderet, hvilken type printer du vil investere i, gælder det om at finde den til en god pris. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med.

Her på siden opdaterer vi løbende vores printer tilbud, således du hele tiden har et overblik over aktuelle printer tilbud. Derfor er vi også sikre på, at du kan finde en god og billig printer lige her på siden.

Scroll til toppen

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk