Parasol tilbud

Når sommervarmen endelig når til Danmark, bruger rigtig mange danskere fritiden ude i haven under åben himmel. Det er dog både nødvendigt og behageligt at kunne søge skygge i de varme middagstimer, hvor solen er allermest skarp.

Her på siden anbefaler vi dig at investere i en parasol, der kan agere skygge, når solen er skarpest, således at du kan få maksimalt ud af din have. Herunder vil du kunne finde alle de bedste parasol tilbud til alle slags haver.

Se parasol tilbud her

Find din parasol til altan lige her

Udvalget af billige parasoller her på siden er stort, og der er derfor en masse forskelligt at vælge imellem. Søger du dog specifikt en parasol til altan, så finder du her en masse gode bud.

Når det kommer til altan parasol, så er det vigtigt, at det er en lille parasol eller en halv parasol, som ikke fylder eller vejer for meget. Den skal være nem at manøvrere rundt med i sommerhalvåret og helst kunne stå inde døre i vinterhalvåret. I vores sortiment finder du mange eksempler på små parasoller, der vil gå perfekt ind på en altan. Slutteligt kan du overveje, om du vil have en væghængt parasol til at hænge på din altan. Dette vil maksimere din gulvplads på altanen og give dig en større frihed til at vælge, hvilke havemøbler der skal pryde din altan.

Praktiske parasoller til terrassen

hyggelig terrasse med parasol til solafskærmningHar du en stor og dejlig terrasse med masser af plads til dine havemøbler, men mangler måske den perfekte parasol? Så fortvivl ikke! Her på siden finder du et stort udvalg af den klassiske have parasol, der kan modstå det usikre sommervejr, og som holder solen væk i de varme middagstimer. Leder du efter en stor parasol, så kan vi herfra anbefale dig at tage et kig på vores udvalg af parasol 3x3 og parasol 4x4. Disse parasoller vil hurtigt kunne skærme en stor del af din terrasse på ingen tid.

Når du skal vælge det helt rette parasol tilbud, bør du overveje, om det skal være en rund parasol eller firkantet parasol. Firkantet parasol 3x3 er eksempelvis en af vores populære modeller og især som en hængeparasol, idet den formår at skærme meget terrasseplads for solen. Tag derfor et kig på et af vores mange stor parasol tilbud her på siden. Er du dog ude efter en noget, der kan skærme hele terrasseområdet af, så bør du tage et kig på eksempelvis en kæmpe parasol, der er ideel til større terrasser, hvor der skal være plads til, at hele familien kan søge skygge på varme sommerdage.

Parasol med tilbehør

Udover vores udvalg af praktiske parasoller i hårdføre materialer, så finder du også eksempler på parasoller med lidt ekstra tilbehør, som med garanti vil gøre din terrasse til et helt særligt samlingspunkt. Som eksempel kan vi nævne parasol med lys og terrassevarmer til parasol. Sidstnævnte kaldes også ofte for cafe parasol og er enormt praktisk på større terrasser, idet den både giver læ men også varme, når hele familien sidder udenfor og nyder de sidste timer af dagen. Når man snakker tilbehør til parasol, er det vigtigt at nævne, at der også findes tilbehør, der hjælper dig med at vedligeholde denne. Her kan du for eksempel finde mange udgaver af overtræk til parasol, som passer perfekt til det parasol tilbud, du har investeret i.

Dette skal du være opmærksom på ved købet af en parasol

flot grøn parasol til havehjørnetNår du investerer i en paraso,l er der et par enkelte ting, som du skal være opmærksom på. Først og fremmest er der mange parasoller, der kræver, at du køber en parasolfod separat til denne. Dernæst bør din parasol også kunne indgå sammen med dine andre havemøbler såsom havebord, havestole, liggestol og kunne skærme disse for solens farlige stråler. Slutteligt skal du være opmærksom på materialevalget på dit parasol tilbud. Parasol træ er klart vores mest populære variant, og er det netop en parasol træ du søger, så kan vi herfra anbefale dig at tage et kig på vores udvalg af Trip Trap parasol.

Billig parasol til stranden

Et godt parasol tilbud er ikke kun brugbart til terrassen. Nej, en billig parasol er også særligt anvendeligt i parker og på strande for at skygge for solen. En strand parasol er intet mindre en uundværlig, når man vil nyde en eftermiddag ved havet. Her anbefaler vi dig at kigge efter en vandtæt parasol, der er særligt egnet til at have med på stranden.