Motionscykler på tilbud

Herunder får du en oversigt over motionscykel tilbud fra troværdige danske webshops. Oversigten opdateres dagligt, så du altid kan finde den bedste motionscykel til prisen. Du kan spare mange tusinde kroner, hvis du køber en kvalitets kondicykel på udsalg.

Køb en billig motionscykel online

Er du stadigvæk i tvivl om hvilken motionscykel du skal vælge? Eller var vores anbefalinger ikke gode nok?

Så kan du selv besøge de mest populære forhandlere af motionscykler online og se alle deres produkter på tilbud.

På den måde kan du finde den model der passer bedst til dig, hvad end det skal være en motionscykel i højere kvalitet end de anbefalede motionscykler.

Fitness Shoppen

fitness shoppen logoFitness Shoppen er uden tvivl vores favorit, hvis du er på udkig efter lave priser. Fitness Shoppen har et stort udvalg af gode mærker som generelt ligger i et lidt lavere prisleje.

Her finder du bl.a. motionscykler af mærkerne TOORX, Kettler, Everfit & Top Sport.

Her får du også hurtig levering (1-3 dage), du får sågar hele 365 dages returret, hvis produktet ikke lever op til forventningerne. Her er der også fri fragt ved køb over 499 kr.

Har du spørgsmål kan du med fordel kontakte dem på telefon for at få ekstra vejledning før du køber.

Fordele ved FitnessShoppen

 • Altid gode tilbud
 • Hurtig levering
 • 365 dages returret
 • Fri fragt ved køb over 499 DKK.

Abilica Online

abilica logoDen første forhandler vi gerne vil fremhæve er Abilica Online som er vores favoritbutik når det kommer til motionscykler eller i det hele taget træningsmaskiner.

Her får du uden sammenligning det bedste udvalg af produkter, hvis du kun er på udkig efter høj kvalitet.

Fordelene ved denne forhandler er også de mange positive anmeldelser på Trustpilot, hvor de har en score på 4,3 af 5,0 (baseret på 404 anmeldelser i skrivende stund).

Derudover er webshoppen e-mærket, hvilket er et kvalitetsstempel som betyder at du får en sikker handel. God kundeservice, hvis du skal have vejledning. Du kan kontakte dem på telefon eller e-mail.

Du får hurtig levering (1-3 hverdage), derudover får du fri fragt på alle køb over 499 kr., hvilket betyder fri fragt på alle træningsmaskinerne.

Du har også 60 dages fuld returret, hvis du ikke er tilfreds med dit køb.

Forhandleren har som en af de eneste forhandlere showrooms, hvor du kan teste alle produkterne inden du køber. Du kan besøge en af deres 3 showrooms i Danmark.

Se udvalget af motionscykler på tilbud ved at klikke på knappen herunder.

Fordele ved Abilica

 • Kun træningsmaskiner i høj kvalitet
 • Altid tilbud (Mange penge at spare)
 • Hurtig levering
 • 60 dages fuld returret
 • 4,3/5 stjerner på Trustpilot
 • 3 showrooms i Danmark

I Danmark er der stort fokus på sundhed, motion og kost. Vi er et sundt folkefærd med en aktiv livsstil, men det kan for mange være svært at finde tiden til fitness.

billige motionscykler - tilbud på kondicykelHvis du også er en af dem, der gerne vil træne, men simpelthen ikke har tid eller overskud til at bevæge dig hen til fitnesscentret, så kan du med fordel købe en billig motionscykel.

Der er mange gode argumenter til hvorfor dit valg bør falde på en motionscykel, som vi kommer ind nedenfor.

Det er en træningsmaskine vi alle sammen kan finde ud af at bruge, der er mulighed for at cykle stille og roligt hvis du skal genoptræne, men der er i den grad også mulighed for at give den fuld gas med hårde træningsprogrammer.

Er du i tvivl om hvilken motionscykel du skal vælge? Så har du fundet den helt rette guide.

Vi har nemlig taget et kig på de mange motionscykel tilbud der på markedet netop nu og har udvalgt dem, vi mener er de bedste til prisen.

Læs med her og find en billig kondicykel der passer til dig og dit budget, hvad end du vil have den absolut bedste kvalitet eller den laveste pris.

Test af de billigste motionscykler

I denne test har vi kun taget højde for motionscykel tilbud, så du er sikker på at finde en motionscykel i høj kvalitet sammenlignet med prisen.

Vi starter ud med de billigste kondicykler, for derefter at vise de bedste motionscykler på markedet, der også kan erhverves til en skarp pris lige nu.

Abilica Winmag Cruise motionscykel (Bedst til prisen)

Abilica Winmag CruiseAbilica Winmag Cruise er et ekstremt godt valg, hvis du har mod på at ofre 2.999 kr. på din nye kondicykel.

Hvis vi sammenligner med den forrige motionscykel (Kettler Avior M) som koster præcist det samme, så får du meget mere for pengene her.

Du får nemlig en motionscykel som er kåret som testvinder i magasinet WOMAN.

Derudover får du et tungere svinghjul på 7 kg. Du får hele 32 modstandsniveauer, hvilket gør at du har mange flere muligheder for at gå langsommere op eller ned i modstand, hvilket gør at denne motionscykel kan anvendes til mere professionelt brug.

Abilica Winmag Cruise byder også på træningsprogrammer som ingen af de forrige motionscykler gør.

Du får hele 12 forskellige træningsprogrammer som kan gøre træningen sjovere og samtidig mere udfordrende.

Justerbart styr, en tungere cykel som er yderst robust. Derudover har cyklen transport hjul på de forreste fødder, så du nemt kan flytte cyklen.

Computeren viser også alle de samme muligheder med tid, distance, hastighed og kalorieforbrug og puls, derudover viser den også tråd pr. minut og træningsprogrammer.

Hvis du tager et kig på displayet, så vil du også se en stor forskel sammenlignet med de andre billige kondicykler.

Specifikationer:

 • Svinghjul: 7 kg
 • Modstandsniveauer: 32
 • Vægt: 33 kg
 • Maks brugervægt: 120 kg.
 • Træningsprogrammer: 12 stk

Motionscykel priser

Priserne på motionscykler svinger utroligt meget. Du kan sagtens finde en meget billig motionscykel til omkring 1.000 kr., men du skal også være opmærksom på, at du altså får hvad du betaler for.

For at sige det pænt er det ofte noget billigt skrammel til den pris. I det prisleje kan du nemlig forvente en mindre robust cykel, en kedelig og dårlig oplevelse som slet ikke hjælper på motivationen.

Hvis du gerne vil i form, så er det virkelig vigtigt at investerer i en god motionscykel på tilbud i høj kvalitet. Hvis produktet er rigtig godt, så vil du automatisk få brugt det mere.

Hvilken model du vælger er selvfølgelig op til dig.

De fleste motionscykler i vores test koster fra 3-5.000 når de ikke er på tilbud, men selvom prisen er nedsat, får du stadigvæk langt højere kvalitet for pengene.

Hvis du er på udkig efter de bedste af de bedste bikes, så skal du forvente at prisen er langt højere.

Hos Abilica kan du finde professionelle motionscykler til 8-10.000, men du kan også finde dyre siddecykler til over 20.000 kr.

En af de største fordele ved at købe online er at du får produktet leveret direkte til døren helt gratis. Det betyder at du slipper for at afhente produktet på et lager, hvilket kan være bøvlet hvis der ikke er plads i bilen eller hvis du selvfølgelig ikke har en bil.

Bestil dit produkt og læn dig tilbage og vent på at dit nye køb bliveret leveret direkte til hoveddøren, nemmere bliver det ikke.

Billige kondicykler fra forskellige mærker

pris på kondicykel til hjemmetDer findes mange forskellige producenter af motionscykler - lav lidt research, inden du køber, så du finder et mærke, der tiltaler dig.

Du skal både overveje materialer, funktioner og volumen, når du køber.

Vil du have en billig motionscykel, der matcher hele familiens behov, bør du overveje at købe for eksempel en Kettler motionscykel eller en Abilica motionscykel.

Køb motionscykel fra et af disse mærker, og hele familien vil kunne få glæde af den derhjemme. I kan eventuelt lave en konkurrence hver uge om, hvem der har kørt flest kilometer den forgangne uge.

Du har rig mulighed for at finde kondicykel på tilbud her, da der findes utroligt mange forhandlere af disse mærker online.

Vil du have den smukkeste og bedste motionscykel, kan du overveje en titan motionscykel - den er lige det ekstra og har alt til den mere krævende og forventningsfulde udøver.

Læs anmeldelser

En af de store fordele ved at finde en billig motionscykel på tilbud på nettet er, at du samtidig kan undersøge, hvilke motionscykler der er bedst i test.

Når du søger efter kondicykel tilbud og har fundet netop den billige motionscykel, du gerne vil have, så tjek altid, om der er nogen, der har anmeldt motionscyklen på nettet.

På den måde kan du nemt vurdere motionscyklen, selvom du ikke har prøvet den.

Motionscykler i mange forskellige formater

Motionscykler fås i mange forskellige mærker og kvaliteter. Hvilken motionscykel du skal vælge kommer an på, hvad du forventer og vil.

Træning på en motionscykel kan nemlig foregå på mange forskellige måder.

Herunder får du en oversigt over de forskellige typer af motionscykler der findes:

 • Foldbar - Du kan få en foldbar motionscykel, som er nem og bekvem at skubbe ind under sengen.
 • Mini motionscykel - Du kan også vælge en mini motionscykel, hvis du ikke har så meget plads.
 • Ældre mennesker - Der findes også motionscykel til ældre, som er udviklet med særligt gangbesværede og udfordrede ældre mennesker for øje.
 • Kontorcykel / sofacykel - Her er der tale om en lille cykel som kan bruges mens du sidder i sofaen eller sidder på kontoret på din kontorstol. Her får du nemlig en mini udgave af en motionscykel. Den består nærmest bare af et sæt pedaler. Priserne er også lave her. En god idé hvis du gerne vil holde dig lidt i gang mens du sidder på kontoret og/eller hvis du ikke har nok tid til at træne efter arbejde. Oplevelsen er selvfølgelig langt fra den samme, men du får hvad du betaler for. Hvis det kunne være noget for dig.

Se også andre træningsmaskiner

Hvis du vælger en motionscykel, så er du sikker på, at du får en træningsmaskine som du vil blive glad for.

Det skader dog ikke at kigge efter andre træningsmaskiner, hvis du er i tvivl om hvorvidt det er mest optimale valg for dig.

Billige spinningcykler - Du kan overveje at købe en billig spinningcykel, hvis du gerne vil have pulsen mere op, fx. hvis du allerede er en trænet cykelrytter. Klik på linket, hvis du vil se vores test af billige spinningcykler.

Billige løbebånd - Løbebåndet er et godt alternativ, hvis du vil forbrænde kalorier, holde formen eller tabe de overflødige kilo. Du kan med fordel investerer i begge dele, hvis du har plads til dit eget hjemmefitness. Der er også masser af gode tilbud på løbebånd. Klik på linket og se vores test og anbefalinger.

Billige Crosstrainers - Crosstrainers anbefales af mange eksperter verden over. Det er en yderst effektiv træningsmaskine, hvor du får bevæget hele kroppen. Derudover er crosstraineren den ultimative træningsmaskine til genoptræning, da den er skånsom.

Billige romaskiner - Romaskinen der ofte kaldes for all-around-maskinen, da du får trænet en stor del af kroppen. Romaskinen giver en hurtig fedtforbrænding, men du skal også være opmærksom på at det er langt hårdere. Til gengæld kan du få meget mere ud af træningen, hvis du kun har planer om korte træningspas.

Videoguide til køb


Credits: Video guiden til køb af motionscykel er udviklet af Abilica Online.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvor finder jeg det bedste tilbud på en motionscykel?

Vi danskere er en af de nationer i Europa, som går mest op i motion, og derfor findes der også rigtig mange forhandlere af fitness maskiner. Derfor kan det også være en jungle at finde rundt i, når du skal finde det bedste tilbud på en motionscykel netop nu. Vi har undersøgt markedet, og fundet de bedste tilbud på motionscykler netop nu.

Hvorfor træne på en motionscykel?

En motionscykel kan være et rigtig godt træningsredskab til dig, som gerne vil undgå at belaste dine led og sener. På en motionscykel kan du træne rigtig mange muskler i din krop, på den mindst belastende måde. Desuden er en motionscykel et af de bedste redskaber til at forbedre din kondition på.

Hvad koster en motionscykel på tilbud?

Hvis du ikke har de store krav til din motionscykel, så kan du være heldig at finde et godt motionscykel tilbud til omkring 4.000 kr. Har du dog lidt flere krav til din motionscykel, så skal du forvente at betale omkring 6.000 kr. eller mere for en god motionscykel.