Mikroovn tilbud

En mikroovn, der gør hverdagen lettere

tilbud mikrobølgeovn

En mikroovn er fantastisk til at gøre din hverdag lidt lettere.

Har du glemt at tage kød op af fryseren til jeres aftensmad, så kan du hurtigt tø det op i din mikroovn.

Skal det være nemt, og står aftensmaden på rester fra dagen før, bliver det som regel lige lidt mere lækkert, hvis du giver det en tur i mikroovnen først.

Det er til gengæld ikke det eneste, en mikroovn kan. Faktisk har mange mikroovne i dag så mange funktioner, at du kan lave et væld af forskellige retter i din mikroovn.

Uanset hvad dit behov og budget er, så kan du her på siden finde dit næste mikroovn tilbud.

Fordele ved at investere i en mikroovn

Der er mange fordele ved at investere i en mikroovn til sit køkken.

I en mikroovn bruges såkaldte mikrobølger til at varme maden, hvorimod maden i en almindelig ovn bliver varmet udefra og ind.

Det er ikke tilfældet med en mikroovn. Her får mikrobølgerne, når de rammer maden, vandmolekylerne i maden til at bevæge sig.

Det betyder, at de bliver opvarmede. Dermed bliver maden altså varmet op både på ydersiden og indeni på én gang. Derfor kan du sagtens tilberede flere slags mad i mikroovnen.

Læs nogle af fordelene ved at investere i en mikroovn herunder.

Damp dine grøntsager

Vidste du for eksempel, at dine grøntsager kan bevare en utrolig høj næringsværdi, hvis du vælger at dampe dem i mikroovnen i stedet for at koge dem i en gryde?

Kom blot en smule vand hen over grøntsagerne sammen med nogle passende krydderier, og sæt dem i mikroovnen i omkring 3-4 minutter.

Dine grøntsager vil nu blive dampet og derved bevare en høj næringsværdi og et lækkert bid. Så bliver det ikke meget nemmere.

Ligeledes findes der også et hav af andre retter, som nemt og lækkert kan laves i mikroovnen – også selvom det er en billig mikroovn.

Du behøver ikke at tømme lommerne for at få en mikroovn velegnet til madlavning, og det er virkelig blot fantasien, som sætter grænser for, hvad du kan tilberede i en mikroovn.

Tø hurtigt og sikkert mad op fra fryseren

Har du glemt at tage den steg op, som I skulle have til aftensmad i dag? Så er det utrolig smart at have en mikroovn i sit køkken.

Stort set alle mikroovne kommer med en optøningsfunktion. Det anbefales dog ikke at tø kød op i mikroovnen, da du risikerer, at kødet bliver en anelse mere sejt i konsistensen. Det kan dog fungere som en rigtig god nødløsning, hvis tiden er knap.

Skal kødet desuden bruges til for eksempel en gryde- eller simreret, er der ingen grund til at blive nervøs for konsistensen. Kødet bliver nemlig fint mørt igen i denne type retter, også selvom det er optøet i mikroovnen.

Spar tid og energi med en mikroovn

Din almindelige ovn bruger tid på at varme op, og det bruger altså også en masse strøm.

En mikrobølgeovn skal derimod ikke bruge tid på opvarmning, men den er klar, så snart du tænder den og trykker ”Start”. Derved får du hurtigt varm mad og sparer penge på elregningen.

Da mikroovne findes med både grill- og varmluftsfunktioner, har du tæt på de samme muligheder, som du har ved en almindelig ovn.

Vælg den rigtig type mikroovn til dine behov

køb mikroovn - billige mikrobølgeovne

Der findes selvsagt et hav af forskellige typer mikroovne.

Måske ønsker du blot en lille mikroovn til at lune rester her og der. Det kan også være, at du ønsker den bedste mikroovn på markedet med samtlige funktioner.

Det er op til dig at afgøre. Her på siden finder du dog at bredt udvalg af mange forskellige slags mikroovn tilbud.

Du finder både dyre mikroovne, men du kan også sagtens finde en billig mikroovn. Noget af det første, du kan tage stilling til, er, hvorvidt du ønsker en indbygget eller fritstående mikroovn.

Du kan læse mere om de to slags mikroovne herunder.

Indbyggede mikroovne

Indbyggede mikroovne er blevet populære de seneste år – og det er med god grund.

De sparer dig for plads i køkkenet og kan hurtigt indgå som en funktionel og naturlig del af designet i dit køkken.

Denne type mikroovn bygges i et køkkenelement, ligesom det for eksempel ofte ses med en indbygningsovn.

Fritstående mikroovne

En fritstående mikroovn står i stedet frit fremme på dit bord eller i et skab.

Denne løsning er nem at installere, men kan også optage ekstra plads i dit køkken. Det afhænger meget af køkkenets indretning og størrelse, hvorvidt denne type mikroovn er at foretrække.

Har du et køkken, hvor mikroovnen skal stå fremme, kan det også være nødvendigt at tage højde for mikroovnens design, således den passer ind i køkkenets stil til perfektion.

Heldigvis findes der i dag en bred vifte af fritstående mikroovne i forskellige stilrene design.

Populære brands

Der findes en lang række af hvidevarer firmaer og brands, som producerer mikroovne. Det kan derfor være svært at overskue, hvad man skal gå efter.

Herunder præsenterer vi dig for en række af de mest populære brands, du kan støde på inde på siden her, og vi viser dig også de absolut bedste mikroovn tilbud på markedet lige nu og her.

Melissa

Micro ovne fra Melissa

Melissa er et yderst populært brand inden for hvidevarerindustrien. Det blev lanceret tidligt i 1980’erne og er kendt for at producere funktionelle og relevante produkter.

Med en mikroovn fra Melissa brandet får du i den grad value for money. Det er et kvalitetsbrand, som samtidig er i et yderst venligt prisleje.

I vores udvalg af billige mikroovne vil du ofte kunne finde et Melissa pro

dukt, som både vil passe perfekt ind i dit køkken og til din pengepung.

Siemens

Billig microovn fra Siemens

Siemens laver mikroovne, som passer perfekt ind i det moderne hjem. De er produceret i moderne design og med et væld af innovative funktioner.

Nogle af deres bedste mikroovne har så mange funktioner, at den næsten kan erstatte en almindelig ovn.

Med integreret grill, varmlufts- og dampfunktioner er det altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan lave af mad i din Siemens mikroovn.

Bosch

Hos Bosch tror de på, at lækker mad ikke behøver at tage lang tid at tilberede.

Derfor finder du en bred vifte af både integrerede og fritstående mikrobølgeovne med masser af funktioner, som kan gøre din hverdag lidt lettere.

Med en Bosch mikrobølgeovn kan du hurtigt tilberede din pizza med grillfunktionen eller lune din kaffe, hvis den er blevet kold. Du sparer tid og får en hvidevare i høj kvalitet.

Coop

Tilbud på mikroovn fra Coop

Hos Coop finder du mikroovne i mange forskellige prisklasser afhængigt af, hvor mange funktioner du har brug for.

Nogle bruger deres mikroovn som en ekstra ovn i køkkenet, mens andre blot luner rester og laver popcorn i deres mikroovn. Derfor har alle heller ikke det samme behov, når det kommer til valg af mikroovn.

Hos Coop er der et bredt sortiment af forskellige typer mikroovne, og her på siden giver vi dig et nemt overblik over de bedste mikroovn tilbud lige nu.

Rengøring af din mikroovn

Når du laver mad i din mikroovn, er det selvsagt nødvendigt og vigtigt, at du sørger for at gøre din mikroovn ren en gang imellem.

Det behøver heldigvis ikke tage specielt lang tid eller være unødvendigt indviklet.

Der er flere måder, hvorpå du kan rengøre din mikroovn. Nogle foretrækker at bruge skrappe rengøringsmidler, og der findes derfor et stort udvalg af sprays og sæber, som du kan bruge til at rengøre din mikroovn med.

Foretrækker du at gå udenom de skrappe rengøringsmidler, kan det heldigvis også lade sig gøre. De fleste madrester på indersiden af din mikroovn kan nemlig fjernes med en klud, lunkent vand og lidt opvaskemiddel.

Har du med mere genstridige madrester at gøre, så kalder et gammelt husmoderråd på rengøring med citron. Metoden med citron er forklaret herunder.

Rengør din mikroovn med citron

Er du kommet til at lune din mad lidt for længe, kan resultatet være en mindre mad-eksplosion og madrester på alle indersider af din mikroovn.

Det kan virke uoverskueligt at få det fjernet igen, men det er der heldigvis råd for. Den eneste, du skal bruge, er en skål, der kan tåle mikroovn, vand og en halv citron.

Du gør derefter således:

  • Fyld skålen cirka halvt op med vand, og put den halve citron deri.
  • Put det hele i mikroovnen, og sæt den til at varme i 10 minutter.
  • Tag skålen ud efter 10 minutter – vær opmærksom på, den kan være meget varm.
  • Madresterne bør nu være så opløste, at du nemt kan fjerne dem med en fugtig klud.
  • Nyd en ren og dejligt duftende mikroovn.

Vil du gerne undgå at få madrester i hele din mikroovn, så anbefaler vi dig at sætte et låg hen over maden, når du stiller det i mikroovnen. De fleste mikroovne kommer med et låg til.

Har du købt en meget billig mikroovn, er det dog ikke sikkert, at der medfølger låg. Heldigvis kan det tilkøbes separat.

Find dit næste mikroovn tilbud her

Der findes et væld af forskellige mikroovne på markedet og ligeledes et væld af mikroovn test, som forsøger at guide dig til det bedste køb af mikroovn. Desværre er mange af disse tests også forældede.

Her på siden opdaterer vi løbende tilbud på mikroovne, således du altid er sikret det bedste overblik over de aktuelle mikroovn tilbud, der er på markedet.

Du behøver altså ikke lede andre steder end hos Tilbudskongen, når du er på udkig efter en billig mikroovn i høj kvalitet.

GODE PRISER

 

Elgiganten skal altid nævnes når det kommer til hvidevarer, da de har gode priser og produkter.

VORES FAVORIT

 

KitchenOne er vores favorit når det gælder om at finde et stort udvalg af lækre og prisvenlige produkter.

KÆMPE UDVALG

 

Proshop er stedet hvor du ofte finder tilbud på mikroovne og næsten alt andet.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvor finder jeg det bedste tilbud på en mikroovn?

Når du skal finde det bedste tilbud på en mikroovn, så skal du undersøge markedets forhandlere. Det kan godt virke som en uoverskuelig opgave. Derfor har vi i denne guide kigget nærmere på udbuddet af mikroovne, og fundet nogle af de skarpeste tilbud der er netop nu.

Hvilken mikroovn skal jeg vælge?

Det afhænger helt af hvad du skal bruge din mikroovn til. Skal du blot bruge den til at varme en færdigret i, så er der ingen grund til du tager en der har en masse funktioner. Har du dog lidt større behov, såsom grillfunktion eller optøning, så skal du vælge en mikroovn derefter.

Hvad koster en mikroovn på tilbud?

Prisen afhænger selvfølgelig også af hvad du har af krav til din mikroovn. Har du ikke de store krav, udover blot at den skal kunne varme en færdigret, så kan du godt få en mikroovn til 500-600 kr. Har du lidt flere krav til din mikroovn, så skal du forvente at skulle på den anden side af 1.000 kr som minimum.