Margrethe skåle tilbud

Her finder du de bedste Margrethe skåle tilbud på nettet lige nu. Det danske brand Rosti står bag den populære Margrethe skål til madlavning. Det er en plastikskål i et simpelt design, som i dag fås i et væld af forskellige flotte farver og størrelser.

Hvad koster en Margrethe skål?

De fleste investerer i et helt sæt, da der findes hele 10 skåle i forskellige litermål. Du kan få flere udgaver - blandt andet nogle i rustfrit stål og med tilhørende låg. Skal du have en klassisk standard skål på 3 liter, kan fås til omkring 100 kroner.

Vil du have et sæt med for eksempel 3 styks i farver, ligger de gennemsnitligt på omkring 300 kroner. Margrethe skåle med låg er lidt dyrere. I dag kan du få minisæt, som er under én liter og kan bruges til både madpakke og servering.

På Tilbudskongen finder vi de billigste Magrethe skåle tilbud, og siden opdateres løbende. Husk at tjekke fragtpris, når du bestiller hjem. Interessant nok er priserne blevet på et lavt niveau over årene på trods af skålens udbredte popularitet herhjemme.

SE OGSÅ: Madkasse med køleelement

Køb et komplet Margrethe skålesæt på tilbud

Når du er igang med at bestille, giver det god mening at købe et helt sæt med to eller tre forskellige størrelser. På den måde kan du bruge skålen både som bageudstyr, salatskål og til enkelte ingredienser der for eksempel skal blandes sammen til en dressing.

Som vi kommer ind på senere, er de tre gængste størrelser: 3 liter, 4 liter og 5 liter. Men du kan også få miniskåle, som er geniale at transportere mad i til frokost. Faktisk findes der i dag intet mindre en 10 forskellige størrelser.

Køber du et samlet Margrethe skålesæt, kan du ofte spare penge. Det er nemlig dyrere at købe og bestille en individuel skål hjem. Du kan mikse farverne online, så du får for eksempel en karryfarvet, en rød og en hvid skål.

Langt størstedelen af Margrethe røreskåle er fremstillet i plastmaterialet melamin. Det er nemt at vaske op efter brug.

SE OGSÅ: Japanske knive tilbud

Margrethe skåle med låg?

Rosti designer i dag smarte låg til deres Margrethe skålesæt. Lågene er gennemsigtige og kan nemt tages af og på. Du kan snildt opbevare mad i skålen og stille den i køleskabet, når den er forseglet. På den måde undgår du også at skulle bakse med sølvpapir eller lignende.

Låg fra Rosti Mepal kan nemt gå i opvaskemaskinen. De tåler endda opvarmning i mikrobølgeovn. Mange af de Margrethe skåle tilbud, du finder online, har inkluderet låg i høj kvalitet.

Har du først har et låg i en bestemt størrelse, kan den bruges til alle matchende røreskåle. Det koster ikke mere end 20 - 30 kroner at købe dem særskilte. Vær dog opmærksom på, at lågene passer til melamin skålene og ikke dem i stål.

Hvor mange liter?

Margrethe skåle er et af de mest alsidige og simple køkkenredskaber. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge dem til. De har en lille tut for enden, så du kan hælde dej, væske, grøntsager med mere ud, når du er færdig med tilberedningen.

Det kan være en fin idé at købe både små og store røreskåle. De mest almindelige er:

  • Margrethe skåle på 3 liter
  • Margrethe skåle på 4 liter
  • Margrethe skåle på 5 liter.

Som med alt andet køkkenudstyr er det en fordel at kunne variere. Laver du mad til fire personer kan du bruge den store skål, mens en 3 liters er fin til mindre retter. Du kan selvfølgelig også få mindre versioner som for eksempel 1,5 eller 2 liter.

SE OGSÅ: Køkkenvægt tilbud

Hvorfor hedder det en Margrethe skål?

Margrethe skålen er som nævnt dansk design. Den kom til verdenen helt tilbage i 1950´erne, hvor den blev navngivet efter dronning Margrethe (som dengang var prinsesse). I efterkrigstiden var der mangel på materialer, så melamin plast var en af de få tilgængelige råvarer.

Det var to københavner-baserede mænd ved navn Rolf og Stig (Rosti), som startede produktionen, mens en anerkendt tegnestue stod bag designet. I 1968 fik skålen en gummiring i bunden, så den bedre kan stå stabilt på køkkenbordet.

I dag sælges Margrethe skåle tilbud i nærmest alle isenkræmmer forretninger - fysisk og online. Designet er så ikonisk, at det har været udstillet på New Yorks Museum for moderne kunst.

Kan Margrethe skåle komme i opvaskemaskinen?

Ja - det er der ingen problemer ved. Margrethe skåle tåler fint maskinvask, og det letter selvsagt rengøringen betydeligt. Til gengæld må du ikke putte dem i mikroovnen, og melain plast tåler heller ikke kogende vand.

Plast kan nemlig ikke kun smelte ved for høje grader men faktisk også afgive skadelige stoffer. Derfor bør du altid vaske den op i lunkent vand. Til gengæld er det et af de køkkenredskaber, som er nemmest at skrubbe fri for madrester.

SE OGSÅ: Grydesæt tilbud

Hvilke Margrethe skåle er de bedste?

Svaret kommer selvfølgelig an på behov. Hvis vi snakker design, er mange glade for Rosti Mepal Victoria Magrethe skål på tilbud, fordi den kommer i ekstra smukke farver. Du kan også gå efter den klassiske Rosti Mepal med gennemsigtige låg til. Den sølvfarvede version i rustfrit stål er også populær, fordi den har et lidt anderledes look.

Når du skal vælge det bedste Margrethe skålesæt til dit behov, så spørg dig selv:

  • Hvilken farve kan jeg bedst lide?
  • Hvor mange størrelser skal jeg have?
  • Skal de have låg?
  • Hvad er mit budget?

Margrethe skåle er også en oplagt idé til indflytter gave eller værtinde gave. De er så alsidige at anvende, så alle kan få glæde af dem.