Løbebånd tilbud – Find et kvalitets løbebånd til en god pris

Synes du, at der er lidt for langt til fitnesscenteret, til at du lige kommer afsted? Så indret dit helt eget hjemmefitness med et lækkert løbebånd tilbud.

Et løbebånd kan rigtig mange ting, og selv hvis du er mere løbetypen end fitnesscentertypen, så kan et løbebånd også være rigtig smart at have derhjemme.

Om vinteren kan det for eksempel være svært at komme af sted på løbeturen, hvis det sner og blæser. Og det kan også være en smule farligt, hvis der ligger is på vejene.

Herunder får du en oversigt over de billigste løbebånd samt kvalitets løbebånd på udsalg. Du kan også vælge at læse guiden, hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge. Læs mere ›

Billige løbebånd til hjemmebrug

Viser 1–8 af 19 resultater

De bedste tilbud på gode løbebånd

Selvom et løbebånd er en avanceret og eksklusiv træningsmaskine, som de fleste kender fra fitnesscentret, så kan du sagtens købe et til hjemmet for rimelige penge. Faktisk er der mange gode tilbud på løbebånd online, hvor du kan få en multifunktionel og slidstærk model i høj kvalitet. Det kan booste din hjemmetræning og gøre din kalorieafbrænding langt mere effektiv.

Fordelen ved at købe et løbebånd til at have stående privat er, at du kan træne lige præcis, når det passer ind i din travle hverdag. Så snart du har båndet i hus, kan du starte på en målrettet træning med forskellige hastigheder og intervaller.

Abilica Trex 25 – prisvenligt løbebånd

Abilica Trex 25 – prisvenligt løbebåndEr din personlige målsætning at løbe et par gange om ugen for at forbedre din kondition, så vil Abilica Trex 25 være et godt og billigt bud. På trods af den lave pris, så har løbebåndet faktisk rigtig mange indstillinger, som du kan skræddersy efter behov. For eksempel er der en topfart på 22 kilometer i timen, hvilket er rigeligt udfordrende for langt de fleste entusiastiske løbere. Der er et særskilt fedtforbrændingsprogram, 3 pulsprogrammer og 15 forhåndsindstillede træningsprogrammer, som du kan udfordre din krop med.

Ergonomisk set er Abilica Trex 25 ekstra skånsom, da den er lavet med støddæmpning, som skåner dine led og fødder, når du løber på maskinens underlag. Døjer du med tidligere sportsskader, eller er dine ben ekstra sårbare, så er den her model et fornuftigt valg. Overvej at købe en underlagsmåtte, hvis du planlægger at sætte løbebåndet op på et sart gulv derhjemme.

Masterfit Tp100 – God til prisen

Masterfit Tp100 - God til prisenMed dette løbebånd kan du træne effektivt med en tophastighed på 18 kilometer i timen og hele 15 stigningsniveauer, så du kan udfordre dig selv. Der er frit valg mellem at indstille dit træningsprogram manuelt eller at løbe efter en af de 12 forudindstillede programmer. Du styrer det hele nemt på skærmen, hvor du også kan aflæse dine personlige data, når du går efter at forbedre din præstation fra gang til gang.

Computeren viser dig den distance, du har løbet, din puls og antal brændte kalorier under træning. Pulsen måles automatisk, når du holder ved løbebåndets håndtag. Er du typen, der godt kan lide at høre musik under træning, kan du nemt tilslutte både mobiltelefon og afspiller til maskinen. Så kan du hører dine yndlingssange, mens du sveder. Båndet har en maksimal vægtkapacitet på 125 kilo til én person.

NordicTrack C 990 løbebånd

NordicTrack C 990 løbebåndGår du efter en lidt mere avanceret model, så får du et rigtig godt løbebånd tilbud med NordicTrack C 990, som oser af høj kvalitet. Med hele 32 træningsprogrammer løber du ikke tør for motivation foreløbigt. Her følger et års abonnement på iFit med i købet, så du kan se mere end 1500 træningsvideoer, som er filmet på inspirerende lokationer over hele verden. De stimulerende videoer er koblet op på dit bånd, sådan at det automatisk nedjusterer og opjusterer fart og stigning, når du løber i Spaniens bjerge eller langs ruter på Islands mere øde terræn.

Der er håndpulssensorer og farvekoordineret træningsdata, så du hele tiden kan monitorere din indsats. Maskinen har to højtalere, så du kan tilslutte din yndlings spille liste under træning. For ekstra luksus er der oven i købet en blæser, som køler dig ned, når du er færdig. Det bliver næsten ikke mere professionelt, og stadig befinder vi os inden for husholdningsbudgettets grænser.

NordicTrack T7.0 løbebånd – Solidt til prisen

NordicTrack T7.0 løbebånd – Solidt til prisenDer er ingen undskyldning for manglende træning, hvis du anskaffer et NordicTrack T7.0 løbebånd til stuen eller værelset derhjemme. Selv til billige penge har modellen alt det, de professionelle løbebånd i centrene også har. Båndet har indbygget afdæmpning, som skåner dine led og muskler under træning, når du træder på fladen. Du kan løbe op til 20 kilometer i timen på maskinen, som yder en stigning på 10 % og giver mulighed for både intens bakketræning og træning i intervaller.

Med konsollen får du hele 20 forskellige programmer, som du kan strukturere dine sessioner efter. På den måde kan du forbedre din kondition fra uge til uge og måle dine fremskridt. Hvis du har en tablet, så kan du koble den til maskinen for at få adgang til motiverende videoer, hvor du kan blive klogere på motionstræning. Det kræver et abonnement på iFit, hvilket du kan overveje. Løbebåndet er elegant og enkelt designet, så det ikke optager for meget plads i dit hjem.

Sole F63 2020 løbebånd – Ny version af bestselleren

Sole F63 2020 løbebånd – Ny version af bestsellerenDet her er opdateringen til en af markedets hidtil mest populære modeller – nemlig F63 løbebåndet. Firmaet bag er Sole Fitness, og de har med F65 2020 versionen opdateret og forbedret løbebåndets kvalitet og ydeevne. Du kan spare mange penge ved at købe løbebåndet på tilbud. Den kraftige motor leverer hastigheder op til 20 kilometer i timen, mens du kan udfordre dig selv med en stigning på maksimalt 15 procent. En af de lækre egenskaber ved løbebåndet er, at det kan foldes sammen og flyttes rundt på et transporthjul.

Du kan vælge mellem 6 træningsprogrammer eller udforme dit eget personlige program. Tabletholder og USB-stik gør, at du både kan se serier og følge med i nyhederne, når du løber inden for. Sole har desuden en app, som du kan downloade kvit og frit. På den kan du blandt andet gemme forrige træningssessioner og analysere din forbedring over tid. Der er også indbyggede Bluetooth højtalere, så du kan høre musik.

Odin T8 – iForms favorit

Ikke på lager før 30 juni pga. situationen

Odin T8 – iForms favoritHer er et billigt løbebånd, som har så høj kvalitet, at det vandt iForms træningsfavorit pris i 2019. Faktisk har det nu et ry for at være en af de bedste modeller på markedet, hvis man sammenholder ydeevne med prisen, som er nedsat til det halve. Løbebåndet har alle de ønskværdige praktiske og funktionelle egenskaber. Den nemme computer viser kalorier, tid, distance og puls, og du kan tilslutte appen KinoMap, som giver dig virkelighedstro løberuter fra hele verden. Der er 12 træningsprogrammer, og du kan få lavet en kropsfedt test af den indbyggede computer.

Også denne model kan nemt foldes sammen og flyttes fra A til B på hjul, så du kan flytte båndet, når du vil. Det moderne Multi Shock Absorption system sikrer virkelig god stødabsorbering i underlaget, så du skåner hele din krop under løb. Løbebåndet har både AUX-stik og USB-stik, så du kan spille musik og oplade dine elektroniske sager.

Hvad koster billige løbebånd?

Før du begynder at overveje et køb af løbebånd, er det rart at kende, hvad normale løbebånd priser er. For et billigt løbebånd skal du af med mellem 6000 og 8000, da det er der, de fleste billige løbebånd ligger i pris.

Løbebånd kan dog også koste op mod 20.000 kroner, hvilket kan være noget af et beløb at skulle lægge. Mellemprisklassen for et løbebånd er omkring 12.000, og til sådan en løbebånd pris kan du få et rigtig godt og solidt løbebånd, som kan holde i lang tid.

Hvilke mærker har gode løbebånd tilbud?

Der er rigtig mange mærker om buddet, når det gælder at levere billige løbebånd, som også er rigtig gode. Der bliver også lavet mange løbebånd test, som man kan basere sit valg på. Lær mærkerne lidt bedre at kende her.

Titan

Titan løbebånd tilbyder rigtig mange funktioner, heriblandt forskellige løbeprogrammer, håndpulsmåler i håndtaget og en veludstyret computer, som både gør det nemt at styre tempo og inclince på løbebåndet og aflæse puls, tid, kalorieforbrænding mm.

Titan er blandt andet et af de mærker som forhandles i Bilka, hvor du altså kan finde et billigt løbebånd og sommetider et løbebånd på tilbud.

Kettler

Kettler er et mærke, der laver mange forskellige træningsmaskiner og selvfølgelig også løbebånd. Deres løbebånd er meget robuste, og nogle af dem har smarte funktioner som Bluetooth, så du kan bruge din egen træningsapp.

Kettler fokuserer på effektiv stødabsorbering og leverer desuden en bred løbeflade. Kettler er blandt de dyrere mærker, så du skal være heldig med et godt løbebånd tilbud for at kunne få et billigt løbebånd.

Sole Fitness

Sole Fitness er mest kendt for deres løbebånd ved navn Sole F85. Det er en bestseller fra USA, som er stabilt og har god støddæmpning. Med Sole F85 får man desuden en kraftig motor og en stor løbeflade.

Andre rigtig gode mærker inkluder Kilberry og Abilica.

Hvad skal jeg kigge efter i billige løbebånd?

Hvis du gerne vil have fat i et billigt løbebånd, så kan det sagtens lade sig gøre. Men det er selvfølgelig vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten. Her er nogle ting, som du skal kigge efter, før du finder et løbebånd tilbud.

1. Løbeflade

Størrelsen på løbefladen er en afgørende faktor for valget af løbebånd. Hvis du er nybegynder, er stor eller ikke stoler helt på din balance, kan det være rigtig rart med en stor løbeflade. Hvis du skal sammenligne med det, man kender fra fitnesscløbebånd tilbudenteret, så har deres løbebånd cirka en flade på 56 cm x 152 cm. Du kan finde en bred løbeflade selv på billige løbebånd.

2. Støddæmpning

En af fordelene ved gode løbebånd er deres evne til at støddæmpe. Grunden til, at man kan pådrage sig skader, når man løber meget, er et asfaltsunderlag er enormt hårdt for fødderne, da der går meget stød op gennem fødderne. Denne stødeffekt bliver bedre absorberet på gode løbebånd.

3. Sammenklappelighed

Endnu en smart funktion er, om løbebåndet kan klappes sammen. Det gør nemlig, at pladsmangel ikke er en udfordring. Så gå efter den funktion, når du køber et billigt løbebånd på tilbud.

Vælg det rette løbebånd

Hvilket løbebånd du skal vælge handler om, hvad dit budget er, og hvad dine forventninger til løbebåndet er. Det perfekte løbebånd for mig, er muligvis ikke det bedste for dig. Der er nemlig også forskel på hvor meget du har tænkt, at det skal bruges.

Skal du løbe flere gange om ugen er et kvalitets løbebånd klart at foretrække, hvorimod et billigere alternativ kan være fint til nybegynderen der ikke får løbet hver uge.

Der er mange fordele ved løb

Der er ekstremt mange fordele ved løb. Mange starter med at løbe, da de gerne vil tabe sig hurtigt, fordi løb generelt er effektivt til at smide nogen af de overflødige kilo.

Løb er også ekstremt populært til at forbedre og/eller vedligeholde din kondition og form. Udover det, har løb også ekstremt mange andre sundhedsmæssige fordele. Efter en travl og lang arbejdsdag, er det godt at blive afstresset og ikke mindst få frisk luft, hvorfor løb er perfekt.

Løbebåndet kan være en god måde at starte med at komme i løbeform, eller hvis vejret er kedeligt eller du har en travl dag med mindre tid.

I følge denne artikel på Netdoktor.dk er løb en af de absolut bedste og mest effektive motionsformer for at forbedre din sundhed. Der kan du også få flere gode grunde til hvorfor løb er en god idé, hvordan du kommer i gang osv.

Gode råd til løbe på løbebånd (Video guide)

Credits: Youtube video af Abilica Online

Masser af tilbud på træningsmaskiner

Udover det store udvalg af løbebånd til hjemmetræning, så er der også mange andre gode træningsmaskiner som du med fordel kan kigge nærmere på.

Romaskiner på tilbud – Romaskinen er også et hit til hjemmetræningen, hvis du vil have trænet hele kroppen. Du kan finde tilbud på dem, ved at klikke på linket, der fører dig direkte til oversigten.

Motionscykler på tilbud – Motionscyklen er en af de mest populære maskiner til hjemmet. Det er nemt at komme igang, og du kan cykle til dine favorit TV-programmer, hvilket jeg selv personligt selv gør.

Spinningcykler på tilbud – Spinningcyklen er til dig der vil opnå en hårdere træning end motionscyklen.

Crosstrainer på tilbud – En god og skånsom maskine, der ofte bruges til genoptræning efter skader, derudover er den også god til dig, der vil tabe et par kilo.

Pulsur på tilbud – Måler du din puls på løbebåndet, så kan du med fordel også købe et pulsur, hvis du på sigt begynder at løbe udendørs.

Vi anbefaler Abilica, hvis du vil have et kraftigt og professionelt løbebånd. Du kan også kontakte forhandleren for at få flere gode råd.

Køb dit løbebånd her

Se et større udvalg af løbebånd til skarpe priser hos vores favorit forhandler som du finder på linket herunder.

Scroll til toppen

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk