LEGO tilbud

Legetøj fra LEGO er og bliver en favorit blandt børn såvel som voksne. Børn og voksne i alle aldre finder nemlig stor glæde i at samle LEGO, og hvor nogle elsker at samle og skille ad på ny, lader andre resultatet pryde i indretningen, mens andre slet ikke åbner kasserne, fordi de ønsker at beholde dem som et samlerobjekt.

LEGO samler ganske enkelt børn og voksne på tværs af generationer med deres serier LEGO Friends, LEGO Technic, LEGO Boost, LEGO Duplo, LEGO Minecraft, LEGO City, LEGO Star Wars, LEGO Creator og meget, meget mere.

LEGO har for alvor positioneret sig inden for markedet af legetøj, og her på siden kan du finde billigt LEGO på tilbud, således du kan få fingrene i dét LEGO, du altid har drømt om – uden at tømme lommerne.

Bliv guidet igennem det populære LEGO univers herunder i din søgen efter LEGO tilbud online.

Priser på LEGO – Find gode LEGO tilbud hos Tilbudskongen

LEGO er og bliver en favorit hos store som små, og det danske legetøjsfirma har siden 1958 produceret de berømte plastikklodser, vi i dag kender som legoklodser.

Det geniale ved LEGO er, at de har sikret, at du kan anvende samtlige klodser på kryds og tværs af LEGO produkter, og du kan derfor uden problemer købe en kasse LEGO Technic på tilbud og kombinere den med klodser fra LEGO City eller LEGO Ninjago.

Prisen på LEGO varierer meget, alt efter hvilke LEGO universer du har set dig lun på, og hvor store de enkelte pakker er. Du kan sagtens finde små pakker med LEGO, som enten kan bruges i sig selv eller i kombination med de større pakker.

Man kan hurtigt købe sig fattig i LEGO, og det er de færreste, der køber alle pakkerne inden for ét univers på én gang. Tværtimod. Man stykker typisk lidt sammen undervejs og holder øje med billigt LEGO på tilbud, således man undgår at stå med en tom pengepung.

Netop dette kan du hos Tilbudskongen, for vi sørger dagligt for at opdatere vores side, så du kan få de absolut bedste LEGO tilbud og finde billigt LEGO til dig selv eller en, du holder af.

Video: Den spændende historie om LEGO


Credits: Youtube video af LEGOClubTV

LEGO tilbud i særklasse lige nu og her

På internettet findes der et væld af LEGO tilbud fra forskellige forhandlere, og man kan indimellem blive overvældet af de mange priser på billigt LEGO Friends, Technic, Duplo, Minecraft, Creator, Ninjago, Star Wars, Harry Potter og LEGO City, der er.

De ved, der er efterspørgsel på LEGO, og derfor sørger de naturligvis også for at skrue ned for priserne, således de kan komme foran konkurrenterne.

Det kan indimellem være uoverskueligt at finde rundt i, og du kan hurtigt ende med at bruge alt for lang tid på at browse dig igennem sider med LEGO tilbud og billigt LEGO.

Hos Tilbudskongen ønsker vi at gøre det nemt for dig at få fingrene i populære LEGO produkter, således du undgår at bruge for meget tid på at klikke dig rundt i blinde og blive mere forvirret end afklaret om, hvor du kan finde dit favorit LEGO på tilbud og til gode priser, som alle kan være med på.

Populære LEGO serier på tilbud

LEGO har designet et væld af forskellige universer, som adskiller sig fra hinanden på en række punkter.

Du finder altså både LEGO plastikklodser til børn helt ned i 1/2-3-årsalderen såvel som til store børn og voksne fra +12 år. Inden for LEGOs kreative univers finder du både de farvestrålende universer, hvor børn kan skabe deres egne fortællinger med figurer, som bevæger sig rundt mellem bygninger og installationer, de selv har kreeret.

Omvendt finder du også de mere tekniske og enkle universer, hvor formålet er at skabe en LEGO robot eller lignende, som eksempelvis kan styres via en app eller medfølgende fjernbetjening.

LEGOs univers er ganske enkelt mangfoldigt og bredt, og hos Tilbudskongen finder du billigt LEGO på tilbud inden for alle universer og serier.

Ønsker du at blive klogere på, hvordan de enkelte universer adskiller sig fra hinanden, kan du blive klogere på dette i det følgende afsnit.

LEGO Duplo tilbud

Duplo er kendt for at være en favorit blandt spædbørn og småbørn, og det er ikke uden grund. Der er tale om store, farverige klodser og figurer, som nemt og enkelt kan sættes sammen, og som desuden kan holde til lidt af hvert.

Du skal altså ikke være bekymret for klodser, der nemt går i stykker, eller som er prydet med små detaljer, der kan gå i stykker eller komme i de forkerte hænder.

LEGO Duplo er børnenes partner i leg igennem deres opvækst og udvikling, og eftersom småbørn er den primære målgruppe, er sikkerheden også alfa og omega. Som forælder kan du altså trygt lade dit lille barn lege med Duplo, for alt er designet med henblik på at skabe den mest trygge og sikre løsning for børnene.

LEGO Duplo lægger op til kreative og lærende legeoplevelser, og de er udviklet til børn fra 1/2-5-årsalderen.

Hold løbende øje med siden her, og find billigt LEGO Duplo til priser, de fleste kan være med på.

LEGO Friends tilbud

Friends er en efterfølger til succesen LEGO Belville, og den er i dag den største serie, som primært henvender sig til piger.

Med LEGO Friends bygger børnene en verden op omkring fem bedste venner, som elsker at udforske, opleve og lege og ganske enkelt tage på eventyr. Serien er utrolig populær, og den består af flere forskellige byggesæt, således der kan opstilles og leges i forskellige situationer.

LEGO Friends giver børnene mulighed for at bygge forlystelsesparker, butikker, hospitaler og meget, meget mere. Fælles for alle byggesæt i LEGO Friends serien er den store detaljerigdom og vældet af tilbehør, som findes i hver enkelt kasse.

Lad børnene opleve en verden fyldt med sjov og venskaber – kun fantasien sætter grænser.

LEGO Friends henvender sig til børn i målgruppen 5-12 år.

LEGO Technic tilbud

LEGO Technic består af byggesæt, som indeholder flere avancerede dele end de almindelige byggesæt fra LEGO. Technic indeholder alt fra gear til aksler og tapper, således du kan bygge store maskiner.

Visse byggesæt fra LEGO Technic indeholder sågar elektroniske motorer, så du også kan få maskinerne til at køre eller få delenheder på maskinerne til at bevæge sig.

LEGO Technic er ganske enkelt avanceret LEGO modelbyggeri, og du kan både følge vejledningen og bygge maskinen foran på æsken, men omvendt kan du også ombygge modellerne til lige, hvad du vil med de medfølgende motorer, stempler og andre bevægelige enheder.

Der er fokus på den mindste detalje, og LEGO Technic udvider hele tiden deres univers, hvilket både store børn og voksne får glæde af.

LEGO Boost tilbud

Med LEGO Boost kan du skrue op for kreativiteten med deres kreative og interaktive værktøjskasse. Børn såvel som voksne kan nemlig bygge og programmere fantastiske og interaktive motoriserede robotter og multifunktionelle LEGO modeller. Der er lagt stor vægt på teknologi med afstands-, farve- og hældningssensorteknologier, der giver dig mulighed for at få flere timers sjov ud af LEGO Boost.

Med LEGO Boost får man også adgang til en gratis app til sin smartphone eller tablet, således man kan gøre modellerne levende med appens brugervenlige system, der er lavet, således mindre børn også kan få nytte af det. Appen har nemlig en ikonbaseret programmeringsbrugerflade, som alle og enhver nemt kan lære at administrere.

LEGO Boost sikrer dig spændende aktiviteter og flere timers kreativ og interaktiv leg. Find et godt LEGO tilbud her på siden.

LEGO Creator tilbud

Med LEGO Creator kan man skabe et væld af forskellige verdener, da hvert eneste byggesæt fra serien varierer fra hinanden. Der er altså rig mulighed for, at legen kan blive ved med at forandre sig fra gang til gang.

LEGO Creator lægger op til fordybelse og kreativ tænkning, og det styrker både barnets kreative sans, fordi der er så mange forskellige byggemuligheder, men også barnets motoriske evner i forhold til at sætte klodserne sammen.

I LEGO Creator serien finder man blandt andet LEGO Creator bil, LEGO Creator hus, LEGO Creator rumfærge, LEGO Creator dinosaur og LEGO Creator eksprestog.

Det geniale ved LEGO Creator er, at der er forskellig sværhedsgrad på hvert sæt, således I kan skalere op og ned, alt efter hvad I ønsker. Bliver I først rigtig ferme til LEGO Creator, kan I udfordre jer selv endnu mere med LEGO Creator Expert.

Find både billigt LEGO Creator og Creator Expert her på siden.

LEGO Star Wars, Harry Potter og Minecraft tilbud

LEGO city

De sidste mange år har LEGO haft stort held med at skabe byggesæt baseret på store succeser som Star Wars, Harry Potter og Minecraft.

På den måde kan både børn og voksne fortsætte fortællingerne i stuerne eller skabe deres helt egne fortællinger med udgangspunkt i Harry Potters magiske univers eller det futuristiske Star Wars univers.

At LEGO skabte et Minecraft univers lå næsten lige til højrebenet, eftersom Minecraft er et computerspil, hvori man ødelægger, placerer og skaber blokke, således man kan lave bygninger, opfinde kreationer, bygge kunst eller for den sags skyld angribe hinanden.

Da LEGO selv er et univers bestående af klodser, har det været brillant at tage Minecrafts geometriske univers til sig.

LEGO City tilbud

Med LEGO City kan du skabe livet og hverdagen i en storby, hvor du selv sætter dagsordenen.

Du kan enten følge politimanden på patrulje, holde øje med, om godstoget kører til tiden, eller om brandmanden får slukket branden og reddet mennesker ud fra en brændende bygning.

LEGO City er som hvilken som helst anden by – bare meget mindre og lavet af plastik. Herudover er det dig, der bestemmer, hvad der skal ske. Så skru op for kreativiteten, og slå fantasien løs med LEGO City, og opbyg præcis den by, du drømmer om at være borgmester i.

Lad dig inspirere af billigt LEGO fra de største serier her på siden.

LEGO Ninjago tilbud

LEGO Ninjago følger en flok modige ninjaer, hvis primære opgave er at bekæmpe det onde. Hver ninja har deres eget specielle våben og naturlige kraft som ild, vand, is, jord, lyn og luft.

Med LEGO Ninjago kan du snige dig afsted om natten og bekæmpe det onde som en vaskeægte Ninjago ninja.

I LEGO Ninjagos forunderlige univers kan du kæmpe og konkurrere mod dine venner eller stå sammen i kampen mod de onde figurer, og med byggesæt fra LEGO Ninjago serien kan du blive trænet af selveste Sensi Wu og være lige netop dén Ninjago Ninja, du ønsker at være.

LEGO på tilbud – mere end bare legetøj

LEGO udvikler og skaber dog meget mere end plastikklodser. De laver også tilbehør som ure, madkasser og drikkedunke såvel som bøger, sengetøj, tøj til drenge og piger samt computerspil og konsolspil.

Derudover har de skabt den famøse forlystelsespark Legoland i Billund, hvor børn og voksne i alle aldre er garanteret flere timers sjov og aktiviteter.

Hos Tilbudskongens finder du et væld af populære og eftertragtede LEGO tilbud, så hold øje med siden løbende for at finde de absolut bedste LEGO tilbud, og få dermed fingrene i billigt LEGO.

Scroll til toppen

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk