Lædersofa tilbud - billige lædersofaer på udsalg

brun lædersofaHos Tilbudskongen.dk finder du tilbud på lædersofaer, der kan imponere de fleste. Find din egen favorit blandt eksempelvis retro, lounge og funktionelle designs. Sortimentet byder som oftest på stilsikre varianter som luksuriøs hvid lædersofa og klassisk grå eller sort lædersofa samt et spændende udvalg af designs i årets hotteste farver.

Forkæl dig selv, din stue og din bolig med lækkerier som blød og behagelig lædersofa med chaiselong eller smart og enkel 3 personers lædersofa i trendy look. Gør dine indretningsdrømme til virkelighed ved at gå på opdagelse i vores altid indbydende lædersofa tilbud.

LÆKKER SOFA TIL PRISEN

Copenhagen lædersofa med Open-end
Fås som højre- & venstrevendt
Pris: 18.999,-
Tilbudspris: 11.399,-

MEGET BILLIG

Copenhagen 2 personer lædersofa
Vælg mellem brun & sort
Pris: 7.999,-
Tilbudspris: 4.799,-

FUND

Maratea Hjørnesofa med pufafslutning
Fås som højre- og venstrevendt
FUND
Pris: 12.999,-

Lædersofa – Lounge eller bare lækker

Læder bliver tit sat i forbindelse med luksuriøse møbler. Det er da også bare lidt mere lækkert at kunne læne sig tilbage i en sofa, der ikke alene er flot at se på, men også let at vedligeholde. Sortimentet byder som oftest på mange spændende varianter indenfor lædersofa tilbud som:

Der kan let blive loungestemning over en lædersofa – især, hvis det drejer sig om en lædersofa med chaiselong.

Læder findes i mange tykkelser og farver. De er dog lette at rengøre og vedligeholde, hvilket ofte gør dem til det foretrukne valg hos bl.a. børnefamilier.

Billig lædersofa – Høj kvalitet til lave priser

Det bliver aldrig kedeligt at handle sofa med de mange lækre lædersofa tilbud, som du finder her på siden. Det er ikke alene stilarterne indenfor design, men også størrelse, farve, blødhed og slidstyrke, der varierer, når det gælder flotte og funktionelle lædersofaer. Ens for dem alle er dog den høje kvalitet.

Selv om vi byder på lædersofa tilbud, der er lidt ud over det sædvanlige, så går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Der er tænkt over hver en detalje, så du kan vide dig sikker på:

 1. Slidstærke sømme og syninger
 2. Farver og former der holder langt ud i fremtiden

Almindelig rengøring og vedligehold er bare lettere med lædersofaer, og så pynter den jo også smukt i de fleste hjem.

Lædersofa - Lækre farver og varianter

Uanset om du er på udkig efter en brun lædersofa, en rød eller måske en cognac, så glæd dig til at gå på opdagelse i de mange lækre farver og designs som sortimentet byder på.

Der findes mange former for lædersofaer. Derfor finder du også altid et stort udvalg af lædersofa tilbud her på siden. Sortimentet varierer og kan byde på typer som:

 • Anilin læder
 • Semianilin læder
 • Nubuck læder
 • Dækfarvet læder
 • Antik læder
 • Russpalt og ruskind
 • Halv læder

Gør hjemmet mere stilfuld med en billig lædersofa i høj kvalitet, der ikke alene byder på høj komfort, men også slidstærke og rengøringsvenlige materialer. Find din helt egen favorit blandt vores mange lædersofa tilbud.

Rengøring af lædersofa – Lettere bliver det ikke

Er du på udkig efter et sofa tilbud, der både giver dig flot og funktionel sofa, men også et møbel, der er slidstærkt og kræver et minimum af behandling, så er lædersofa tilbud det oplagte valg.

Rengøring og behandling af lædersofa kan variere. Typen af læder er afgørende for, hvordan du vedligeholder din sofa. De mest er almindelige former for rengøringsmetoder er dog:

 1. Let støvsugning med blød børste
 2. Let rengøring med fugtig klud
 3. Let rengøring med brun sæbe

En lædersofa er dog generelt taknemmelig forstået på den måde, at den lettere tåler hverdagen med alt, hvad der medfølger af slid, spild og daglig brug.

Behandling af lædersofa med bl.a. sæbespåner, læderdækfarve eller olie er kun noget, der som regel skal gøres ved sjældne lejligheder afhængig af lædertype.

Drømmer du om sort lædersofa med chaiselong eller et af vores andre spændende lædersofa tilbud, så er der her rig mulighed for at friske din stue op i en fart med høj kvalitet til lave priser.

Mangler du fif til rengøring af lædersofa, så tag et kig på denne artikel på Bolius.dk