Kettler romaskine tilbud

Det tyske mærke Kettler er kendt for sine solide og effektive træningsmaskiner. Alle romaskiner fra den populære producent er kendetegnede ved justérbar og gnidningsfri modstand, smarte trækarme og et elegant design.

Vi finder hver dag de bedste tilbud på Kettler romaskiner, så du kan optimere din hjemmetræning.

Sådan fungerer en Kettler romaskine

Basalt set er en romaskine opbygget med et sæde, der er monteret til en bevægelig skinne med tilknyttet vægtmodstand i enden. Når du holder i håndtagene, kan du skubbe dig selv frem og tilbage ligesom i en robåd. Nogle tror, at en romaskine kun giver intensiv træning til armene. Men det er forkert.

Faktisk træner du hele kroppen, især baller, ben og core. Ved at simulere realistisk roning styrker du det komplette kredsløb, så dit hjertes iltoptagelse forbedres. Der er mange sundhedsmæssige fordele ved at investere i en billig Kettler romaskine. Du kan træne både kondition og styrke.

Kettler romaskiner kommer især i to udgiver

  • Med hydraulisk modstand.
  • Med magnetisk modstand.

Er modstanden hydraulisk, har maskinen et par cylindere fyldt med væske. Modstanden kan også skabes af elektromagnetisme, der stopper svinghjulet. Vandromaskiner har altid et lidt højere støjniveau end dem med magnetmodstand, fordi der her skabes friktion.

Indstil modstanden og start blidt ud

Under træningen indstiller du manuelt den ønskede modstand. Din startposition skal være med bukkede ben, hvorefter du skubber dig selv bagud med håndtagene. Langsommere kører du fremad igen og afslutter det enkelte rotag. Du trækker håndtagene mod den øverste del af maven og læner dig let tilbage.

Roning er skånsom men effektiv træning. Risikoen for at overstrække eller overbelaste er meget lav. Derfor er romaskinen populær blandt folk i alle aldre og på forskellige træningsniveauer. Du kan indtaste både modstand, forventede antal tag i minuttet og vælge specielle programmer på træningscomputeren.

Nybegyndere kan starte med to til tre korte ture om ugen af 10 til 20 minutters varighed. Når du er blevet vant til at bruge din nye Kettler romaskine til normal træning, kan du opgradere til 40 minutter i varierende intervaller.

Kettler romaskiner til nybegyndere og øvede

Hvis du først lige er begyndt at træne, så kan enten Kettler Strokes eller Kettler Axos Rover være gode. De er nemlig brugervenlige og billige. Mange er også glade for Kettler Favorit, som har pulsmåling og kan tracke din performance fra gang til gang. Maskinen har et lavt tyngdepunkt, så du sidder ekstra behageligt.

Er du øvet i at bruge romaskiner til din træning, så overvej en Kettler Coach E eller S. Den har magnetmodstand og kan kobles op med Bluetooth. E-versionen har hele 12 træningsprogrammer og gør dig i stand til at træne alle muskelgrupper multifunktionelt. Hvis du er nysgerrig på andre populære mærker, kan du for eksempel tjekke en romaskine fra Inshape ud.

Billige Kettler romaskiner online

Når du skal investere i en romaskine i ægte tysk kvalitet, så kig efter:

  • Modstandstype.
  • Maksimal brugervægt.
  • Antal træningsprogrammer og modstandsindstillinger.
  • Om der er indbygget pulsmodtager og et godt display.
  • Om den kan foldes sammen og stilles væk.

Vi finder de bedste tilbud på populære Kettler maskiner, så du undgår at betale den fulde pris. Uanset om romaskinen normalt koster 5.000 eller 10.000 kroner. Du får præcis det samme træningsniveau og solide design, som du ellers ville have gjort. Du sparer bare mange penge.

Her på Tilbudskongen gør vi det nemt ved at samle alle billige romaskiner ét sted. Romaskinen er ideel til hjemmetræning, fordi du får brændt en masse kalorier af og styrket samtlige muskelgrupper på rekordtid. Og så kan du gå til og fra, når det passer dig i løbet af dagen.

Uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt andre bruger maskinen.