Kæmpe sofa tilbud

Få plads til hele familien med din nye sofa i ekstra størrelse. Vi guider dig til køb af en billig kæmpe sofa, hvor du rigtig kan slænge dig dag og aften. Flyder sofaer kan komme som single eller i sæts, med eller uden chaiselong og i ægte læder eller velour. Læs mere her og find den perfekte sofa til store besparelser.

Find din kæmpe sofa her

8.116 anmeldelser (Trustpilot)
2.821 anmeldelser (Trustpilot)
19.594 anmeldelser (Trustpilot)

Sådan finder du den rette kæmpe sofa

Vi har samlet de bedste kæmpe sofa tilbud til dig ovenfor. Når du skal vælge blandt udvalget af store sofaer, så kommer her et par gode parametre. Husk at din flyder sofa skal være både langtidsholdbar, funktionel, tilpasset dit hjem og visuelt lige i skabet. Overvej derfor om:

  • Du vil gå efter en sofa i læder, velour eller stof.
  • Du har en stor familie eller ofte overnattende gæster ovre.
  • Du vil have en chaiselong til at læne fødderne på eller måske endda et sofasæt.
  • Du vil placere sofaen nær et vindue, eller om det for eksempel skal være en hjørnesofa.
  • Om du er til minimalisme og rene linjer, sprudlende farver eller hyggestil.

Hvis du har svaret på de her spørgsmål, så kan du meget bedre vælge rigtigt. Du kan sortere i de mange forskellige designs, fordi du kender dit pladsbehov, stilmæssige udtryk og krav til holdbare materialer.

Størrelse og materiale

Det er klart, at hvis du har meget plads, en stor stue og skal have sæder til alle vennerne, så må du have en stor sofa. Billige sofaer fås som både topersoners og trepersoners modeller, mens du også kan vælge et sæt bestående af begge til en reduceret pris.

En sofa med chaiselong i enten venstrevendt eller højrevendt udgave giver mange fordele. For eksempel kan I nemmere ligge to på sofaen og se TV eller læse. Det giver også ekstra plads til at ligge ting som bøger, tæpper, puder eller bamser på sofaen.

Når det kommer til form, så findes der groft sagt:

  • Hjørnesofa
  • U sofa
  • Almindelig sofa

Materialet har meget at sige for, hvordan det føles at sidde i din nye sofa, og hvordan du vedligeholder den. En lædersofa fås både i ægte læder og kunstlæder. Det er et materiale, som holder i utrolig mange år, men som er begrænset til farverne brun, sort og af og til hvid. Læder skal blot tørres over med en fugtig klud, så denne type møbler er nemme at holde rene.

Du kan også finde tilbud på lædersofaer her.

Få en smuk sofa til at lyse hjemmet op

Velour er til farveelskerne, fordi de tætte vævninger i stoffet giver ekstra smæk på. Stoffet er super blødt at ligge på, men skal helst rengøres nænsomt og nogle gange med specialrens. Går du efter en klassisk stofsofa, så kan du få nærmest alle tænkelige farver. Betrækket tages af med jævne mellemrum og vaskes.

Martindale er et rigtig godt indeks at kende til, hvis du ønsker en utrolig slidstærk flyder sofa. Det er nemlig et testparameter for, hvor meget slid stoffet tåler. Normalt slid ligger på cirka 15.000-25.000. Sofaen kan have et stel i enten træ, stål eller plastik. Nogle modeller har høj ryg, så du kan sidde mere ret op, mens andre har få støttende puder.

Når du investerer i en kæmpe sofa, så forbered dig på, at den bliver blikfang i stuen. Derfor skal du tage højde for din øvrige indretning og interiør, når du vælger dit nye møbel i skønne farver. Lædersofaer er klassiske og lidt mere afdæmpede, mens en rød eller gul velour sofa på tilbud udstråler dekadence og modebevidsthed.

Store sofaer er perfekte!

Der findes ikke noget bedre end en rigtig flyder. Du får et multifunktionelt møbel, som kan bruges både som almindelig sofa og sovesofa. Går du efter opbevaringsrum underneden, kan du pludselig også bruge den som et slags skab til småting som puder og plaider eller brætspil. Med en kæmpe sofa på tilbud med plads til hele familien skaber du de bedste rammer for ultimativ afslapning.

Sofaen indgyder til flere timer på langs, hvor du kan restituere fra en travl hverdag. Du kan have den i mange år. Skal du have for eksempel en stor og billig hjørnesofa eller en udgave med bred chaiselong, så kan det snildt koste en 10000 til 15000 kroner på det danske marked i dag.

Men med vores links til de billigste kæmpe sofaer, kan du sagtens finde en ægte flyder sofaer i høj kvalitet til færre penge. At gå efter tilbud er et oplagt valg for dig, der går op i at budgettere og få mest muligt værdi for pengene.