Iphone X pris

Iphone 10 (også kaldet X) udkom i 2017. Den er Apple's jubilæumsmodel og utrolig populær blandt mobilglade kunder, der sætter pris på godt design. Hvis du leder efter en billig iPhone X, så hjælper vi dig! Herunder finder du nemlig de bedste tilbud lige nu, så du kan spare mange penge.

Egenskaber ved iPhone X

Apple indførte med iPhone X en super Retina skærm, som er ekstra smal. Dvs. at skærmen får mere plads, og den er nem og brugervenlig at navigere på. Det høje antal pixels (2436 x 1125) giver rigtig god billedopløsning, uanset om du ser Youtube-videoer, læser artikler på nettet eller browser feriebilleder.

Telefonen adskiller sig fra andre iPhones ved, at den ikke har den klassiske "hjem"-knap i bunden. I stedet swiper du for at nå til startmenuen. Konstruktionen er lavet med ekstremt holdbare glas, og hele modellen afviser effektivt både snavs og vand. Derudover har Apple iPhone X smarte detaljer som ansigtsgenkendelse (Face ID) og en udvidet portrætfunktion, der giver skarpe selfies med automatisk lysoptimering.

Kameraet har både vidvinkel og teleobjektiv. Du får på alle måder virkelig meget for pengene med denne iPhone. Vælg selv, om du skal have de standard 64 gigabyte eller 256 gigabyte.

Apple: Verdensførende inden for tech-design

Det er ikke for sjov, at Apple dominerer smartphone, computer og generelt teknologi-universet i dag. Et enkelt blik på den elegante og slanke iPhone afslører, at der er lagt visuel kærlighed i hver telefon. Apple er kendt for deres skærm, som reagerer hurtigt og føles god at stryge hånden henover. De laver nogle af markedets mest holdbare glas og en højtudviklet processor.

I iPhone X får du en Apple A11 Bionic processor, som understøtter Retina skærmen og samtlige apps, lys, kamera og videofunktioner. Med lanceringen af Apple iPhone X kom også den trådløse oplader. Det er en opladningsplade, som du kan lægge samtlige Apple enheder (inklusiv Apple Watch og AirPods Pro) på. Med en ladestation undgår du irriterende ledninger og kan nemmere booste batteriet on-the-go.

IPhone X med Face ID fås i to forskellige sølvfarver. Den har et smagfuldt og tidløst look. Vægten er på blot 174 gram, så telefonen føles utrolig let.

Find Apple iPhone X ved online forhandlere

Selvom iPhone X ikke er den nyeste model, så er den fortsat populær. Den lever op til alle den nutidige forbrugers krav til skærm, hukommelse, video og operativsystem. Vi hjælper dig med at finde den bedste pris. Apple sælger ikke selv modellen længere, men flere elektronikforhandlere fører den stadig. Enten i original eller renoveret version.

For få penge - mellem 1.000 og 3.000 kroner - kan du få en af de bedste smartphones i Apples produktionshistorie. Vi guider dig til de webshops i Danmark, der har de største procentvise nedsættelser. Det kan være på for eksempel 10 eller 20 procent. Sammenlign priser nemt og bestil telefonen hjem hurtigt og enkelt.

Bemærk at du altid kan købe telefoner uden abonnement, men du skal selvfølgelig have en teleudbyder for at ringe og gå på internettet. SIM-kort er dog nemme at flytte.

Tilbudskongen: Spar mange penge på iPhone X

De viste forhandlere opererer med sikker E handel, og du har selvfølgelig vante køberrettigheder som returret, fragt og kundeservice. Når du investerer i en ny iPhone, så overvej altid, om du skal have et par Air Pods eller en ekstra lader med i købet.

Vi gør en dyd ud af at finde markedets billigste priser på iPhones. Du kan også se efter iPhone 12 mini priser eller iPhone 12 Pro priser, hvis du søger de seneste Apple-udgivelser. Tilbudskongen finder automatisk dem, der fører de bedste tilbud på telefoner.

Scroll to Top