Iphone 8 pris

Ekstra holdbart glas, høj brugervenlighed og lækkert Apple design. Det er bare noget af det, der gør iPhone 8 populær - selv i 2022. Vi hjælper dig med at finde den bedste iPhone 8 pris online. Hver dag samler vi aktuelle tilbud, så du kan gøre en god handel.

iPhone 8 med innovativ teknologi

Det er fem år siden, at Apple iPhone 8 ramte det udenlandske og danske marked. Dengang var det en tiltrængt opgradering til de eksisterende modeller. Men selvom 8-versionen nu har et par år på bagen, så lever dens software stadig op til de fleste forbrugeres behov. Designet er det velkendte tynde og ergonomisk lækre snit med glas bagside og front med store kanter. Herudover får du:

  • En 4,7-tommers Retina HD skærm med multitouch interaktioner.
  • Optisk billedstabilisering og et super godt kamera.
  • En hukommelse på enten 64 GB eller hele 256 GB (særudgave).
  • Nem tænd-og-sluk knap som ved alle Apple´s andre telefoner.
  • Høj pixelopløsning og hurtigt reaktionsevne.

Apple er kendt for at lave markedets bedste design. Det gælder også iPhone 8, som føles nem at navigere med på farten. Uanset om du skal se video, køre lidt gaming på vej fra A til B eller svare på mails.

Sammenlign priser på iPhone 8

Vi hjælper dig med at finde den bedste iPhone 8 pris. I dag fås modellen normalt til omkring 3.000 kroner. Det er allerede væsentligt billigere end den nyeste 13-model, hvor du skal slippe 7.000 kroner. Flere forhandlere fører løbende udsalg på de gamle Apple-telefoner, og det er her, at Tilbudskongen kommer ind i billedet.

Du kan nemlig spare flere hundrede kroner på et godt iPhone 8 tilbud, uden at gå på kompromis med hverken skærm, hukommelse eller smarte notifikationer. Hver dag opdateres tilbuddene ovenfor, så du ikke selv skal gøre det hårde arbejde med at søge.

Er du typen, der skal have det nyeste af det nyeste, så har vi også en side for billig iPhone 13. For mange brugere, som bruger deres telefon primært til daglig kommunikation, billeder og apps, så holder 8’eren dog fuldstændigt.

Godt kamera og intelligente forslag

Apple har mange forcer. Men en af de helt store er deres kamera. Det tager faktisk så skarpe billeder, at det helt kan erstatte et stort fotografiapparat. Opdatér sociale medier og send små bidder til dine venner i løbet af dagen med din telefon og nyd den skarpe opløsning! Derudover er lyden på en iPhone også rigtig god - selvfølgelig afhængigt af dit headset.

Det er muligt at komme tæt på en unik stereolyd, hvor du lukker omverdenen ude og zoomer indad. Rart i transit, hvor du lige skal lade op. Apple er kompatibelt med et hav af apps, som du kan slå notifikationer til og fra på. Det kan være motions- eller meditationsapps, nyhedsapps, arbejdsapps eller virtuelle underholdningsapps.

De fleste bruger i dag deres telefon lidt som en computer. Din Apple iPhone 8 kan fint supplere arbejdsstationen, når du er ude. Alt du skal bruge er dit sim kort, wi fi eller data og et mobilabonnement.

Lav en kompatibel opladningsstation

Det som Apple telefoner nogle gange får hug for er, at batteriets levetid burde være længere. Når du investerer i en Apple iPhone 8, får du normalt en oplader med. Overvej dog, om du skal gøre det lidt lettere at sætte din telefon til strøm i hverdagen. Måske du skal supplere med et powerbank eller endda en ladestation derhjemme, hvor alle ledninger samles ét sted.

Tager du kabler med i tasken, er det altid let at lade din iPhone op på farten. Husk at det går hurtigere, hvis du sætter den på flytilstand, sænker lyset på skærmen eller helt slukker telefonen.

Scroll to Top