iPhone 12 Pro pris

Få din nye iPhone 12 Pro til den billigste pris ved at bruge vores prissammenligning herunder. Glæd dig til både knivskarpt kamera, oppet hukommelsesplads og Apples klassiske design i en opdateret version!

Mere end bare en mobiltelefon

Apple iPhone 12 Pro 128GB

Det er ikke for sjov, at alle technørder elsker iPhone og Apple. Du får en smuk telefon i flotte farver, et ergonomisk kantet design, verdens nemmeste skærm brugerflade og god batterilevetid. Uanset om du bruger telefonen mest til musik, abonnementer, film, arbejde, research, sociale medier eller hukommelse, så leverer Apple gang på gang.

Du kan samle mange funktioner i én ved at købe en iPhone 12 Pro. Du får et stykke software som kan nærmest alt, og som holder længe, hvis du passer godt på din mobil. Både fra brugere og professionelle anmeldere får mobilen en rigtig god bedømmelse med på vejen.

Sammenlignet med iPhone 12, så har iPhone 12 pro 6 gb RAM fremfor kun 4. Det optimerer ydelsen på alt fra video til dit underholdningsabonnement. Kamera er den anden store forskelsfaktor.

Apple iPhone 12 Pro har nemlig:

  • Hele tre linser med vidvinkel, ultralyd-vidvinkel og telefoto.
  • Mulighed for at tage gode portrætbilleder i Night Mode.
  • Dobbelt så god optisk zoom.
  • Nye redigeringsværktøjer.

Specifikationer omkring din nye iPhone 12 Pro

Investerer du i en billig iPhone 12 Pro på tilbud, så kan du se frem til en mobil i absolut topklasse! Du får en 6,1-tommers Super Retina XDR OLED teknologi skærm, som har en rigtig høj opløsning i pixels. I stedet for den vanlige aluminiumsramme får du rustfrit metal. Som nævnt er der to gb ekstra, og et endnu bedre kamera, der kan tage smukke billeder når som helst og hvor som helst.

Apple laver altid æstetisk flotte mobiltelefoner og iPhone 12 Pro er ingen undtagelse! Få den i flotte farver som for eksempel Pacific Blue, gulv, sølv eller sort (Graphite). IPhone 12 Pro er også tyndere og lettere i sit design end standardmodellen.

Telefonen kan bruges overalt, og du kan forbinde den til andre enheder gennem Bluetooth, Apple Watch mm. Har du fri data, kan du hoppe på nettet, uanset hvor du er og bruge dine yndlingsabonnementer og streamingtjenester.

Hvorfor vælge en iPhone 12 Pro?

Hvis du er typen, der ikke kan lide at gå ned på lagerplads eller hastighed, så er pro-udgaven helt klart bedre. Den scorer højt i bedømmelse, når det kommer til antal gb og teknisk præstation. Bruger du din telefons kamera i professionelt regi, så er pengene godt givet ud, fordi billedkvaliteten er så høj og fotomulighederne så omfattende.

Denne iPhone er god, hvis du bearbejder video eller bare gerne vil streame film indhold på farten. Det kan også være, at du downloader eller optager podcasts, som fylder. Telefonen kan spille både lyd og video i mange timer ekstra, hvilket er en kæmpe fordel for pendlere. Du har som minimum med en iPhone 12 Pro 128 gb så du kan gemme meget materiale.

Du kan også finde priser på iPhone 12 mini her.

Find din iPhone 12 Pro til de bedste priser

Pris svinger en del afhængig af forhandler og sæson. En iPhone 12 Pro pris ligger normalt på omkring minimum 8.000 kroner, men det kan sagtens svinge med et par tusinde kroner. Vi samler hver dag de bedste priser på iPhone 12 Pro, så du kan finde den til mindsteprisen. Selvom den koster mindre, er det vel at mærke samme mobil med ovennævnte specifikationer. Kvaliteten er intakt, men du har frigivet nogle penge i budgettet.

Du kan nemt overføre dit abonnement til en ny telefon, så du beholder nummer, simkort og betalingsservice aftaler. Det er utrolig nemt. Har du før haft iPhone, kan du oplade med din gamle oplader. Overvej dog, om du vil have et cover til den nye skærm. Et cover er godt givet ud, så du beskytter din iPhone 12 Pro mod skader og ridser ved tab og slid.

Vi screener forhandlere i Danmark, så du kan få din iPhone 12 Pro til en god pris- Glæd dig til at gå på opdagelse i din nye mobil og klap dig selv på skulderen for at have fundet markedets bedste priser!

Scroll to Top