iPhone 12 mini pris

Apple Iphone 12 mini er perfekt til dig, der vil have en lille smartphone uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du får et lækkert design, god hukommelse, super kamera og et software, der holder i flere år. Mange forhandlere fører i dag iPhone 12 mini på tilbud. Herunder får du et overblik over iPhone 12 mini priser.

iPhone 12 mini (64GB) priser

iPhone 12 mini (128GB) priser

Hvad kan en iPhone 12 mini?

iphone 12 mini 128 GBDet er kun lidt over et år siden, at den nye iPhone ramte det internationale og danske marked. Med den nye iPhone har Apple forbedret flere egenskaber. Du kan for eksempel tage ekstra gode billeder i flotte farver og navigere nemt på brugerfladen trods skærmens begrænsede størrelse. Her er nogle af de ting, som anmelderne fremhæver:

Kamera: Apple er kendt for at levere top billedkvalitet til almindelige forbrugere. IPhone 12 mini er ingen undtagelse. Tag knivskarpe billeder til sociale medier, og glæd dig over, at blandt andet svag belysning og mørke ikke er nogen hæmsko.

Lille skærm: Skærmen er på 5,4 og nem at bruge med en hånd. Alt fremstår helt synligt, godt hjulpet på vej af en intens lysstyrke. Det vil være intuitivt og nemt at bruge din nye telefon.

Vægt og design: Den begrænsede skærmstørrelse hænger selvfølgelig sammen med, at telefonen er lille og net. Aluminiumsrammen sidder stadig på, og din Apple Phone 12 mini føles lækker at holde i hånden. Apple har tilføjet MegSafe, som er en række skjulte magneter, der gør det nemmere at bruge covers mm.

Ydeevne: Telefonen er udstyret med en primo chip, så du kan bruge mange funktioner samtidigt. Du kan bruge kameraet, mens du har apps eller underholdning kørende. Din datahastighed vil være høj.

Plads, farver og batterilevetid

Du kan få din iPhone i seks smagfulde og forskellige farver: Rød, blå, grøn og lilla samt de klassiske i sort og hvid. Køber du en MegSafe oplader, der spiller sammen med magneterne i din iPhone, så kan du faktisk få trådløs opladning. Det er ret smart, hvis du er en af dem, der er træt af at have diverse kabler liggende i hjemmet eller har en tendens til at miste dem på farten.

Når du skal tage gode billeder og måske også redigere video eller lyd, så har du som udgangspunkt 4 gb RAM at gøre godt med. Det er god kvalitet for en mobil, men du kan også vælge at opgradere til en iPhone 12 Pro, som har 6. Vi har også samlet de bedste iPhone 12 Pro priser, som du kan søge frem her på siden.

Det eneste, som iPhone 12 mini tilbud får lidt hug for i sin bedømmelse er batterilevetid. Som alle smartphones så er vi nødt til at lade dem op i løbet af dagen. I hvert fald hvis du bruger din iPhone aktivt og surfer mellem forskellige netværk (som 4G og 3G).

Standardpladsen er på 64 gb, hvilket for nogle vil være i underkanten. Du kan selvfølgelig opgradere til 128 gb eller 256 gb.

Tænk mobilabonnement ind i den samlede pris

For overhovedet at kunne bruge din iPhone skal du have et abonnement ved en teleforhandler. Her kan det betale sig at researche lidt for at nå en mindstepris på både opkald, data og tekst. Priserne på roaming og fri data vil variere en del, så vælg efter dit behov. Spørg dig selv:

  • Har jeg brug for fri data eller fri tale?
  • Skal jeg ofte til udlandet?
  • Går jeg op i god kundeservice og let adgang til oversigt over mit forbrug?

Nogle gange kan du samle internet, film og telefoni ved én udbyder. Ved bestilling af en iPhone 12 online, så overvej de forskellige typer af abonnementer, inklusiv binding. Den kan lyde på for eksempel et år eller seks måneder.

Pris på en billig iPhone 12 mini

Vi har heldigvis samlet de billigste priser, så du kan få alle rettigheder men til en reduceret pris. Designet, den store brugervenlighed og de bedre billeder er vel at mærke det samme, uanset hvilken pris du køber din iPhone til. Normalt ligger prisen på omkring 4000 til 6000 kroner.

Få den bedste deal her på siden, så du undgår at betale for meget. Når du bestiller, kan du overveje, om du eventuelt vil have nogle høretelefoner eller en oplader med i købet. Hvis du er nysgerrig på iPhone 12 Pro, så har vi også en side om den.

Scroll to Top